Търся електронна книга - тема 6

• 92 757
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря за отговора. Явно проблема е в мен, не мога да изпратя исканите книги, изписва ми, че файла не е изпратен успешно. Хич ме няма с тези неща и сега момичето ще си чака книгите, а аз не мога да й ги изпратя  Tired

# 586
Здравейте! Ако някой има книгата 'Пустинно цвете' от Уерис Диъри ще може ли да ми я прати? Ще Ви бъда много благодарна! email: allexiss955@hotmail.com Simple Smile

# 587
Благодаря за отговора. Явно проблема е в мен, не мога да изпратя исканите книги, изписва ми, че файла не е изпратен успешно. Хич ме няма с тези неща и сега момичето ще си чака книгите, а аз не мога да й ги изпратя  Tired

Можеш да качиш книгата някъде(примерно докс) и да изпратиш само текст файл, съдържащ линка към книгата. Peace

Здравейте! Ако някой има книгата 'Пустинно цвете' от Уерис Диъри ще може ли да ми я прати? Ще Ви бъда много благодарна! email: allexiss955@hotmail.com Simple Smile

http://zaknigi.com/view.php?id=358

# 588

Имаш поща  Peace

# 589
Благодаря за отговора. Явно проблема е в мен, не мога да изпратя исканите книги, изписва ми, че файла не е изпратен успешно. Хич ме няма с тези неща и сега момичето ще си чака книгите, а аз не мога да й ги изпратя  Tired
Изключи програмата,изчакай малко и пак я пусни и пробвай да пратиш книгите... Случайно да имаш включен Utorent,докато се опитваш да пратиш книги?

# 590
jinchen нищо друго нямам включено. На няколко пъти изключвам програмата и пак се пробвам, ама не се получава. Може и аз нещо да не правя както трябва....то преди няколко часа инсталирах тази програма, въпреки че хич ме няма с компютрите и нищо не разбирам... тъпото е че момичето сигурно чака.
 Katrine пробвах, ама пак не ми се получи.

# 591
Благодаря много на всички за книгите, които получавам! Имам да чета мноого време  Hug Аз нямам какво да кача за съжаление. Освен да се разровя из интернет за някоя друга книжка, която да кача. Имам скенер и доста книги, но до колкото разбрах е сложна процедурата. Книгите се притискат нали? Мен честно казано доста ме дразни като трябва да притисна отворена книга и после да си стои разперена.  Може би по една страница ще е по- добре. Няма да се мачка кой знае колко и ще си е прибрана. Имам всичко на Джой Адамсън ако някой търси. Надявам се скоро да се оправя и да успея да ги кача.

# 592
Бижуто "Бог мелочей" го има и на руски  Peace
На български - само на хартия  Grinning

Аз да питам - "Вихрушка" на Дж.Клавел има ли я в ел.вариант?  Thinking
Във Флибуста и Рулит я няма, в Читанка - също  Rolling Eyes

Вече я има в MailBooks-а, ако не си я намерил/а все още... двата тома...

# 593
Изпратих ти заявка за "Вихрушка" Peace
Обаче тъй като не ми е ясно - къде ще я получа?  Rolling Eyes
В мейлбукс-а ли? Или на мейла си?  newsm78

Редактирам се: Супер! Получих я и много благодаря!   bouquet
За първи път използвам мейлбукс-а - прекрасен е  Grinning

# 594
Здравейте,

Направих си регистрация в тази програмка, само че сега като се опитам да кача книга и ми дава някаква грешка - "Could not find file or assembly System Core"

Някой има ли представа какво трябва да направя?  Sad Cry

# 595
  • МАРС
Никъде не могат да намеря "Харем" на Колин Фалконър в електронен вариант, възможно е и да я няма все още, но аз да попитам.

# 596
Здравейте  Simple Smile Някой да има книгите от трилогията КРОСФАЙЪР на Силвия Дей на български? Wink

# 597
Здравейте  Simple Smile Някой да има книгите от трилогията КРОСФАЙЪР на Силвия Дей на български? Wink
Не. заедно с 50 нюанса ще излязат след 2-3 години тук

# 598
Имам чувство, че не са останали други книги освен тези трилогии.

# 599
  • Разпиляна във въображението
Не. заедно с 50 нюанса ще излязат след 2-3 години тук

Според мен това е загубена кауза.

Общи условия

Активация на акаунт