Отива си лятото, АВГУСТ отмина, но имахме ние най-щастливата година!

• 27 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Попи,
радвам се, че вече сте ок. Сега ме замисли... ние както не пипаме пишката, в смисъл мием, тя се отвори до О и повече не, ние и не насилваме. Как се разбира, че има фимоза, дали да не идем на лекар профилактично, но какъв - уролог, хирург? Има ли някой, който не бута пишката и не е водил детето на лекар?

# 151
Попи,
радвам се, че вече сте ок. Сега ме замисли... ние както не пипаме пишката, в смисъл мием, тя се отвори до О и повече не, ние и не насилваме. Как се разбира, че има фимоза, дали да не идем на лекар профилактично, но какъв - уролог, хирург? Има ли някой, който не бута пишката и не е водил детето на лекар?
и аз това се замислих и най-вече как да съм сигурна в лекаря.
Попи, препоръчай лекар в Сф, моля.

# 152
Джери като й кажа доне си ми еди-какво-си  и веднага вдява каквой казвам и ми го носи  Heart Eyes

А коя е Джери? Thinking hahaha

Попи, важното , е вече всичко е минало  Hug

Месечинке, ето тук картинки, мисля, че си ги вижала. Иначе може да го заведете на уролог. Само че е изключително важно да не е уролог, който си забелва по презумпция, а който все пак е в час  Rolling Eyes

Камелия е киселинка с тия кътници, едни грамадни са, кръв тече, голямо мрън пада  Tired

Ние с ММ днес сме на пречистване с овес, мед, лимон и кисело мляко, уж за 4 дни, но дали ще устискаме до 4 часа изобщо е под въпрос  hahaha

# 153
  • Варна
Виждала съм ги и уж с тях се успокоявам, ама да не пропусна нещо накрая. На Бобо изглежда като на първия ред снимки, даже е по-отворено, в никакъв случай не е като на вторите. А за уролога и мен ме  е страх да не попадна на такъв, който си забелва по дифолт. Варненки, я кажете, водили ли сте момчетата на уролог, доволни ли сте от някого?
Мале, милата Камелия, чак кръв ли тече от венчето, ужас Tired Представям си колко и е криво.

# 154
Приврет миврет,мУцарелки  Party Party Party Party

Попи, Hug Hug Hug Hug
Дафи,радвам се,че Ина днес е по-добре  Hug
Блонди,успех с пречистването Simple Smile И аз уж от днес режимна го раздавам,че имам да сваля още 5-7кг,ама много ме мързи,диети не ми се спазват,ама няма начин  Hug
Марли,така е,няма да се дразня от липсата на помощ от домашните,ама пусто все намират с какво да ме ядосат  Party То  май вече причината е у мен,че се връзвам на всичко и всички  hahaha
Муки,я ги пускай у лево и десно тези майки  Mr. Green Аман вече от селски дами  Mr. Green
Ули,хубаво е ,че има кой да ми помага,ама лош е поводът,поради който се налага тази помощ  ooooh!
Бюти,Рош много харесва една каша на Хумана- безмлечна с ябълки  Mr. Green Лапа у несвяст Mr. Green Ама и тя много хубаво ухае,но аз не съм я пробвала все още  Mr. Green Ти още зумбиш ли? newsm68 newsm44
Аз си изпих кафето,сега трябва да събера дрехите от простора,да сложа други на тяхно място и да опъна морно тяло до Рошшшшшш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

П.С.Месечинка,стига си си търсила поводи за притеснение  Hug Hug Hug

# 155
Момичета, благодаря за милите думи Hug
Миши, за фасовете- Да ви кажа честно, вече се чудя ние БГ що за народ сме,. Омръзна ми мръсотията по площадките, навсякъде фасове, семки, опаковки и др.боклуци. Абе как ще си хвърлиш фаса там където играе детето ти, и въобще да не ти прави и грам впечатление мръсотията около теб?  Close
Блонди, дано устискате hahaha Ние с ММ един път лунувахме, познай как изчакахме края на луната и се натъпкахме едно хубаво. Е, вие поне гладни няма да стоите. Laughing

# 156
Месечинка,аз не съм пипала и съм го водила само при педито. Даже я бях помолила да ми покаже колко трябва да е отворено за да се почисти само и се оказа че това което правим е напълно достатъчно,няма нищо нередно.
В СтЗ бях срещнала приятелка с момченце на 2 и по същия начин не е пипала все още.

Рошле,пуснала съм ги.Не са ми важни,нито ги познавам. Бях започнала да се обвинявам,че Явор не контактува с деца заради моите неудобства ,но няма да се напъвам щом им е толкова затворена селската общност  Wink

Аз съм на зърнена диета вече от много време  Laughing Днес зърнах тенджерата със спагетите от снощи и диетувам  Crazy

# 157
калисто, до нас има само един парк и когато излизаме набързо преди кухнята например ходим там. От понеделник насам всеки ден ходя. Още тогава кошчетата преливаха, не е чистено, защото всеки ден си виждах кутийките от кремчето от кухнята. Чак днес бяха изчистили  Crazy Явно го правят веднъж седмично  Confused А за фасове и семки не искам да говоря...
И това нищо не е, няколко пъти ми се е случвало да виждам летящи торбички с боклуци от горните етажи. Това пък да не можеш да слезеш да си изхвърлиш боклука... не знам какъв човек трябва да си, не знам как има такива хора.

# 158
Попи, съжалявам за неприятностите! Дано поне от сега нататък всичко е наред  Hug
Блонди, Джери е Алито  Laughing с ММ я кръстихме така на мишката от Том и Джери, той така ми викаше навремето, дребната е досущ като нея  Mr. Green такъв дявол е, и се усмихва ехидно като направи някоя беля и те гледа в очите  hahaha Чудя се дали да не си сменя ника пак  Mr. Green
Успех в диетуването  Peace Горката Камелия  Cry
Рош, те домашните все ще намерят с какво да издразнят  Laughing

Направих един уникален крем с кокосово мляко, та въпросът ми е, мога ли да дам от него на Джери? Не исках да го правя с прясно мляко, че да дам и на нея, ама кокосово става ли  newsm78

Днес малката ме изуми за пореден път  Shocked аз й пея " Мила, моя мамо" и тя след мен , повтаря мамо и обичам  Shocked Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама, пък координацията й хич я няма  ooooh!

# 159
А, иначе всички са големи чистофайници и къщите им блестят Wink
В Бургас  добре се почиства центъра, а по комплексите е ужас.
тарантулка, повечето деца са така-едното за сметка на другото

# 160
  • Варна
На нашата площадка чистят всеки работен ден. Когато се бяха събрали 3 почивни дни миналата седмица... леле мале, кошовете преливаха, шлюпките от семки образуваха плътен килим, фасове, мизерия... Е не им ли прави впечатление на мърлячите, че идват на чисто и оставят свинщина след себе си (с извинение към свинете, със сигурност те са 100 пъти по-чисти). Просто не мога да си го обясня, дебилщина ли е, слепота ли, какво. Как ще седнеш на изметеното и ще оставиш след себе си килим от шлюпки? Има 3 майки от редовния контингент, с деца на около 2 или малко повече години, които пушат цигари в оградената зона, размахват ги, а около тях играят деца. Много ми се ще да извикам инспектори от РИОКОЗ да им лепнат по една глоба, но докато дойдат онези ще са си изпушили фаса. В началото на лятото е правена тази площадка, сложиха 10 пейки, вече 3 са със счупени дъски. Ами... нЕмам думи, както се казва.
Леле, вашите много говорят. Моят не казва нищо, освен редовното тата, мама, баба, да-да-да, не-не-не  и мнооого рядко айдееее. Иначе разбира, спор няма. Обаче понякога не му се чува.

# 161
Тарантулке, само без бухти и подобни втасали  Close А Джери сигурно ще е заето  Joy

Калисто, ММ се предаде, яде Зръчно  Grinning Аз вече едвам преглъщам тия лимонови корички, сплъстени с ядки  Sick

Ох, Камелия спа досега, сутрешния сън (след ставането, де). Много кофти, и вчера пак така, какво ще я правя довечера - не знам.  Tired Снощи не я слагах за втория сън, легна си в 9 и спа до 10 и после пак песни и танци на народите  Rolling Eyes

Скрит текст:
Милена е починала, с малкото момченце. Колко мъка има наистина...  Cry

# 162
  • Варна
Блонди,
коя Милена, не мога да вдяна Confused

# 163
Момичето за което Галка ни писа ? Или....?

# 164
  • Обетованата земя
Скоро се бях сетила за Галка...пиши как си, как минава бременността?  Hug Жалко за това момиче Милена Sad
Бютиии, отдавна ще ви пиша за тази каша, аз навремето я купувах на Иво и аз си правих, обожавам я. И Матеа я хапва, но не чак с такова въодушевление. Simple Smile
 Тарантулка, вече ще ти викам Джери  hahaha
Васе, и Матеа като чуе да се отваря вратата и вика тати  Laughing И Иво така беше, много са смешни!
Блонди, удържа ли на диетата, браво на вас! Муки и на теб браво за диетата и дано се нагодите с кърменето, може да е нео временно и да слезе млякото. Hug
Попи, радвам се че успешно сте минали това препятствие! И на Иво пишката я забелиха по време на същата операция. Зора е 2-3 дни, докато пишкат.

Общи условия

Активация на акаунт