У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (21) - Светата Троица.

• 20 367
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • София

И аз го гледах наскоро и ми хареса. Бях писала някъде по-назад за филма. Даже бяхме дискутирали финала.
Заслужава си  Peace !

# 556
имдб не ми отваря от няколко дни. Sad

abs , виж тук
http://www.youtube.com/results?search_query=saw+6+ending&oq= … utube.7V-2NfYYvFc

Скрит текст:
и мен ме хвана яд за полицая,с премазаната глава

# 557
Аз го отварям без проблем? newsm78
Какво казахте за "Нищо страшно" /Nothing Left to Fear /, става ли?
http://www.imdb.com/title/tt1662293/

# 558
имдб не ми отваря от няколко дни. Sad

abs , виж тук
http://www.youtube.com/results?search_query=saw+6+ending&oq= … utube.7V-2NfYYvFc

Скрит текст:
и мен ме хвана яд за полицая,с премазаната глава

+ 1 И агента от ФБР умря по доста гаден начин. То всички в поредицата умират ужасяващо. Припомних си филмите и аз. Всичките седем части.

П.П. И при мен IMDB си бачка.

# 559
Мен така ме държи още  на вълна "пъзел ",че ... Crazy Сега съм в чуденка за тази вечер baby_neutral Ще прегледам пак темата.
Would You Rather в този дух ли е? Като чета описанието в замунда,се опитва да се доближи до него

# 560
Мен така ме държи още  на вълна "пъзел ",че ... Crazy Сега съм в чуденка за тази вечер baby_neutral Ще прегледам пак темата.
Would You Rather в този дух ли е? Като чета описанието в замунда,се опитва да се доближи до него

Не ме изкефи колкото SAW но си струва да се гледа. Няма толкова кръв,но си има бруталности.

# 561
Оо,аз на  SAW  на бруталните сцени не гледах.

Не можех,защото ми идваше в повече.
Особено, когато чувах някакъв режеш звук на някакъв инструмент,или пък онези,дето умираха в огън....Превъртах или се извръщах настрана.
Оф,всяка една смърт бе гадна там. Да ти изтръгнат челюстта ,крайниците...
Скрит текст:
Един,който в последната серия го обесиха,умря най...."хуманно" за мен.На фона на другите смърти. Mr. Green

Замисълът на филма,обаче е  Crazy

# 562
  • London
Аз съм сложила да се свалят 3 ужаса и след като ги изгледам ще дам коментар по тях. Ето заглавията, ако някой случайно се реши и той да ги гледа.

Слънцестоене от 2008

Къща

Душа

И трите са с различни сюжети един от друг като първите два ми се струват тривиални, но ще ги погледна, защото в първия имало доста изненади, втория бил сходен с някаква класика от 80-те и това за мен е обещаващо, а третия ми се струва доста оригинален.

# 563
  • Ямбол
Само Слънцестоене помня, готин е. Другите два, май не съм ги гледала.  newsm78

# 564
  • Ænima/Albuquerque
Ама аз изобщо не съм можела да отварям IMDB!  Shocked
И сега какво ще правя?  Confused

# 565
Ама аз изобщо не съм можела да отварям IMDB!  Shocked
И сега какво ще правя?  Confused

Аз бих се гръмнала. Confused Confused Hug

И аз съм го гледала Слънцестоенето, ставаше. Wink

# 566
  • София
Сарко, как така "не си можела" ?
Преди си отваряла линкове от там, нали?
Да не е нещо временно при теб; да си забранила сайта по някакъв начин...  newsm78 ?

# 567
  • Ямбол
И аз не го отварям днес.  Rolling Eyes

# 568
  • Ænima/Albuquerque

Ама да!  Tired

Сарко, как така "не си можела" ?
Преди си отваряла линкове от там, нали?
Да не е нещо временно при теб; да си забранила сайта по някакъв начин...  newsm78 ?

Мне, бе, Кали, не отварям, дава ми server not found. Не съм забранила нищо. Ей на, и Дими не може да отваря... О, какво ще правим, клети, клети ние.. #Puppy dog

# 569
И аз не отварям днес  Confused Оп, отваря кеш версията.

Общи условия

Активация на акаунт