Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 898
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
ivankaka ,много мерси,че се замислих откакто си изпих кафето Mr. Green Сега и ще закусвам и тогава ще отида eat

# 331
  • София
ivankaka ,много мерси,че се замислих откакто си изпих кафето Mr. Green Сега и ще закусвам и тогава ще отида eat
ми така де, няма да висиш гладна пред лабораторията. Peace Peace

# 332
  • София
Едно кафе дори променя картината на ПКК,като сложим и закуска... ПКК е добре да се изследва на гладно,особено при бременна. Миналата седмица в сряда не пуснах една камара изследвания +ПКК именно защото бях пила кафе/само/, д-р Сигридов ми каза-НЕ, гладна и жадна. Затова ще ги пускам идващата седмица, както той каза-ще си пиеш тук кафето,не у вас Simple Smile

# 333
  • София
кръвна захар изследват и затова е добре на гладно.

# 334
ПКК се пуска на гладно.Винаги когато е трябвало да пускам ПКК са ме предупреждавали че трябва да е на гладно.Хормоните по време на стимулация може да не са а гладно.

# 335
Здравейте момичета, извинявам се, че нахлувам така в темата ви, но искам да ви питам нещо, което ми е много важно. Държа евентуалния ми втори опит чрез ФАР ( първият не е минал ) да бъде при д-р Стаменов. Но до колкото съм чувала часовете за записвания при него вървят година напред. Това и за ин-витрото ли важи? Ако искам да говоря с него по този въпрос една година ли ще трябва да чакам? Видях и първата ви страница на темата, че сте дали номера включително и за въпроси свързани с ФАР и задължително ще се обадя, но исках първо вас да питам, че да ми се изяснят малко нещата и по-точно да мога да си формулирам въпросите.

# 336
  • София
Но до колкото съм чувала часовете за записвания при него вървят година напред. Това и за ин-витрото ли важи?
Ми то всичките му пациентки са или за ин-витро или за ИНСЕ Rolling Eyes
Да, за края на 2014г. записват часове в момента.

# 337
щом първият ти опит по ФАР не е минал и искаш да правиш опит при др Стаменов от втори опит чрез ФАР (за който доколкото разбирам от написаното не си подала още документи)няма за какво да се притесняваш. сега ако ти запишат час за след 1 год в клиника Надежда, ще е достатъчно за да ти излезе номера за втори опит ( от подаванена документите до взимането на заповедта се чака около година). просто звънни запази си час и си чакай заповедта след една година

# 338
Благодаря за бързия отговор. Явно желанието ми е напълно непостижимо.

# 339
щом първият ти опит по ФАР не е минал и искаш да правиш опит при др Стаменов от втори опит чрез ФАР (за който доколкото разбирам от написаното не си подала още документи)няма за какво да се притесняваш. сега ако ти запишат час за след 1 год в клиника Надежда, ще е достатъчно за да ти излезе номера за втори опит ( от подаванена документите до взимането на заповедта се чака около година). просто звънни запази си час и си чакай заповедта след една година
Подала съм документи и съм одобрена. Сега чакам за първия си опит. Казаха ми горе-долу, че към месец март ще се осъществи.

# 340
Защо непостижимо, нали искаш чак за втория опит да си при Стаменов? Процедираш както те е посъветвала крики, абсолютно реализируемо си е.

# 341
  • София
Подала съм документи и съм одобрена. Сега чакам за първия си опит. Казаха ми горе-долу, че към месец март ще се осъществи.
Значи вторият ти опит ще е към март 2015г. по Фонда, така че може да си запишеш час от сега.

# 342
Март месец 2014 ще ми е първия опит. При евентуален неуспех нали ще трябва веднага пак да подам документи заради това голямо чакане. Не трябва ли, ако Стаменов ми прави ин-витрото от неговата клиника да ми подготвят документите. А това е началото на 2014  Sad

# 343
не, не трябва! името на клиниката можеш да смениш в деня в който си взимаш заповедта. не си длъжна да правиш опита си там откъдето са ти подали документите

# 344
 Hug Благодаря ти Крики. Вече ми се изясниха нещата. Значи ще мога да имам този късмет да бъда при най-добрия лекар в тази област у нас.

Общи условия

Активация на акаунт