У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (21) - Светата Троица.

• 20 351
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • Mars Hotel
Що, що? Кво изпуснах?  Shocked

Саундтрака. Ма теб едва ли ще те развълнува особено.  Grinning

# 691
  • Ænima/Albuquerque
Така и предположих.  hahaha

Скрит текст:
ОООООООООООООО, ама това защо сега стана, защооооо?! Искам да го спра! Сам, бе!  newsm45

# 692
  • МАРС
А, на мен това Заклинание не ми се отрази добре на психиката и на 40-та минута биде спряно за евентуално доизглеждане в недалечно бъдеще, където се предполага, че ще бъда по-смела. Laughing

# 693
  • Ænima/Albuquerque
Не, не, няма такова бъдеще, в което съм смела. Изгледах, напиках се, и така. Ма ми хареса, де.  Mr. Green

# 694
Мислех, че само Линч може да прави толкова смахнати филми. Mr. Green

Виж сега, разбери ме - започнаха всички есенно-зимни сериали. Защо ме разгъделичкваш с филми?

Кали,
Скрит текст:
искам да изразя огромна благодарност, че си изказала мислите ми, при това твоята дума е тежка, щото е на професионалист.   bouquet Жалко е, че нещата са толкова ясно видими и за лаици. Обаче пък от друга страна е някак готино, че Фенчето, представител на младите надежди, е сметнал за нужно да защити цели две продукции. Може би има все някаква еволюция, мама му стара. А, дано, щото комедията я опях и погребах вече.

Саркът, голяма си гъба, бря!  Mr. Green

# 695
  • София
Пуц  kiss !!!

# 696
  • Ænima/Albuquerque
Да, Кали, благодаря и аз. Толкова сложни размисли нямаше начин да изкопчат от мен, но подкрепям напълно всяка твоя дума. Мога да те жмуцна обаче. kiss

Пуцът, кво бе, що па да съм гъба?

# 697
  • София
Сарко, любовта е взаимна  Kissing Heart !

# 698
  • Ænima/Albuquerque
Така и така съм тука, да ви кажа, че съм изтеглила The Snowtown Murders. По действителен случай бил.  Thinking

# 699
Така и така съм тука, да ви кажа, че съм изтеглила The Snowtown Murders. По действителен случай бил.  Thinking
Ако не го бъркам беше доста тежък, два пъти го почвах и не успях да го догледам...

# 700
  • Ænima/Albuquerque
Утре ще докладвам.  Mr. Green

# 701
Отзиви за "Изчадието от замъка" http://www.imdb.com/title/tt0112643/?ref_=sr_1 ?

# 702
Страх ме е от тва Заклинание.  Cry

Ха, стига бе - изненадваш ме. Аз също го намирам за порядъчно стряскащ, но си мислех, че на теб ще ти е тъп.

# 703
  • London
ГРЕШКА , намерих го в Арена и аз свалям филма. Обожавам действителни истории....

# 704
Не мога да удържа фронта. Да споря с един човек - добре, но с цялата тема...  Mr. Green

И все пак, за да изкажа и аз финални думи ще кажа, че за мен актьорите не са чак толкова зле. Има някои в плачевно състояние, но за мен преобладават тези, които могат да играят. За режисьорите... ами и там не ми се вижда толкова лошо положението. Всичко е снимано от добър ъгъл, саундтрак-а е на ниво. Освен това "Под прикритие" и "Недадените" са може би единствените български сериали, при които съм нямал проблеми да разбера какво говорят актьорите.
Харесват ми, пък.  Crossing Arms
Да не подхващаме и сюжетите, а да приключим вече, защото хората започват да се объркват.  Mr. Green

Някой ще ходи ли на "Кери" на кино?

Сарк, я ми сравни това заклинание с някой друг филм, че да знам да го тегля ли.

Общи условия

Активация на акаунт