Отговори
# 645
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Биби, и от мен честито на синчето! Да му е леко и безаварийно!  newsm10

Наде, тия двете снимки на Ча трябва да са нови, нали? Серка обаче за помощник готвач не мога да взема, сори! hahaha

Зиз, аз чужди гащи не гледам щото ходя без такива. Латексовите пижамки са друга бира!  Wink Joy Joy

# 646
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джено, келешите ги наритах при баба им...за един месец... Mr. Green
Па и единя спленгор не е мой...той на Ваня...ама тя мноу мързелива и не си го гледа...един месец мичитУ риве за грах и тя не идва да я храни...после бойкот не ще си събира играчките.... Joy

Опс тва стана кат анализ..... Joy

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе Наде,аз щях да питам,ама се загледах в серията,тая снимка от къде я изкараха с готвача,тя ще е стара,че гледам дебеличък ми се вижда в сравнение със сега  Thinking

# 648
Зиз,абе бабите за какво са,да гледат децата там  Joy

# 649
  • Още у мъглата ...
Джено, келешите ги наритах при баба им...за един месец... Mr. Green
Па и единя спленгор не е мой...той на Ваня...ама тя мноу мързелива и не си го гледа...един месец мичитУ риве за грах и тя не идва да я храни...после бойкот не ще си събира играчките.... Joy

Опс тва стана кат анализ..... Joy

Айдееее, призна си, няма да има: Габо, намали волумето, че ша събудиш децата  Mr. Green
Фридооооом  Mr. Green Joy Joy Joy

# 650
Стари ли са нови ли са.....аз не съм ги виждала досега. Ако бяха пускани и да съм ги виждала, със сигурност щях да ги запомня, а и светлините, камерите послъгват и не може да се определи точния момент на заснемането.

# 651
  • Още у мъглата ...
Абе Наде,аз щях да питам,ама се загледах в серията,тая снимка от къде я изкараха с готвача,тя ще е стара,че гледам дебеличък ми се вижда в сравнение със сега  Thinking

Ирка, в туитъря я въртяха следобед, ама не пишеше да е йени  Laughing
Права си  Laughing

# 652
Абе Наде,аз щях да питам,ама се загледах в серията,тая снимка от къде я изкараха с готвача,тя ще е стара,че гледам дебеличък ми се вижда в сравнение със сега  Thinking

Ирка, в туитъря я въртяха следобед, ама не пишеше да е йени  Laughing
Права си  Laughing

Ама на тази дето хапва е слабичък и с визията от сега. newsm78 Нещо не пишеше ли за тия снимки? Не съм ги виждала и аз до сега.

# 653
Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=737566.new#new

Мой само да надзърнИтИ ми зафалитИИИ... Joy Joy Joy Joy

# 654
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 655
Профи, когато намирам текстове над или под снимките упоменавам откога са, но на тези, йок, или поне аз не видях придружаващи ги текстове.

# 656
Наде,готвача е супер ,може да го довеждаш по всеко време.Peace
Рени , я кажи за ТВ.

Скрит текст:
Баща ми има освен булсат и голяма чиния от делно и е пуснал кабел до нас Laughingама до сега седеше на сръбския спътник Laughingи покрай Хулигана днес ма хванаха нервите и ги мобилизирах с мъж ми да преместят на турския спътник и да ми вкарат програми Laughingи сега ми е чок харашо newsm44

# 657
Зиз, тъкмо щях да те помоля чат-пат да пишеш и на български, че много пъти немоа ти фана мисълта. От туй за граха нищо не разбрах. newsm78

# 658
Зиз, тъкмо щях да те помоля чат-пат да пишеш и на български, че много пъти немоа ти фана мисълта. От туй за граха нищо не разбрах. newsm78
мой питаш за БГ субс... Joy Joy Joy
Тва за граха...щеше знайШ ако беше чела ко пише на гащите ми... Laughing

# 659
Пусни гащи с БГ субс може и да ги прочета!  smile3516
Тия си ги чети ти! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт