Търся електронна книга - тема 6

• 92 755
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
Търся книгата S.E.C.R.E.T от Marie Adeline на български! Изчетох темите тук, но не я открих! Може ли някой да ми помогне?

Благодаря предварително!

# 76
  • София
Има я в MailBooks. За програмата подробно е описано в предишната тема.

# 77
Да видях линка, но не мога да инсталирам Mailbook.exe. Дава ми грешка, че не може да осъществи връзка с базата данни.

# 78
  • София
Точно над твоя пост, PanJoro е обяснил за проблемите.

# 79
  • Пловдив
Малко назад се записвам в темата.И аз си дръпнах Mailbook и чакам да видя резултата от поисканите книжки Wink
П.П.Имам Естествен роман на Георги Господинов,но не мога да я импортна.Мога да я изпратя на някого,за да я качи.

# 80
  • София
Просто в съответната графа трябва да въведеш данните. Книгите не се качват там, а с тази програма се съобщава на останалите, които я имат, какви книги имаш ти.

# 81
  • Пловдив
Мерси,направих го Simple Smile

# 82
  • В две мънички очи...
някой търсеше поредицата на Изабел Алиенде - има я в MailBooks

# 83
MailBooks - нова версия: 13.9.11.1.

Могат да се изтриват произведения от списъците за получаване и изпращане. Добавен е бутон за директна връзка с FTP-сървъра, откъдето могат да се изтеглят ръководства и програми за обработка на електронни книги.

Изтеглете новата версия от подписа ми или от първия пост в темата.

# 84
 Heart Eyes LaughingТърся "Атлас изправи рамене"Айн Ранд - всички части-с ваша помощ разбира се.Благодаря предварително. / ел. вариант/

# 85
  • В най - голямото село
Здравейте, много благодаря на потребителите, от които вчера получих през MailBooks исканите от мен книги:
Кръвни връзки - Мишел Рийд
Жега - Ричард Касъл

Свалих ги на домашният ми комп, но след това не можах да ги открия, къде са записани. Не ми излезе съобщение да ми блокира свалянето на файловете, но явно нещо не съм направила като хората  Embarassed
Изобщо не намерих папка BOOKs...
Бихте ли ми изпратили книжките на личната поща
Скрит текст:

Предварително много благодаря на отзовалите се.

# 86
Здравейте, много благодаря на потребителите, от които вчера получих през MailBooks исканите от мен книги:
Кръвни връзки - Мишел Рийд
Жега - Ричард Касъл

Свалих ги на домашният ми комп, но след това не можах да ги открия, къде са записани. Не ми излезе съобщение да ми блокира свалянето на файловете, но явно нещо не съм направила като хората  Embarassed
Изобщо не намерих папка BOOKs...
Бихте ли ми изпратили книжките на личната поща
Скрит текст:

Предварително много благодаря на отзовалите се.

Папката трябва да ти се е появила в директорията, където си разархивирала програмата... Ако не си и я ползваш от архива може и да не ти се появи (не съм сигурна за тази част).

# 87
  • София
Потърси я там където си разархивирала файла.
Ако си я свалила и разарх. на Десктопа там я търси, нищо че после си преместила папката примерно в Д.
И аз в началото така се лутах докато разбера къде е тази папка. И дори да я изтрия тя винаги сега се образува на Десктопа ми Simple Smile)

# 88
За всички, който не намират папката или още не са свалили програмата. Ней-лесното решение на проблема ви е да я разархивирате в собствена директория. Така въпросната папка ще е вътре и проблема с търсенето няма да го има Wink

# 89
  • В най - голямото село
Ами аз май си стартирах програмата от архива  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт