Търся електронна книга - тема 6

• 92 757
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Мерси на всички, които дадоха насоки относно книгите, излизащи с Журнал-а!  bouquet  bouquet  bouquet

# 616
Здравейте, да се запиша и аз... Търся "Зимата на нашето недоволство" - Джон Стайнбек. Praynig
В електронен вариант, без значение от формата...

П.П. Благодаря предварително на всички отзовали се!  bouquet

# 617
Добре де, само аз ли не мога нито да получа, нито да изпратя .. Вчера и днес не спрях да правя опити да изпратя една книга, не се получи, отказах се. Днес са ми пратили исканата книга, но от два часа се мъча и правя опити да я дръпна... не се получава. Изписва ми да изчакам и след това ми излиза прозорец, че нямам успешно получено произведение....Не ги разбирам много тези програми и не мога да разбера къде правя грешка. Някой може ли да ми помогне?

# 618
Аз поисках три книги (Благодаря!!!), 2 се свалиха за около 4 минути, за третата ми изписа, че е неуспешно. Запонах да я тегля пак и дойде за секунди.
Беки, ако искаш рестартирай и пробвай пак!

# 619
Не знам какъв би могъл да бъде проблема за бавно изпращане и получаване на книгите. Аз получавам някой път по 8-9 книги наведнъж и всички заедно се свалят за около 5-10 секунди. При изпращане на книга - времето е пак толкова, само PDF формат се изпраща за около минута, защото самите файлове са по-големи. Thinking

# 620
Добре де, само аз ли не мога нито да получа, нито да изпратя .. Вчера и днес не спрях да правя опити да изпратя една книга, не се получи, отказах се. Днес са ми пратили исканата книга, но от два часа се мъча и правя опити да я дръпна... не се получава. Изписва ми да изчакам и след това ми излиза прозорец, че нямам успешно получено произведение....Не ги разбирам много тези програми и не мога да разбера къде правя грешка. Някой може ли да ми помогне?

И при мен е така.Включвах,изключвах,рестартирах и все нищо.Ако някой знае от какво е,да помага.
Май само някои от нас имат такъв проблем  newsm78

# 621
може ли някой да ми изпрати Първият гроб отдясно и Вторият гроб отляво от Даринда Джоунс, защото във Mailbooks ми изпратиха първата  част със формат който не мога да отворя,а втортата още я чакам. desire92@abv.bg

# 622
Не става...от вчера съм рестартирала 100 пъти програмата  Rolling Eyes  Хванаха ме нервите вече, утре ще се пробвам пак  Tired Благодаря ви все пак за съвета.

# 623
  • Пловдив

И при мен е така.Включвах,изключвах,рестартирах и все нищо.Ако някой знае от какво е,да помага.
Май само някои от нас имат такъв проблем  newsm78
Проверете дали нямате пуснат някой торент клиент --> ако има, спрете го. Друга причина - кофти интернет връзка към момента, което не позволява свързване със сървъра на Мейлбукс --> опитайте по-късно в случая. Трета възможна причина - да нямате инсталиран Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 --> дръпнете си я от тук: http://softvisia.com/download.php?view.734  Peace Четвърти вариант - проверете в настройките на защитната стена дали не сте забранили достъпа до сървъра на Мейлбукс Thinking

# 624
може ли някой да ми изпрати Първият гроб отдясно и Вторият гроб отляво от Даринда Джоунс, защото във Mailbooks ми изпратиха първата  част със формат който не мога да отворя,а втортата още я чакам. desire92@abv.bg
http://www.online-convert.com/

# 625
може ли някой да ми изпрати Първият гроб отдясно и Вторият гроб отляво от Даринда Джоунс, защото във Mailbooks ми изпратиха първата  част със формат който не мога да отворя,а втортата още я чакам. desire92@abv.bg

имаш поща Peace
Ако формата не те устройва, можеш да го преобразуваш. Grinning

# 626
може ли някой да ми изпрати Първият гроб отдясно и Вторият гроб отляво от Даринда Джоунс, защото във Mailbooks ми изпратиха първата  част със формат който не мога да отворя,а втортата още я чакам. desire92@abv.bg

имаш поща Peace
Ако формата не те устройва, можеш да го преобразуваш. Grinning
Благодаряя, идеално е така Simple Smile

# 627
  • Пловдив
На компютъра успях да се справя с Mailbooks-а, на някой книги, където статус колоната е празна да разбирам, че книгата не е качена ли?
Ще се радвам, ако някой има "Копелето на Истанбул" и ми я изпрати
desita_1503@abv.bg

# 628
  • В две мънички очи...
В Mailbooks не се качват произведения, а само имената на книгите които имате в електронен вариант.
В момента май е натоварено че едва едва изпращам.

# 629
  • Пловдив
Да, ясно че не се качват, неправилно съм се изразила, но на някои пиши - готова, редактира се и т.н., а на някои просто стои празно.

Общи условия

Активация на акаунт