Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 045
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Привет аз съм прясно лапароскопирана ;D чувствам се много добре.само дупето да се отчете и да ме нахранят вече.днес имаше 30 пункции ; D
Браво Звезда, какво се оказа-имаше ли смисъл от лапарото?

# 451
браво ЗВЕЗДА, пиши какъв е резултата от лапарото

# 452
  • София
Здравейте момичета, при мен положението е плачевно  Cry,  4 ден ми е от стимулацията, до сега бях на 5 Менопура на ден, днес бях на преглед нямам нито един фоликул, естрадиола от 40 ми е спаднал на 20, а LH ми е 10, назначиха ми по 6 фостимона днес и утре, както и Кломид 3х1, в събота съм отново на преглед, но не мисля, че нещо ще се промени, дано поне ми прекратят стимулацията, а не продължат с лекарствата. Малко ме е яд на себе си, че се съгласих въобще на стимулиран опит, но нали доктора преценява, опитах се да възразя, цитирайки неговите думи, които ми каза като станах пациент на клиниката, че яйчниците ми са зле и не могат да понесат стимулация, но ... , а беше тръгнало на добре с ЕЦ, е вярно, че от 4 пункции имах 2 ембриона и то с отлично качество,  не се получи бременност, но можеше да продължим по този път ooooh!

# 453
Мака щом сега док не е прекратил стимулацията значи има надежда.Не се стресирай Simple Smile

# 454
  • Варна
Давам отчет от днешния преглед... Много фоликул, много нещо - 12 броя общо, но някои са прекалено големи (20, 19 и 18 мм.). Утре вечер Прегнила, в неделя  - пункция...

# 455
  • София
Днес ме прегледа Шефкетова, уж каза, че ще остави папката, Стаменов да погледне, какво е назначила, дано е станало така.
 Между другото днес на обед ми биха 3 фостимона и сега чувствам голям дискомфорт в яйчниците, ужасно ме придърпват, с менопура нищо не усещах, не знам нормално ли е?

# 456
  • София
Давам отчет от днешния преглед... Много фоликул, много нещо - 12 броя общо, но някои са прекалено големи (20, 19 и 18 мм.). Утре вечер Прегнила, в неделя  - пункция...
хич не са прекалено големи. Тамън са. Успех!
Мака, стискам палци да се оправят нещата!

# 457
  • София
maka,аз имах един такъв опит, сменяха лекарства, увеличаваха дози, естрадиола падаше вместо да се качва, но не се отказах.
завърши с 4 ембриона и пол. тест.
после не завършиха добре нещата, но едва ли имаше връзка.

# 458
  • София
Благодаря момичета, в събота ще се разбере.

# 459
Захраних се и си полегнах у дома.На лапарото са видяли сраствания само от лявата страна. Имало по яйчника и тръбата и са премахнати,,.Бях още в шамока и не съм задавала въпроси.Тръбите били толкова запушени,че няма опасност да изпуснат(както и тя ми каза преди от ЦС) и не са ги пипали.Това е,на 30-ти махане на конци и блокаж  smile3539 Благодаря ви за подкрепата момичета.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 16:23 от ZVEZDA *

# 460
Мaka, няма да се отчайваш. И аз съм имала опит с падащ Е2/наполовина стойност от предният резултат/, даже ме викаха на втори преглед след резултата, защото им се стори странно. При мен вървяха няколко фоликула /5 бр. с близки размери/. В крайна сметка изкараха 2 Я, като едната не се оплоди. От другата стана прекрасен ембрион, но бременност не настъпи. Вярвам, че ще се оправи положението. Просто не губи надежда!

# 461
  • Варна
Сега се сетих да споделя и едно впечатление, което не е много по темата, но все пак е свързано с клиниката...
Ако някой ме дразни повече от Силвия там, то това е девойката в барчето. Няма толкова мудно, сърдито и некадърно същество...  ooooh! Иначе обаче, когато се нареди лекар на опашката, става самата любезност и приветливост!  #Cussing out

# 462
  • София
Сега се сетих да споделя и едно впечатление, което не е много по темата, но все пак е свързано с клиниката...
Ако някой ме дразни повече от Силвия там, то това е девойката в барчето. Няма толкова мудно, сърдито и некадърно същество...  ooooh! Иначе обаче, когато се нареди лекар на опашката, става самата любезност и приветливост!  #Cussing out

сладури Simple Smile.
И аз полудявах от администрацията, Силвия и тази от кафето дето деня все й е крив, но се научих да не им обръщам внимание. На Регистратурата съм си научила кои са свестните и като ми трябва повече инфо си чакам за тях. Като е само за картонче и другите ги изтърпявам.
За Силвия - незнам , никога не ми се е случвало някой да ми говори и да гледа някъде си. Е и аз правя така вече Simple Smile.
А за кафето - и без това висим като луди там и аз за това хем се разходя да убия малко време и си ходя до  ОМВ и оттам си взимам каквото искам.
Не се нервете толкова и не им обръщайте внимание. На фоликулите не им харесва да се нервираме така Simple Smile  Hug

# 463
  • Варна
На фоликулите не им харесва да се нервираме така Simple Smile  Hug

Joy Мислиш ли?

# 464
  • Sofia
mamita, благодаря за разясненията.
maka, не се притеснявай за естрадиола и моят днес беше паднал от 80 на 23 (и аз съм 4 ден стимулация на менопур 375 и фемара), но казаха че имало време да скочи. Дано в събота са тръгнали фоликулите и не се налага прекратяване на стимулацията

Общи условия

Активация на акаунт