Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 443
  • 740
  •   2
Отговори
# 585
Роси, ще помогнеш ли, че нещо гугъл преводач ме предава, нищо не схванах, какво са го питали?  newsm78

Като гледам това момиче е фенка на Гамзе и Уур ...  Two Hearts

Колкото до съобщенията. Не разбрах съвсем точно, но мисля че момичето казва на Озан Йордакул, че трябва да държат Лейля далеч от Мурат, защото феновете на Гюлчан и Гамзе Йозчелик са направили/ще направят анти група във facebook.  thumbsup

Озан Йордакул казва: кажете им да се успокоят (или нещо такова). И после момичето му благодари за отговора ...
Wink

Ох, камък ми падна от сърцето и на мен ..  надявам се този отговор да значи, че няма да се събират .. дано е така.  Praynig Благодаря ти много за превода.  Hug

Няма за какво! И аз се надявам да означава това ... Praynig

# 586
Какво правят зад кадър..  hahaha hahaha hahaha

# 587
Зафер Ергин/ татко Ръза също има instagram: zergin  smile3525  newsm76  Kissing Heart

Ето и 2 снимки зад кадър от новия сезон ... Hug

# 588
Този ме плаши вече с абсолютно всички актьори се е снимал.  Shocked

# 589
Зафер Ергин/ татко Ръза също има instagram: zergin  smile3525  newsm76  Kissing Heart

Виждала съм му инстаграма, благодаря ти за снимките.  Hug На първата снимка сякаш гледам себе си..  Joy

# 590

Тук е сцената с този сервитьора дето все им носи кафетата и яденето и те все го пишат на сметка без да плащат и той нали си искаше парите и тогава екипа почнаха да го закачат и да го плашат. Вероятно тук репетират как да го хванат и дръпнат ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 591

Виждала съм му инстаграма, благодаря ти за снимките.  Hug На първата снимка сякаш гледам себе си..  Joy

Хахаха ...  hahaha hahaha hahaha

# 592

Наистина това момче сякаш през цялото време е там с актьорите. Има снимки с всички почти - кога успя да намери и Гюлчан ...  newsm78 Иначе браво на него - ех ако можехме и ние ...  Heart Eyes  newsm76 Two Hearts

# 593
Една страхотна снимка на Зафер и Зейнеп от Измир през март 2013. Много са готини, а Зейнеп е прекрасна ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 594

Наистина това момче сякаш през цялото време е там с актьорите. Има снимки с всички почти - кога успя да намери и Гюлчан ...  newsm78 Иначе браво на него - ех ако можехме и ние ...  Heart Eyes  newsm76 Two Hearts

Само с Музо/Гизем не съм виждала, дори с Йозлем има ..  ooooh! Егати късметлията, искам и аз.  Mr. Green

# 595

Тук е сцената с този сервитьора дето все им носи кафетата и яденето и те все го пишат на сметка без да плащат и той нали си искаше парите и тогава екипа почнаха да го закачат и да го плашат. Вероятно тук репетират как да го хванат и дръпнат ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Помня, помня.  Joy Криза е, какво иска.  Mr. Green Сигурно е така, Гамзе си нагъва иначе.  Joy

# 596
Ето и една прекрасна снимка на Йозлем зад кадър от 7-ми сезон ... smile3525 newsm76  Kissing Heart

# 597

Само с Музо/Гизем не съм виждала, дори с Йозлем има ..  ooooh! Егати късметлията, искам и аз.  Mr. Green

Определено е голям късметлия. Ох и аз искам ... Mr. Green

# 598

Помня, помня.  Joy Криза е, какво иска.  Mr. Green Сигурно е така, Гамзе си нагъва иначе.  Joy

Е как - сега й е паднало ...  Mr. Green

# 599
Ааа, нахалница, това е моя мъж!  Mr. Green Между другото, тази наистина е много нахална 1. Му е на мотора и има и снимка с Гамзе, където я е прегърнала, като първа приятелка.  Twisted Evil #Sniper

Общи условия

Активация на акаунт