Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • В полите на Пирин планина
Момичета тази  "милата" Силвия къде точно мога да я намеря  Simple Smile

# 466
Танче аз казвам на регистратурата,че искам да се видя със Силвия Стефанова те явно и звънят и тя слиза.Не ми се е налагало да я чакам дълго.

# 467
Благодаря ти  newsm03     успех утре    love001

# 468
Здравейте момичета, на 25.09 ми беше пункция на един фоликул. Имаме едно патенце, утре ембриолозите ще ми кажат кога да го прибера  Praynig

# 469
niko стискам палци за успешен старт и финал fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 470
Благодаря и желая от цялото ми сърце на всички нас да ни се сбъдне мечтата ни  Hug newsm32   Praynig

# 471
  • София
Момичета, много ви моля ако знаете ми отговорете, случаят ми е следният: от скоро съм пациентка на Надежда, преди това бях пациентка на друга клиника имам два пъти финансиране на опити по фонд сега искам да ги пусна от тук но на тел за въпроси свързани с ФАР
0882 193979; 02 4417979- Силвия Стефанова - никой не ми отговаря от понеделник на сам. Как да постъпя  Embarassed

# 472
Да отидеш до клиниката след 12 часа  Peace. И аз правя жалки опити от понеделник да се свържа с нея, но .... ядец.

# 473
Значи аз съм късметлийка в сряда успях на мобилния да се свържа със Силвия.Имам уговорка за понеделник да се видим и да ми оправи документите.

# 474
  • гр. София
Момичета, колко време след лапароскопия сте имали зацапване?  newsm78 От моята минаха 2 седмици и днес ми е 9-ти ден от цикъла, а все още се появява зацапване - ту чезне, ту се появява. Днес имам час при Персенска за проследяване преди биопсия и се надявам да не ме върне.  Praynig

# 475
  • София
Момичета, колко време след лапароскопия сте имали зацапване?  newsm78 От моята минаха 2 седмици и днес ми е 9-ти ден от цикъла, а все още се появява зацапване - ту чезне, ту се появява. Днес имам час при Персенска за проследяване преди биопсия и се надявам да не ме върне.  Praynig
При мен зацапването след лапароскопията беше само 3-4 дни.

# 476
  • София
mamita, благодаря за разясненията.
maka, не се притеснявай за естрадиола и моят днес беше паднал от 80 на 23 (и аз съм 4 ден стимулация на менопур 375 и фемара), но казаха че имало време да скочи. Дано в събота са тръгнали фоликулите и не се налага прекратяване на стимулацията
Дано си права, почвам да си мисля, че този менопур не е най-подходящия за такива като нас с високо FSH, на мен ми го смениха с фостимон пък да видим. А  и LH ми се стори висок - 10, това нормално ли е.

# 477
mamita, благодаря за разясненията.
maka, не се притеснявай за естрадиола и моят днес беше паднал от 80 на 23 (и аз съм 4 ден стимулация на менопур 375 и фемара), но казаха че имало време да скочи. Дано в събота са тръгнали фоликулите и не се налага прекратяване на стимулацията
Дано си права, почвам да си мисля, че този менопур не е най-подходящия за такива като нас с високо FSH, на мен ми го смениха с фостимон пък да видим. А  и LH ми се стори висок - 10, това нормално ли е.
В моя случай преди време, нещата вървяха доста добре докато бях с Меногон, но тъй като имаше период, в който изведнъж свърши, та трябваше да ми продължат стимулацията с Менопур. Точно тогава стана този срив с Естрадиола ми. Може да е съвпадение разбира се, но за себе си аз прецених, че предпочитам Меногон, а не Менопур.
На последния ми опит само с Клостилбегит, в деня, в който ми назначиха пункцията ЛХ-то ми беше към 17 и нещо. Докторът ми добави Цитротийд, за да го овладее и да не настъпи ОВУ. Ужасно се бях шашнала, че на пункцията всичко ще е спукано, но сутринта преди нея, дори не ме погледнаха дали съм с фоликулите. Така че, при по-високо ЛХ ще ти включат Цитротийд, не се притеснявай !
От всички стимулации, които съм имала, а определено съм изпробвана с всевъзможните хормонални препарати, без Елонва, та с Фостимон ми извадиха 3 Я./П.С. С Гонал, а после и с Пурегон - резултатът беше кръгла нула !/ За инфо ФСХ-то при всичките ми стиулирани опити е м-у 9-11.5.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 09:53 от evita1717

# 478
  • Варна
Аз пък въобще не знам какви са резултатите от хормоните, които пускам през ден. Те не ми казват, ама и аз пък не питам. Може би така е по-добре...  newsm78 Тя Шефи нали ги вижда и преценя?!

# 479
Аз пък въобще не знам какви са резултатите от хормоните, които пускам през ден. Те не ми казват, ама и аз пък не питам. Може би така е по-добре...  newsm78 Тя Шефи нали ги вижда и преценя?!

Така бях и аз на първия си опит. Оттам насетне, след вече събраната информация се вълнувах как вървят нещата. Има и нещо друго, примерно аз, която изкарвам проблемна стимулация, предвид кофти яйчников отговор, определено сравнявам с предни опити и т.н. Търся сама за себе си "най-добрата"/когато сме изкарали повече от една яйцеклетки/ стимулация на база натрупам опит.
П.С. Определено бих се чувствала най-спокойна ако не знам какви са ми резултатите, но пусто любопитство не ме оставя в невидение.

Общи условия

Активация на акаунт