Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 226

• 61 189
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро момичета.В последния работен ден ви желая усмивки и ведро настроение.Нека чаровната ъсмивка на този красавец ви зареди с положителна енергия от сутринта.     И понеже днес е денят на Низипли,да си сложа и аз моето юначе.       Лек и успеше ден на всички.   Heart Eyes Hug  

# 541
velichka - благодаря за милите думи !

Приеми един подарък от мен.

Снощи Любов направи асоциация с Булута / не се сещам обаче кой точно момент имаше в предвид /, Елинор пък асоциира горската разходка на Керим и Фатмагюл.

Аз също на прима виста се сещам точно за този момент - подадената ръка на Керим, след признанието на Фатмагюл.

Това е за теб. Позволих си да сложа стихчето върху колажа, който направих.

Аз продължавам с темата Петък-13
Скрит текст:

# 542
velichka - благодаря за милите думи !

Приеми един подарък от мен.

Снощи Любов направи асоциация с Булута / не се сещам обаче кой точно момент имаше в предвид /, Елинор пък асоциира горската разходка на Керим и Фатмагюл.

Аз също на прима виста се сещам точно за този момент - подадената ръка на Керим, след признанието на Фатмагюл.

Това е за теб. Позволих си да сложа стихчето върху колажа, който направих.

Аз продължавам с темата Петък-13
Скрит текст:

Марта, продължаваш да ме разнежваш.  Hug Hug Hug Много хубаво си се сетила да направиш това колажче!  newsm51 Наистина отлично си подхождат картина и стих.

# 543
Още една от чаровните усмивки на Керим/Енгин.    

# 544

Добро утро момичета.Имах същия съсредоточен вид като Керим- как да започна деня си и реших-първо да надникна в нашето уютно кътче и да ви кажа ДОБРО УТРО.Бъдете бодри и жизнени през целия ден.И не забравяйте да се усмихвате,нищо че денят е мрачен.

# 545
 HugДобро утро и успешен ден!

# 546
Цитат
И не забравяйте да се усмихвате,нищо че денят е мрачен.

"В края на краищата няма светлина без мрак, няма смелост без страх, няма близо без далече — нищо не може да съществува без своята противоположност."
Хорхе Букай, Cartas para Claudia, 1987

Гледам, чета и се размислих... Нарин противоположност ли беше на Мустафа Булут?... Той беше активният, тя - пасивната... И двамата водеха борбата си за щастие по свой начин... Но Мустафа Булут се опитваше да опази традицията и в същото време да промени действителността, а Нарин през цялото време се опитваше да промени действителността въпреки традицията... Промяната, налагана ни от живота, обърна нещата накрая и за двамата... всеки усвои своя урок... И все пак, образът на Булут съчета у себе си светлината и мрака, страха и куража, близкото и далечното... Превърна се в човек, съдържащ своите противоположности, но остана цял, не се разпадна... Мисля, че подтекстът, задължителен при актьорската игра, беше предаден брилянтно от Енгин в този образ невъзможен...

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 11:24 от marytza

# 547

Момичета, оставям ви с надеждата, че до следобяд от някъде ще се появи я-снимка, я- новина ...

Въпреки, че е Петък 13 - може пък за нас да е добър / виж за  лаптопите ... не зная ... /   

До после.

Скрит текст:

# 548

Двама от актьорите, с които Енгин Акюрек си е партнирал през годините, участват в един необикновен и провокативен турски сериал - "Son" ("Край"), чието излъчване започва и в България.

Нехир Ердоан (Назлъ от "Брак с чужденец") и Енгин Алтан (доктор Сердар от "Ако бях обрак") изпълняват две от главните роли в "Край".

Скрит текст:

Класният актьорски състав включва и Иийт Йозшенер, Еркан Джан, Беррак Тузунатач... Сериалът е произведен от продуцентската компания Ай Япъм и е излъчен в Турция през 2012 година по канал ATV. Автор на музикалния саундтрак е композиторът Тойгар Ъшъклъ.
   Ето и държавите, в които е излъчван: Турция, Швеция, Гърция, Казахстан, Пакистан, Унгария, Виетнам, Македония и (сега) България. "Son" е продаден и в САЩ, като версията ще бъде адаптирана за американската публика.
    Професионалните отзиви за сериала са много ласкави. В рецензия, публикувана във вестник "Сабах", телевизионният критик Юксел Айту оценява високо сложността на сценария, като го оприличава на играта "судоку". Красноречиво е и мнението на шведския критик Андерс Бьоркман (публикувано в най-големия тамошен вестник "Expressen"): "Най-добрият нов чуждестранен сериал идва не от САЩ, а от Турция. Не, не се шегувам! И в него няма селска драма на пасторален фон, с  овце и кози. Нека да обърнем гръб на предубежденията и предразсъдъците си.
   "Край" е трилър с универсално звучене, който силно интригува и бързо привлича зрителската аудитория. Блестящо начало и завръзка, изключителни актьори, страхотен...".
   Поредицата тръгва довечера в 20,00 часа по телевизия "Диема фемили".

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 11:47 от ангела 33

# 549

Любовта е една и както е казано много отдавна - тя ще спаси света !

Нека наистина прегърнем деня и да му се насладим /  както казва Фантазия /

# 550
  • Пловдив

Нали сме още в преговора на 28 епизод на АБО и да се насладим на перфектната игра на Енгин.

# 551
Попаднах на нещо интересно - за любознателните: http://shonyrai.blog.bg/izkustvo/2011/01/12/7-neverbalnta-komunikaciia.666353

Намирам го за интересно четиво във връзка с всеобщото ни мнение, че Енгин е майстор на лицеизраза и изобщо на невербалния начин на предаване характера на своя герой. Ако ви интересува научния подход към разгадаване езика на тялото, можете да прочетете тази поредица, подадена чрез достъпен език (писмен, не на тялото Wink )

Всеки път - различен.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 12:05 от marytza

# 552

Hug  Здравейте, МОМИЧЕТАHug

Радвам се, че откривайки ЕНГИН АКЮРЕК, ви познавам и  Heart Eyes... 

Скрит текст:
[/b][/color]

# 553
# 554

Непоказвана до сега. Благодаря, Аурелия. Simple Smile   Heart Eyes
Пак някой го е издебнал... Интересно, на името Текин, или на името Енгин се е обърнал при повикването, за да го фотнат? Simple Smile)) Не знаят умора феновете му. Аз лично съм им благодарна... за Енгин - не знам. Може и да му идва в повече понякога това внимание. Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 12:34 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт