Отива си лятото, АВГУСТ отмина, но имахме ние най-щастливата година!

• 27 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Привет на всички Hug
Честит имен ден, на всички празнуващи, да са живи и здрави  bouquet
Хриси, и ние сме така, но от 2-3 мес., не будуваме чка колкото вас, и не всяка вечер де, но доста често, снощи също ooooh! Дори преди 3 дни се бях оплакала, описала всичко и потърсих също съвет Confused Аз също мисля да пробвам с дормикинд, но не знам дали ще им ефект. Може и да е от зъбите, че на нас вчера ни проби третият Blush Но при вас едва ли се касае само за зъбите, щом от новородена Tired Защо не я заведеш на хомеопат, а на педи споделяла ли си? Дано бързо се оправя Надето и да не се тормозите взаимно Hug
Стефи, е честито ви зъбче, даваме си приза с удоволствие:lol:
Сами, стискам палци всичко с малкия да е 6 Hug
Марли, ще чакаме снимка с якето, сигурна съм, че ще е хубаво, защото си подбираш всички неща Hug И дано Каменчо по-бързо се оправя, по-добре ли е вече Hug
Ули, дано Маймунчо да не се разболява, капи физ. разтвор Hug
Джери, какви бисквити печеш Simple Smile
Блонди, милото Ками Confused Понякога и аз избухвам и после съжалявам, е рядко е де, и най-много да повиша тон, но за чувствителните душици и това е много Sad Честито ти рожденник на патерици, да е жив и здрав и все така умен и послушен Hug
Тефи, не съм забравила за разказът за морето Blush Общо взето, много добре си изкарахме, не случихме най-прекрасното време (3 дни имаме без плаж), но пък си починахме и ранообразихме. Много се радвам, че се запознах с Марли и Сами и прекрасните им момчета Heart Eyes На Валери много му хареса водата, имаше си басейн, но го вкарвахме и в морето, само дето не искаше в пояса, а ние да го държим и той да си шляпа. Доста почерня, хем не беше толкова силно слънцето, и него го пазехме най-много, и беше с 50-ти фактор, а той почерня повече от нас Simple Smile Ще кача снимки, но най-вероятно ще е в Снимката, а не в Фейса Blush

# 286
Белверде, бисквитките са портокалови с шоколад, мм ме врънка за тях от отдавна   Hug Обожаваме ги и едни с овесени ядки.  Hug

# 287
По едно време надуших истината,Блонди грах ли каза;))))
hahaha Joy Не, не мога просто ... Попи, ще ме попилеят твоите момчета ...  Joy
Сами, моето не реве, просто защото до сега никога не е разбрал баща му кога излиза сутрин!  hahaha И аз също ...  Joy Иначе от време на време мрънка като излизаме от стаята и го оставяме сам, но в никакъв случай не може да се нарече рев!  Whistling
Стефи, честито ви зъбче!  Peace
Карри, хахах, уби ме направо, висини ...  Crazy Ей, аз пък вчера пощурях - свеки реши да дава на дребното да пие от нейната чаша ...  #2gunfire Не, че яде малко други боклуци наистина, ама все пак, въпросът е принципен!  Rolling Eyes
Джери, цитруси може вече, да! Ама и аз като Карри не виждам сммисъл да се дават сега като има други нашенски плодове. Peace Но пък при вас е друго!
Рош, и ние сме така с прахосмуча - задължително още една бройка ми трябва вкъщи! hahaha
Месечинка, аз имам чувството, че само в нашата тема сме нормални, честно!  ooooh!
Ули, моето чудо като беше сополиво, го оправих за три дни само със Стеримар и витамин С! Дано бързо се оправи Маймунчето!  Hug
Дафи, много е миличка и сладичка тази твоята щерка!  Hug На мен Неско ми пъха в устата всеки боклук, който намери!  hahaha
Блонди, ужас, при вас зимата дошла, не есента!  #Crazy

# 288
Привет, момичета!
Благодаря на всички за окуражаващите думи. Вчера денят на Бобо започна с голям рев, но завърши добре - като го взехме беше спокоен, каза дори че "много му харесва"... днес разбира се, не пожела да ходи, пита ме "нали бях вчера, защо трябва и днес?"... и така, не знам повече, баща му го закара и май не е останал да разбере дали ще се разплаче...
 Аз нямам сили да ви изчета и да се включа адекватно, чувствам се като парцал, много емоции ми се насъбраха...  Tired Tired
Да, Попи, аз държах на кооп или друга алтернативна форма, баща му - точно обратното, в системата да бил от малък... затова и се караме жестоко и постоянно, а снощи беше кулминацията... Ще пиша пак като си събера мозъка... Прегръдки!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 289
Ехооо, привет мацки ,

Записвам и Марто при сополивите. До онзи ден спеше по боди с къс ръкав, естествено почти отвит, та и аз като Марли имам подозрение, че имам голяма заслуга за сополите. Това ни е малкия проблем, вчера се изрина целия на големи червени петна - доки каза уртикария, сега се боря с този проблем, кожата изглежда ужасно, поне не е подут засега.

Елси, едно голямо  Hug . Много добре те разбирам ,с Емма минах през същия ужас.

Попи, ама беше щастлив малкия, нали  Joy ? Марто няколко пъти съм го намирала в ръката с л'но и егати усмивката вади  hahaha . Не знам дали децата са за психолог, ама аз съм. Нещо не успявам да се справя напоследък, особено когато спя по 2-3 часа съм ужасна  Sad .

Сами, Марто не реве сутрин, защото излизаме заедно да водя Емма на ДГ, обаче вечер когато баща му се прибира е голям кеф - едни подскоци, ръкопляскане, пищене.

Момичета, пропуснах някой със сигурност, ще ме извините   bouquet .

Последно слагам няколко снимки на детската, още не е готова, ама нямам време. Не е нищо особено, но стана свежо.
http://prikachi.com/images.php?images/636/6571636c.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/635/6571635C.jpg

Излизам да търся някакво хомеопатично, до после.

Опсс ... забравих за чистенето да кажа, еми не е токова чисто и подредено, колкото ми се иска. Най-мразя да гладя. По тази причина търся жена, другата седмица ще тествам една и ще споделя.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 12:59 от mishi17

# 290
Джери дъ Маус , Белверде - винаги е била така. Дормикинд не помага. Ами ще потърся хомеопат, ако някой може да даде координати - ще се радвам.

# 291
  • Обетованата земя
Аз сополи не спирам. Пръскам само физиологичен р-р и дърпам с помпичката чакам да си минат сами. Всеки път е различно, максимум 2 седмици са стояли на гости.  Mr. Green

Хриси, съжалявам че сте в такова положение. Имам една позната, чието дете беше така, а тя обича много да спи. Нерви не им останаха на цялото семейство да стоят будни с детето, редуваха се, а то просто не спеше. Това със сигурност много изнервя. Сега стана на 3 и каза, че нещата са се пооправили и спяла повече. Аз не мога да знам със сигурност каква е причината да се получава така при някои деца, но сама за себе си мисля, че ваксините са виновни.  Peace Наистина пробвайте с класическа хомеопатия, може да ви помогне.  Hug

Момичета, снощи децата пак заспаха сами, всеки в леглото си.  Mr. Green Дано е все така занапред. А следобед се прибираме вкъщи вече и малката си заспива сама в кошарката. Долу горе по това време и батко й си намали дневния сън само до един път. Остана и вечер да я науча вместо Сиси да пие вода и ще е супер.  Grinning

Елси, не показвай пред малкия че се притесняваш за градината, че ще усети че нещо не е наред, нали знаеш колко са умни.  Hug Както казаха на яслата, децата са много адаптивни и бързо свикват с промените. Тези, които не можем да свикнем, че децата са ни пораснали сме родителите!  Hug Hug Hug

Матеа пък изпитва голям кеф да ходи след като батко й се изпишка в гърнето и да плиска в него ,а аз изпадам в див ужас, докато сваря да го хвърлям.  Crazy

И тук да се похваля, имаме 6то зъбче, а 7 и 8 номер са напът...  Crazy

# 292
ЕЕ не няма да повярвате, но пак направих брикет,този път от мусака.Майка ми забрани тази седмица повече да готвя Laughing
Аз на Бейбито не съм му викала за пластелина,просто не можа да ме хване в късоверижно настроение Mr. GreenАз на него съм му се карала няколко пъти нощем като ме събуди с едно пробиващо мозъка хленчене,мен ми се спииии две не виждам той хленцунди. Иначе за друго не съм,то такъв сладък пух, само се усмихва и любопитства,толкова ми беше сладък вчера как се опитва да играе на не се сърди човече.Хвърля зарчето,чука по дъската с пионката и съответно разпилява всички други и аз се умилявам пък батко му беснее.
Блонди днес голям смях с теб. Пуснала си някакъв коментар във фейса и на декстопа на телефона ми излиза в кръгче снимката с пурата Joy hahaha това кръгче изобщо не се маха от там, не зависимо какво съм отворила,само се мести насам натам по екрана ,около половин час го ръчках насам натам и бях се примирила,че ще те гледам там вечно  Joy Joy Joyдокато не зацепя ,че трябва да го извлача в кошчето. Убиват ме просто тези технологии.

# 293
ААаа, Попи, що да не вярваме Joy вярвамеее  Joy Чудничко е така да ти забранят да готвиш Mr. Green аз сама си забраних и все каня бабите да идват с пълни кутийки към къщи Wink

Ивайла не плаче от прахосмукачката, ама аз се правя, че плаче Rolling Eyes
Тя е с друг вирус, без Т с много сериозна хрема, явно това е актуалния вирус сега.Ама тя въздух не може да си вземе през носа.Опитах се да тегля с аспиратор, ама пищи на умряло Tired как теглите секретите вие Rolling Eyes
Утре пак ще досаждам на хомеопата, да я види за последно преди да я оставя Crazy

Рошке, ама потребитеката ти е "приятел" във фейса ли Joy май трябва да поразчистиш там Rolling Eyes

Хриси в София има много добри хомеопати и смятам че ще ти помогнат HugЧувала съм добри отзиви за една докторка, тя идва в Бургас и изнася лекции за Аквасорс, ама не мога да се сетя за името, ще разпитам Grinning                                                 

# 294
Хриси, нямам съвет и аз   33uu Пробвай с хомеопатия, няма какво да губиш  Rolling Eyes

Джери, не, не знам, сигурно не, ама нещо се е нажалила  Heart Eyes

Взехме мюсли, в Кауфланд имаше само един вид с плодове, да видим утре ще имат ли успех  Rolling Eyes Купих и от плодовите и зърнените бисквитки, хареса ги  Whistling Палачинки, равиоли, риби, мляко с ориз, йогурти с малини... напълних шкафа, само дето тя само стиска устата и дръжи вътре всичко, без да яде  Crossing Arms Ще мине накрая на сандвичи и това е  Tired

Ох, сега портокалови бисквитки с шоколад  Crazy айде, давай и тази рецепта, звучат страхотно  Hug

Белверде, търсих снимките в снимката, ама не ги намирам  Embarassed в кой албум си ги свряла  Crazy
Мерси за поздравите,  Hug ама скоро рожденик около мен не е имало  Grinning

Елсън, ТМ пък какво се е емнал толкова да дава акъл и да определя. Тя майката решава тия неща основно  Crossing Arms Да не би свеки да дава съвети без ти да знаеш и да го нахъсва?  Close

Миши, страхотно уютно и красиво-копчесто е станало  Hug

Кашпи, Joy Камелия пък от нищо не се страхува. Даже си завира ръцете и ръкавите в тръбата на прахосмукачката, да я дърпа  hahaha

Попи, питах в индийските магазини - не щат ароматизатори от мусака  hahaha

бях се примирила,че ще те гледам там вечно  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Ще ме съсипеш. Аз си ги гледам физиономиите, щото не знам къде е това кошче  hahaha

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 15:01 от Блонди

# 295
Блонди, тези бисквитки, ако ги опитате, ще се влюбите в тях, просто няма човек, който да ги е опитал и да не ги е харесал. Винаги като правя ( защото става, доволно като количество, ама бързо свършват) и каня някой на гости и им слагам за вкъщи  Wink Вчера станаха 50 броя, днес има 10тина  Embarassed
Ако искаш рецептата и другите с оБесените ядки  Mr. Green там търпи доста от към промени и вкус  Wink

ето рецептата-

Елсиии, гушкам те  Cry Hug стана ми много мъчно  Confused
Миши, хареса ми стаята, оххх искам и аз да направя на малката стая, но за сега няма да стане  Sad имам доста идейки, и най-вече, някой ден, ако се сдобием с 2ра рожба, да си купя люлеещ стол и там да кърмя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А, пък малката преди се страхуваше от прахосмукачката, но само като не е включена  newsm78 стои зад дивана и я гледа и прави ффффф и цъкли едни очии  Thinking Но вече стана по окомуш и не я е страх, а пък като я пусна настава дива радост и се надвиква с нея  Embarassed та, като чистя ни чува целия квартал  Mr. Green[/color]

# 296
  • Варна
Вкусни звучат, но какъв е този шоколадов чипс newsm78
Елси, Hug Борислав гаранция ще го приемат на полудневна от ноември, когато сме посочили да започне да участва в класирания. Вече са приели почти до неговия номер, така че... И мен скоро ме чака същото Whistling

# 297
Месечинке, май в Лидл ги има, аз от там ги купувам, ето на какво прилича

# 298
  • Варна
Да, аз го виждам на снимката как изглежда, но какво представлява, като бонбонки ли е, така ли се яде или си е предназначено за сладкиши. Да знам как да го търся, защото като кажа шоколадов чипс не съм сигурна ще ме разберат ли в магазина.

# 299
  • Обетованата земя
Кашпи, моята помпа е ето тази, дърпа се с уста.  Mr. Green
  Матеа е докопала кутията с гумените животни на Иво, вади ги едно по едно, целува ги, хили се и ги хвърля.  hahaha
На нея също никога, за нищо не съм й се карала, просто не мога, а и знам че не разбира. На Иво до преди година също не се карах, в един момент вече започна да прави осъзнати бели и едва тогава знаех, че може да ме разбере като му се карам или повиша тон. Дотогава винаги, ама винаги съм се обръщала с усмивка към него, както и сега с Теа, не мога да я гледам лошо. Сега обаче ми е тъпо понякога, защото все на Иво се карам, да не си помисли че малката е с нещо привилегирована, ама скоро и тя ще порасне и ще се карам на двамата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт