Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 8*

• 47 992
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Добър ден,  Hug

Днес е прекрасен празник! Честито на всички именници и софиянци!   bouquet

Наде, честит имен ден! Нека вярата, любовта и мъдростта винаги бъдат твои спътници!  Hug   bouquet

Мимето, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, късмет, хубави емоции и усмивки!   bouquet

Хубав ден!  Hug

# 466
Мимето Честит Рожден Ден!Пожелавам ти здраве щастие,късмет и много любов.
Наде честит имен ден!С здраве да си носиш името.
Гледах фрагмента на Любов еми добър ще е но конкуренцията е жестока тази есен.

# 467
# 468
Тея пък сега изписали -Скоро- в сайта на Канал Д.  #Crazy Имам чувството, че се подиграват с нас вече. ooooh!

# 469
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Привет,  Hug Hug Hug

хубав следобяд милички, ах каква е хубава Хазал на новите снимки, чудна чудничка.

Честит празник на всички празнуващи, да сте много здрави, щастливи, обичани и с много сбъднати желания.

Ох, нямам търпение да започва сериала!!!

Хайде до по късно,  Hug Hug Hug

# 470
Всеки четвъртък от 20 часа бтв връща ОС

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 13:48 от missoni

# 471
  • София
Тея пък сега изписали -Скоро- в сайта на Канал Д.  #Crazy Имам чувството, че се подиграват с нас вече. ooooh!

Еххххххх, чудят се още  Laughing

# 472
4-ФРАГМАН

">#t=9[/video]

OMG!СТРАХОТНА, НЕВЕРОЯТНА ХАЗАЛ!Има невероятно добра стойка на тенесистка, спортна злоба  Laughing, ще ги отнесеее! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 473
Джейн, мерси за трейлъра.
Какво да кажа за Хазал...Господ и е дал с пълни шепи, та чак се е самозабравил както се казва.
От светлината ли е..,  newsm78 не мога да преценя, но цвета на косата й ми се вижда различен от нейния естествен цвят?!
Момичета, благодаря Ви за пожеланията.

# 474
Наде,  Peace

и по-близък план  Heart Eyes

# 475
  В туитъра на КаналД хабера за понеделник 23.09 е изтрит....Това май значи,че ще имаме друг ден  newsm78 newsm78 newsm78

# 476
  • София
Еми.......какво да кажа за Хазал. Без думи съм  Heart Eyes

На трей-а няма ден и час т.е. вероятно още обмислят от Канал Д стратегията  Peace

Косата й сякаш е леко червеникава  Heart Eyes

Харесва ми и начинът на снимане на сериала, поне от видяното във фрагманите   Peace

# 477
 В туитъра на КаналД хабера за понеделник 23.09 е изтрит....Това май значи,че ще имаме друг ден  newsm78 newsm78 newsm78
newsm10
Сутринта се чудех дали могат да сменят датата, щото явно отзивите не бяха добри, и ето още преди няколко поста Снежи беше казала, че има дума СКОРО!  Thinking, вероятно вървим към промяна на деня, малеее конкуренцията този сезон е убийствена Peace

пп инфо от FARUK TURGUT
16,45 h
Düzeltme A.Ş.K dizisinin yayın günü henüz kesinleşmemiştir.
Скрит текст:
Fix a.ş. on the day of publication has not yet finalized the K series.

Става ясно, че няма финализирана дата за начало

# 478
Здравейте и от мен  Stop Stop Stop Stop Stop

Наде Hug Hug Hugвече те поздравих дано ти е харесало Hug но и тук ще кажа:Жива и здрава да си Наденце Blushкаквото си пожелаеш всичко да ти се сбъдне Hug Hug Hug

Миме Hug Hug Hug Жива и здрава мила Blushдругото е от Хазал  Blush Blush Blush

снощи не можах да кажа за фрагмента,днес си имаме и друг Simple Smileмного ми харесаха Winkвсички ми изглеждат супер Flutter Flutter Flutterдано променят деня и датата на излъчване Party Party Party

# 479
  Дата нямаме..само Хазал изчуролика е туитъра, заедно с режисьора на серияла й  Hug Hug за новия фрагман Wink Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт