Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 36 943
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia, Bulgaria
[Иветинка, чакането е много....и аз бях нетърпелива, ама.....
доколкото разбирам и последния опит ти е бил неуспешен, аз се надявах, че като изчезна си успяла Confused Confused защо се налага лапаро newsm78
[/quote]

Ванче , на последния опит не се стигна до трансфер, извадиха една Я ,оплоди се , но на другия ден ми звъннаха , че не се дели както трябва  Sad /то целия опит нещо не вървеше от самото начало както трябва/. След опита отидох при д-р Стаменов и поиска ЦС , на която се видя една запушена тръба /лявата/ и каза , че задължително ще правим лапаро и днес съм на преглед и преговори  Rolling Eyes
Да ти кажа така ме е шубе от това лапаро , много ми се искаше да го избегна , но явно ще трябва и него да го преживея

# 691
  • София
Иветинка, няма как- щом има запушена тръба-трябва да се маха.
Ще мине и ще замине лапарото. Дано по-скоро ти запишат час за лапарото Hug Hug

# 692
  • Sofia, Bulgaria
Иветинка, няма как- щом има запушена тръба-трябва да се маха.
Ще мине и ще замине лапарото. Дано по-скоро ти запишат час за лапарото Hug Hug

Мерси Ванче  Hug Hug

# 693
  • гр. София
Иветинка, няма от какво да се безпокоиш.   Hug Видя при мен колко леко мина всичко. Ще чакам след прегледа днес да пишеш.   bouquet  bouquet  bouquet

# 694
  • Sofia, Bulgaria
Иветинка, няма от какво да се безпокоиш.   Hug Видя при мен колко леко мина всичко. Ще чакам след прегледа днес да пишеш.   bouquet  bouquet  bouquet

Разбира се , че ще пиша   Hug bouquet  bouquet ...

П.С. и ти видя каква съм страхливка , докато не мине всичко ще има да ми тракат зъбите  Joy Joy

# 695
Тези биопсии май наистина ги правят като има проблем с имплантацията, аз имам 7 опита, а тази година 2 хитероскопии и операция та затова биопсията е задължителна. Отказах се да пиша СМС щом не съм единствената значи няма време да отговаря. Записах си час за 05.11.13. За дните до 19,10,13 правят някакви списъци и шанса клони към 0 за час.

Според мен е добре да му пишеш, днес погледнах моята биопсия е била на 24,09- отговорил ми е веднъж на 29ти и веднъж днес, с 2 противоречащи си смс, но поне е отговорил. Все пак ако има проблем и трябва лекарство, ще пропуснеш месец, затова бъди по настоятелна Simple Smile

# 696
И аз да се отчета вчера почнахме вече стимулацията и първите думи на акушерката бяха "Ами като гледам д-р Персенска ви е изписала и Неупоген, който не е по фонда и струва 86лв  Mr. Green" обаче пуста му глава като не запомних другата инжекция която ми поставиха нещо с Е беше .... ooooh! някой може ли да каже ако знае newsm78
по дълъг протокол съм и следващата ще ми е на 08.10.2013,а Неупогена ще си го поставям през ден с една и съща игла Sick

# 697
  • София
Еееееееее браво,цената на неупогена паднала!

# 698
Елонва?

# 699
  • София
и то доста, 150лв беше, после 130  ooooh!

# 700
  • София
точно това щях да кажа, беше 130 лв преди newsm78
Мимето, Елонва сигурно.

# 701
точно това беше   bouquet за бързия отговор
За цената съм сигурна че толкова ми каза защото я попитах дали веднага да ги платя, а тя ми каза че нямало смисъл сега само 86лв да плащам на края като свършело всичко тогава Joy
Обаче все още не съм го платила, дали може на края да не е 86лв?

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 15:36 от Мимето14

# 702
Олеле, като гледам вас как са ви засилили чак за ноември, май ще се простя със сметките да започна процедурата през октомври  Tired
Дали ще се класирам за тази година изобщо е въпросът...

# 703
  • София
Олеле, като гледам вас как са ви засилили чак за ноември, май ще се простя със сметките да започна процедурата през октомври  Tired
ти ще започнеш, ама явно ще е при някой от другите Д-ри.

# 704
Нямам нищо напротив. Само да ги наглежда какво правят  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт