Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Март месец 2014 ще ми е първия опит. При евентуален неуспех нали ще трябва веднага пак да подам документи заради това голямо чакане. Не трябва ли, ако Стаменов ми прави ин-витрото от неговата клиника да ми подготвят документите. А това е началото на 2014  Sad
подаваш документи от старата клиника и когато дойде време да взимаш заповедта, взимаш документ от Надежда, носиш го във Фонда и ти променят Заповедта. Това е.

# 346
Аз ти пожелавам късмета да не ти се налага да чакаш за час за него  Peace

# 347
  • София
Аз ти пожелавам късмета да не ти се налага да чакаш за час за него  Peace
и аз Peace Peace

# 348
дано да си бременна след първия опит и да приключиш с тоя етап

# 349
Благодаря ви момичета за пожеланията и за това, че изтраяхте и отговорихте на глупавите ми въпроси, но наистина нещата не ми бяха ясни.

# 350
И аз ти пожелавам да не ти се наложи да го мислиш!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Пък и не бързай толкоз, че от опит ти казвам, става наопаки  Shocked

# 351
Е, то аз не искам да бързам, ама за д-р Стаменов от далече трябва да се подготвиш за това си позволих да ви досадя малко, но няма повече   Grinning Освен ако не ми се наложи след 2 години да пиша във вашата тема  #Crazy #Crazy малееее това ми се струва много дълъг период.

# 352
Някой знае ли,какво пишат в болничния лист при ранна бременност?

# 353
  • София
Някой знае ли,какво пишат в болничния лист при ранна бременност?
дали изобщо издават такива  newsm78
преди не издаваха.

# 354
  • гр. София
Е, нали сега имат и ЖК.  Peace

# 355
  • София
на ЖК не записват ли след 12 седмица?

# 356
  • гр. София
Е, сигурно.  Laughing Въпросът е, че май с тази нова опция имат право да дават болнични.

# 357
  • София
Здравейте момичета, искам да ви попитам някой почвал ли е стимулация по къс протокол на 3 ден от МЦ. Малко ми е притеснено днес съм на преглед, трябваше да съм в четвъртък преди да ми дойде цикъла имах и записан час, но ми се обадиха един час преди това да ме помолят да го отложа и се разбрахме с акушерката направо на 2 ри ден, даже и от регистратурата ми звъннаха като записвам час да кажа, че вече веднъж съм отложена да не ми правят проблем, е да ама не, в крайна сметка ми дадоха час за 3 ден. Това ще ми е първи стимулиран опит, ако въобще стартира де, че миналия месец ми беше много висок FSH и ми е свито сърцето. Не знам дали ще се получи нещо, аз съм с поизчерпан ЯР и доктора в началото беше казал само на ЕЦ, че яйчниците са ми зле, а сега как реши така и аз не знам, надявам се само да не е силна стимулацията и дано произведа повече от 1 фоликул.
Можете ли да кажете колко горе -долу излиза една такава процедура, знам че при всеки е различно, но все пак ще е някакъв ориентир. Как мислите дали ще е удобно да попитам доктора?

# 358
Здравейте,момичета!
Някоя от вас може ли да ми каже как точно се прилагаше така наречения "американски метод" при лоши показатели на спермограмата newsm78?

# 359
  • София
Здравейте,момичета!
Някоя от вас може ли да ми каже как точно се прилагаше така наречения "американски метод" при лоши показатели на спермограмата newsm78?
5 дни семеизпразване, 2 дни въздържание и след това даване на материал.

Общи условия

Активация на акаунт