Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 050
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Сега четох, че било забранено доплащането, когато си по фонда, но нещо не ми се връзва  newsm78
Беше забранено преди ,откакто фонда е към ЗК тази забрана отпадна.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 16:51 от El_Vel

# 436
 Puppii ,  мен преди трансфера ми казаха да мина през регистратурата и от там ми дадоха бележка за доплащане само на една инжекция(която не е по фонда).

# 437
  • София
Момичета, някоя от вас знае ли какво означават тези резултати:

Инхибитор на плазменогенния активатор - PAI 4G/5G - Хетерозиготен хосител 4G/5G
MTHFR - мутация С677Т - Хетерозиготен носител С/Т
Че ще живееш поне 100 години Simple Smile
Нямаш проблем. MTHFR - мутация С677Т - Хетерозиготен носител С/Т -Това е хетерозиготна мутация, която не е от голямо значение. Хомозиготната е проблем.Ще пиеш Неофолик Мета и така Simple Smile Другото също не е проблем.

Благодаря много! Доста се притесних като видях резултата. Сега ще чакам и прегледа, за да видим какво ще правим нататък. А дали това е възможна причина за две неуспешни бременности?
Ммммм едва ли. Най-ясно това означава, че си предразположена към тромбофилия,но нямаш.

# 438
  • В полите на Пирин планина
Добро утро Simple Smile!Аз в петък 27.09 съм на пункция.Вчера бях на преглед Е2 1056,LH 0.77,Pr 0.69 фуликолите са повечето 15 мм но има 1 -18мм който много ме притеснява.Вчера ми беше последният Менопур ,днес имам само цитротит и довечера в 20.00 прегнил.И се притеснявам днес като не ме гледаха да не ги изпуснем.Абе голяма съм параноя Simple Smile. А иначе и на мен Силвето ми е вдигала адреналина няколко пъти,но най ме дразни,че като говори с теб не те гледа в очите.

songi стискам ти палци  Hug

Lilka N  съжалявам миличка Hug  дано следващия опит да ти е късметлийски  bouquet

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 17:47 от tan4eto_71

# 439
Откачам вече Sad.Сега пък една тежест в яйчниците ме тормози...........все едно съм в ову или ще ми идва.Предишните пъти не ми е било така .Даже миналият опит имах повече фоликула.Защо така?Оф да идва петък защото ще откача.

# 440
  • София
Откачам вече Sad.Сега пък една тежест в яйчниците ме тормози...........все едно съм в ову или ще ми идва.Предишните пъти не ми е било така .Даже миналият опит имах повече фоликула.Защо така?Оф да идва петък защото ще откача.
ами нормално, нали растат фоликулите...

# 441
Мили момичета, днес сутринта бях на пункция, а все още не са ми се обадили да ми кажат какво се случва-дали има оплождане, трябва ли аз да се обадя и евентуално на кой.. много ви благодаря

# 442
  • София
Мили момичета, днес сутринта бях на пункция, а все още не са ми се обадили да ми кажат какво се случва-дали има оплождане, трябва ли аз да се обадя и евентуално на кой.. много ви благодаря
е, днес няма смисъл да чакаш обаждане.
На следващия ден звънят, днес е рано.

# 443
Благодаря за отговора, аз питам, защото д-р персенска ми каза, днес че ще се обадят и ако има оплождане да си започна лекарствата от утре, ноооо ще почакам до утре!

# 444
Привет аз съм прясно лапароскопирана ;D чувствам се много добре.само дупето да се отчете и да ме нахранят вече.днес имаше 30 пункции ; D

# 445
  • гр. София
Браво Звезда! Ти си герой! Казах ли ти, че няма нищо страшно?  Hug

# 446
Браво Звезда! Ти си герой! Казах ли ти, че няма нищо страшно?  Hug
еее с твоя инструктаж ;hug;

# 447
  • гр. София
Бързо да се възстановяваш! И утре като те изпишат да драснеш някое съобщение.  Hug Hug Hug

# 448
  • София
Браво Звезди,всичко мина.Дано новините са добри и да нямате пречки за започване на опита.Ще чакаме положителни резултати. Hug Hug Hug

# 449
mamitata,благодаря за обяснението, но това означава ли, че приема на тези хапчета фемара ще доведе до скапване на естрадиола newsm78
Не, няма. Под действие на лекарството, поради обратната връзка, информираща хипофизата за недостиг на естрадиол в организма, същата (хипофизата) започва да стимулира образуване на FSH и ще накара узряващите фоликули да произвеждат естрадиол в яйчниците при жени, които не са в менопауза.

Действието на лекарства от вида на фемара при жени в менопауза с рак на гърдата, при които не зреят фоликули, не води до тези последици в яйчниците. Затова при рак на гърдата фемара дава резултат само при жени в менопауза. При жени в пре-менопауза и по-млади, лекарства от вида на фемара са неефективни и даже противопоказни при рак на гърдата, но могат да се използват за малък брой стимулации на яйчниците на здрави жени.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 00:26 от mammita2012

Общи условия

Активация на акаунт