Търся електронна книга - тема 6

• 92 755
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Хора, вчера нямах никакъв проблем с Мейлбукса, днес като се опитвам да го отворя ми изкача един тъп прозорец
The application failed to initialize properly (0х000007b). Click on OK terminate the application.
и направо полудявам. Някаква идея какво трябва/мога да направя?
Рестартирай си компютъра и програмата сутринта и на мен ми го изписа. Има много хора вътре! Thinking Thinking

# 661
  • Пловдив
Компа го рестартирах, как да рестартирам самата програма?  Embarassed Много съм зле...

Отвори се...

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 09:50 от Десиссслава

# 662
Здравейте, търся "Под купола" на Ст. Кинг. Не я намирам в никой от изброените в темата източници. Ще съм благодарна, ако някой я изпрати на nadys@abv.bg

Има я в Мейлбукс, но на английски и на руски във Флибуста. На български няма да я намериш все още.

# 663
Здравейте, търся ел.вариант на книгата: Три чаши чай, но не я намирам никъде. Ако някой я има  Praynig vasi01@abv.bg

# 664
  • В две мънички очи...
И аз снощи имах постоянно падане на връзката и не успях да изпратя всички книги които ми искаха. Днес ще пробвам пак.

# 665
  • В две мънички очи...
Мразя да звуча като учителка, но премиерата на "Прелестно изкупление" бе миналата седмица, ако не се лъжа 7 октомври.

Да тези дни трябва да е била. Някъде видях че може да се спечели хартиено копие, но не ми върви в печалбите на книжки Simple Smile

# 666
Здравейте,има ли някой,който има електронен вариянт на книгата Адът на Гейбриъл.

# 667
  • В две мънички очи...
Здравейте,има ли някой,който има електронен вариянт на книгата Адът на Гейбриъл.

Да. В поста на първа страничка има MailBooks една малка програма. Сваляш, разархивираш, прегледай хелпа за работа, регистрираш се и си я поискай за да ти я изпратят.

# 668
Търся "Белият олеандър" на Джанет Фич на български език.Ако може да ми я изпратите на keishabuchanan@abv.bg.

# 669
Здравейте, бих искала да помоля ако някой има книгата Опиянена от теб да ми прати на alexandrinakoteva@abv.bg. Благодаря предварително Simple Smile)))

# 670
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, бих искала да помоля ако някой има книгата Опиянена от теб да ми прати на alexandrinakoteva@abv.bg. Благодаря предварително Simple Smile)))

Това сериозно ли?

По въпроса - първа страница на темата, ама наистина първата страница!

# 671
Добре де, няма ли начин да се качат в читанката или боокс.орг (нямам идея как става), ако някой го направи, аз се наемам да си спретна един цитат и да отговарям на всички загорели каки  Simple Smile

# 672
Добре де, няма ли начин да се качат в читанката или боокс.орг (нямам идея как става), ако някой го направи, аз се наемам да си спретна един цитат и да отговарям на всички загорели каки  Simple Smile
Няма как да стане защото ги свалят !! И не е законно

# 673

Едно от правилата в "Читананка" е двугодишен (от издаването на книгата на български език) толеранс към издателствата...
Освен това входящия формат е SFB ( „Structured Fiction Book“), който е по-специфичен и изискванията при оформянето на книгите са високи...

# 674
  • Пловдив
В bookorg има май само първата част.

Общи условия

Активация на акаунт