Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 900
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Здравей!На мен в андрологията ми обясниха така:7 дена семеизпразване и два пълни дни въздаржание преди даване на материал.Моят мъж на този опит ще е по американският метод.

# 361
  • София
Здравейте момичета, искам да ви попитам някой почвал ли е стимулация по къс протокол на 3 ден от МЦ.
даа, много жени започват на 3-ти ден. На мен винаги са ми казвали на 2-ри или 3-ти ден да ходя.
Стискам ти палци Peace

# 362
Аз вчера бях на преглед и се разочаровах малко.Имам 3 фуликола в ляво и 3 в дясно а так ми се искаше да са повече................. и Е2 на 7ден от стимулацията 248 и той ми малеее.Ама каквото излезе...Танчето при теб как върви стимулацията?

# 363
  • В полите на Пирин планина
somgi  ами честно казано плачевно newsm45, аз съм с един яйчник  на  21/09  на шести ден от стимулацията имаше един 20мм и  два 5мм снощи сложих прегнила и утре на пункция .Но какво ли  ще излезе един Господ знае, да си призная честно нямам много надежда  но не спирам да се моля това да е  моето яйчице Praynig въпреки че сме и с мъжки фактор надявам се и ММ да се отчете подобаващо и да има някой и друг хубав плувец Simple Smile

# 364
Стискам палци Praynigутре да ни се похвалиш Hug

# 365
Здравейте момичета, днес  13 ден/на своя глава:), заради конгреса/ бях на преглед при д-р персенска и се оказа, имам 2 фоликула-15 и 19мм, лигавица 10мм и започвам с инвитрото на спонтанен цикъл. Пуснахме хормони, обадиха ми се да бия прегнила довечера в22ч. и в сряда на пункция, стискайте ми палци, за първи път ми е:) Иначе днес в клиниката беше лудница от 10,30сутринта се прибирам преди малко.....Simple Smile успех отново на всички и ще ви държа в течение какво се случва с мен...

# 366
О, забравих да напиша, че мъжкото тяло успя и да се скара със Силвия, тъй като подготвяхме документи по фонда:)

# 367
За американската схема не е фатално да не са два пълни дни въздържанието, може и един, така ми казаха биолозите. Малко е трудно да се нагласят там нещата с дните. Така, че като наближи време за Прегнила да спира с всекидневното изпразване.

# 368
  • В полите на Пирин планина
Благодаря songi  Hug 

oskarmimi  успех  и на теб Simple Smile

# 369
Тази схема на нас не успя да помогне за съжаление.В деня на пункцията показателите на ММ бяха мноооого зле, вярно е че сме с мъжки фактор по принцип, но никога за 3 години изследвания не е било толкова отчайващо положението.

# 370
Благодаря ви за отговорите,момичета  bouquet.

на нас ни беше казано 5 дни семеизпразване и след два дена даване на материал за изследване,но аз не бях сигурна дали са имали в предвид на втория ден или след два дни newsm78

явно няма съвсем точна рецепта,след като от три различни източника,има три различни версии

на мен не ми трябва за пункция,а за замразяване....да видим какво ще "произведе" и ако става...да го приложим в действие  Wink

# 371
Момичета, има ли някоя от вас с 1 запушена тръба? Ако има, какво са ви правили при това положение? 

# 372
  • гр. София
Лапароскопия.  Peace
На теб какво ти предложиха?  newsm78

# 373
Все още нищо - коментарът на снимката ми е в началото на октомври. Но нали знаете как е - вълнувам се от сега. А по принцип не може ли да се направи ин витро процедура с една пропускаща тръба?

# 374
  • София
О, забравих да напиша, че мъжкото тяло успя и да се скара със Силвия, тъй като подготвяхме документи по фонда:)
Laughing Laughingразбирам го Laughing
Ако я е чакал 2часа, за да му обърне внимание Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт