Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 041
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, колко време след лапароскопия сте имали зацапване?  newsm78 От моята минаха 2 седмици и днес ми е 9-ти ден от цикъла, а все още се появява зацапване - ту чезне, ту се появява. Днес имам час при Персенска за проследяване преди биопсия и се надявам да не ме върне.  Praynig
Шоко няма да те върне. Тя сега няма да ти прави биопсията, чак след ову около 5-ти ден май беше. И за зацапването ще ти каже най-добре докторката.

# 481
  • гр. София
Еми то аз вторник като бях при нея за 2 минути ѝ казах, че зацапването ми е от лапарото ама много не ме отрази.

# 482
Еми то аз вторник като бях при нея за 2 минути ѝ казах, че зацапването ми е от лапарото ама много не ме отрази.
Значи не е притеснително, споко  Hug

# 483
  • София
evita1717 при мен така се случи при един опит на  ЕЦ, беше ми се вдигнал LH, също ми биха Цитротийд, успяха да извадят яйцеклетката, но въобще не се оплоди, може и да е съвпадение, но аз съм си втълпила, че това се случи заради високия LH.

# 484
evita1717 при мен така се случи при един опит на  ЕЦ, беше ми се вдигнал LH, също ми биха Цитротийд, успяха да извадят яйцеклетката, но въобще не се оплоди, може и да е съвпадение, но аз съм си втълпила, че това се случи заради високия LH.

Мен по-скоро би ме притеснил високия Pg, защото той донякъде говори за качеството на Я.
Моите Я тепърва ще се размразяват, и ако оцелеят ще се оплождат, така че ще разбера тепърва.

П.С. На всички стимулации до сега преди пункцията съм била с високо ЛХ, но никога не е било проблем за оплождането на Я. По-скоро липсата на някакъв неин "център"/тук съм лаик и най-вероятно не се изразих въобще добре/, т.е. некачествена Я е бил проблем водил, до липсата на оплождане.

При пункция на същият ден ли оплождат Я, или чакат на следващия ден и едва тогава ? Thinking

# 485
Бременна съм и преди седмица ме записаха в един списък без час за  преглед в събота,като ми обещаха доки като си разгледа графика да ми се обадят и да ми кажат часа. Вчера се обавих и още нямаше яснота
Някой попадал ли е в такива списаци,кога им се обаждат и случвало ло се е да им променят деня?

Не трябва така да държат бреченните под напрежение - не е здравословно  smile3518 smile3518

# 486
Бременна съм и преди седмица ме записаха в един списък без час за  преглед в събота,като ми обещаха доки като си разгледа графика да ми се обадят и да ми кажат часа. Вчера се обавих и още нямаше яснота
Някой попадал ли е в такива списаци,кога им се обаждат и случвало ло се е да им променят деня?

Не трябва така да държат бреченните под напрежение - не е здравословно  smile3518 smile3518
Аз, макар и небременна бях в същия списък преди няколко дни. Звъннаха ми да потвърдят часа в 17.40 ч., като часът беше за следващият ден.
Аз също звънях преди това, но ми казаха, че още не е внесен списъка и да изчакам обаждане. Вече бях яхнала метлата отново да звъня, когато ми потвърдиха часа.В моя случай си остана за датата, която аз исках.
Не вярвам да ти променят датата на прегледа, все пак си бременна  Hug Стискам палци !

# 487
  • София
Аз също бях в такъв списък в събота, след като цял ден никой не ми звънна, аз се обадих и ми съобщиха, че прегледа ще е в понеделник, а не в неделя, но не знаят в колко часа и ще ми се обадят, абе доста нерви изхабих, все пак ходя на работа и трябва да предупреждавам по от рано.

# 488
Здравейте! Аз не съм съвсем по вашата тема,но имаме нещо общо - ще ставам донор на яйцеклетки в МЦ "Малинов".Дали ще можете с няколко думи да ми обясните от опит за стимулацията...нещо взе да ме хваща шубето,а желанието ми да помогна на някой е много силно и не ми се иска неизвестността да ме откаже!
На всички вас желая в най-скоро време да си имате по едно,две,а защо не и три пухкави бебенца удома!И не се предавайте!Всички наши усложнения в живота са изпитания!Те ще ни направят по-силни,по-човечни и по-добри родители!  Hug

# 489
Браво Йоанна! Не се плаши. Ще отидеш на 2-3 ден, след като ти дойде цикъл. Докторите ще преценят каква стимулация да ти назначат, няма нищо страшно. Няколко пъти ще ти изследват хормоните и малко инжекциики, 3-4 прегледа, после пункция. Бият ти упойка и нищо няма да усетиш, ще полежиш малко като се събудиш и това е. Ще загубиш около 10-тина дни, но пък добрината ти ще осмисли живота поне на едно семейство!  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 490
Момичета, колко дни след инжекция за блокаж идва цикълът? Биха ми една на 16.09, а цикълът ми закъснява вече 2 дни. Сигурно ми е глупав въпросът, ама  Thinking

# 491
  • Варна
Здравейте! Аз не съм съвсем по вашата тема,но имаме нещо общо - ще ставам донор на яйцеклетки

newsm20 Прекланям се пред жени като тебе!!!   bouquet
Няма нищо страшно!
Не ни чети нас - нашите тревоги идват от притеснението ще стане ли този път или не....

# 492
 Момичета, здравейте, по повод на много оплаквания от Силвия и от администрацията, ми съветвам като отидете следващия път на преглед да попълните анкетата относно подобряване на работата в болницата. Анонимна е, така че опишете всичко, което харесвате и не харесвате подробно.Самият въпросник и прозрачната кутия са между кабинета на Стаменов и касата до колоната.
     И още нещо - от 21.10 до 4.11   докторът ще отсъства от клиниката.

# 493
Момичета, здравейте, по повод на много оплаквания от Силвия и от администрацията, ми съветвам като отидете следващия път на преглед да попълните анкетата относно подобряване на работата в болницата. Анонимна е, така че опишете всичко, което харесвате и не харесвате подробно.Самият въпросник и прозрачната кутия са между кабинета на Стаменов и касата до колоната.
     И още нещо - от 21.10 до 4.11   докторът ще отсъства от клиниката.
Анкетата я попълних и пуснах сега в Сряда, когато бях на преглед.
Това за отсъствието на доктора от 21.10. до 04.11., сигурна информация ли е, че ми изглежда дълъг период ?

Здравейте! Аз не съм съвсем по вашата тема,но имаме нещо общо - ще ставам донор на яйцеклетки в МЦ "Малинов".Дали ще можете с няколко думи да ми обясните от опит за стимулацията...нещо взе да ме хваща шубето,а желанието ми да помогна на някой е много силно и не ми се иска неизвестността да ме откаже!
На всички вас желая в най-скоро време да си имате по едно,две,а защо не и три пухкави бебенца удома!И не се предавайте!Всички наши усложнения в живота са изпитания!Те ще ни направят по-силни,по-човечни и по-добри родители!  Hug

И аз се прекланям пред жени като теб, Йоана !  bouquet
Не се притеснявай относно стимулацията, както ти е описала djass минава бързо и леко и след 10 дни е минало-заминало, а удоволетвореността от това, че си направила още едно семейство неземено щастливо, ще те накара бързо да забравиш това, през което си минала !

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 12:35 от evita1717

# 494
И още нещо - от 21.10 до 4.11   докторът ще отсъства от клиниката.

малеее,пак ще стане една голяма лудница ooooh!
те като са тримата едвам смогват,а като останат двама ooooh! ooooh!не ми се мисли

Общи условия

Активация на акаунт