Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 062
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Точно това "приготвяне" ме притеснява, дали ще го направи същия ден Thinking

# 421
Съжалявам, Лилка  Hug
Аз процедирах точно така, както Пупи е обяснила. И аз не съм от Сф, и отивайки за прегледа, минах през нея, приготви ми документите за около половин час. Преди това също се опитах да се свържа по телефона, но не успях.

# 422
Аз през август имах преглед и реших да го комбинирам с подготвяне на документите за втори опит по фонда. Звъннах предварително на Силвия и тя ми каза какви документи да нося и отивам сутринта рано ми беше прегледа, приключих към 11 и повиках я да дойде, тя като се разфуча, ужас направо, като направи едни физиономии, нямам думи. Трябвало да ида след 13 часа, защото тогава работи с пациентките, аз и викам, че трябва да си хвана автобуса в 12:30 часа, тя казва абсурд. Повишихме си малко тон, но все пак ми ги направи документите.

# 423
Значи звъня първо на спешния и си казвам резултата ( къде да го намеря този номер, ще ме свържат от регистратурата ли  newsm78), после си записвам час за преглед  и след това се насочвам към свързване със Силвия?

# 424
Точно така. 0884 700 704 - спешен - на първа страница на темата ги има всички телефони.

# 425
 ooooh! много съм зле, точно там не се сетих да погледна.Благодаря Моме!

# 426
За нищо  Hug Късмет и успех следващия път!

# 427
аз след неуспешния опит звъннах на спешния тел. на доктора да кажа резултата и да питам дали може веднага на същия ден да ми се подготвят документите за фонда, защото заминвам за чужбина на др ден и той каза да ида при Силвия. отидох и 30мин по късно документите ми бяха готови и ги занесох във фонда. всичко стана много бързо. в 10часа видях че резултата е отрицателен в 11 бях в клиниката и в 14часа ги подадох във фонда и получих номерче

# 428
Обадих се на спешния- казаха, че 10-ти ден било рано за тест и да съм продължала с лекарствата още 3 дни и тогава пак  #Crazy.Аз не мисля, че от 0,8 за 3 дни ще стане повече, но щом така казват, така ще направя.

# 429
Момичета, някоя от вас знае ли какво означават тези резултати:

Инхибитор на плазменогенния активатор - PAI 4G/5G - Хетерозиготен хосител 4G/5G
MTHFR - мутация С677Т - Хетерозиготен носител С/Т

# 430
  • София

Че ще живееш поне 100 години Simple Smile
Нямаш проблем. MTHFR - мутация С677Т - Хетерозиготен носител С/Т -Това е хетерозиготна мутация, която не е от голямо значение. Хомозиготната е проблем.Ще пиеш Неофолик Мета и така Simple Smile Другото също не е проблем.

# 431

Че ще живееш поне 100 години Simple Smile
Нямаш проблем. MTHFR - мутация С677Т - Хетерозиготен носител С/Т -Това е хетерозиготна мутация, която не е от голямо значение. Хомозиготната е проблем.Ще пиеш Неофолик Мета и така Simple Smile Другото също не е проблем.

Благодаря много! Доста се притесних като видях резултата. Сега ще чакам и прегледа, за да видим какво ще правим нататък. А дали това е възможна причина за две неуспешни бременности?

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 14:22 от kriss_and

# 432
Лилка, много съжалявам за резултата. И аз днес съм с отрицателен тест. Стойност 0.6 на 9-ти ден при  трансфер на 5-ти ден. Аз минах през кабинета, преглеждаше Шефкетова и ми каза да спра лекарствата.

# 433
Лилка, много съжалявам за резултата.   action032Ако сте с мъжки фактор Силвия ще ти иска становище от уролог андролог Wink

# 434
Момичета, колко време след трансфера мога да се надявам на обаждане за сумата, която трябва да доплатя? Сега четох, че било забранено доплащането, когато си по фонда, но нещо не ми се връзва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт