У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (21) - Светата Троица.

• 20 379
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Начи, общо взето всичко, що съдържа dead и 28 в заглавието, е за зомбита и трябва да се изгледа?

# 541
  • В Космоса
"Зомбиленд" съм го гледала, дааа. Супер е! Мисля, че и 28-те дни  Thinking, ама точно заради него споменах, че е било преди доста време, щото не си спомням кво беше. Ще прегледам другите да си избера нещо.

# 542

Не се прави, след ББ и Декстър този е следващият. Mr. Green

# 543
  • Ænima/Albuquerque
Начи, общо взето всичко, що съдържа dead и 28 в заглавието, е за зомбита и трябва да се изгледа?

Тооочно така, брат ми, тоооочно така!  hahaha

"Зомбиленд" съм го гледала, дааа. Супер е! Мисля, че и 28-те дни  Thinking, ама точно заради него споменах, че е било преди доста време, щото не си спомням кво беше. Ще прегледам другите да си избера нещо.

Всичките са хубави, и класични в жанра си.

Не се прави, след ББ и Декстър този е следващият. Mr. Green

Тихо, бе, спамър!

# 544
"The Cave" ми беше първият страшен филм на кино, но дори и когато бях на 9 години не успя да ме изплаши.  Mr. Green Всичко що съдържа dead може да се изгледа, но тия дето завършват на 28 на мен не ми харесаха.
"Zombieland" е страхотен.  Peace

# 545
# 546
От вчера съм се подпукала на "Убийствен пъзел"  Laughing
Гледала съм ги някои части,но разпокъсано, не по ред,а сега вече схващам целия пъзел
След малко довършвам 7ма част и мога спокойно да си отдъхна.
 Зомбирах се направо Shocked но исках наведнъж да ги смеля всиички части

# 547
  • Ænima/Albuquerque
Тц, след последната част ще направиш всичко друго, но не и да си отдъхнеш.  hahaha

# 548
Ей каква идея ми дадохте с тоя Пъзел  Laughing Отдавна не съм си го припомняла и сега мога да си ги дръпна да ги гледам,че т'ва ми е любима поредица  Wink

# 549
 ShockedИ сега какво-Играта Не е свършила???
Е ,ще има ли 8ма ??
В ютуба срещам някакви трейлъри,но май са"fake"". Поредицата е страшна,обаче,спор няма!

# 550
  • Ænima/Albuquerque
Гледай, гледай. Нищо няма да ти кажа!  hahaha

# 551
http://www.imdb.com/title/tt1999995/
Много готин и брутален филм,изкефи ме. Има и смисъл,не е поредната касапница а краят е много силен.

# 552
  • Ænima/Albuquerque
Хм, не ми отваря линка, как се казва?

# 553
"Would You Rather" се казва. Не знам защо линка не се отваря,при мен няма проблем. newsm78

# 554
  • Berlin
Някой да припомни края на 6тия пъзел, моля, че да знам кой да гледам. Simple Smile
Скрит текст:
Аз още жалея за онзи рус полицай, на който му сплескаха главата с ледени блокове на края на някоя част, тъкмо си мислех, че ще му се размине и баааам ....

Общи условия

Активация на акаунт