Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 003
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
на къс си била.

# 556
Имам въпрос и много чуденки. На какъв протокол ще съм при положение, че след еднократна инжекция за блокаж на 16.09 Перси ми каза да си запиша час за 3 октомври. Цикълът ми дойде вчера, така че на 3 окт. ми е шести ден.  Не е ли много късно за стимулация?

# 557
  • София
не е късно, на дълъг протокол си, там понятието ден на цикъла не съществува.

# 558
Това е дълъг протокол и не,не е късно за стимулация.
Успех ти желая   bouquet!

# 559
  • Живее на Луната
Сигурна ли си, че не ти е казала 3 ден от цикъла.?  newsm78 иначе на дълъг протокол ми прилича.

# 560
Благодаря ви, момичета. Сигурна съм за 3.10., защото Перси ми написа план. Сега пак погледнах бележката. Аз съм по фонда, първи опит. 

# 561
Благодаря ви, момичета. Сигурна съм за 3.10., защото Перси ми написа план. Сега пак погледнах бележката. Аз съм по фонда, първи опит.  

tigresa, гледай си плана и по него. Ако имаш въпроси питай Перси. По-дълъг протокол си, там нещата са малко по-различни от колкото при къс. Важен е крайния резултат, така, че се успокой и напред  Peace. Успех!

# 562
  • Sofia
tigresa , била съм два пъти по дълъг протокол. Най-често стумилацията започва около две седмици след блокажа, може и малко повече. Няма значение на кой ден ти е почнал цикълът, важното е да ти е дошъл до определената дата. В твоя случай - 3.10. Така че споко, лекарите си знаят и затова са ти написали на листче, няма какво да го мислиш. Успех  Hug

# 563
  • Варна
След първата инжекция те викат след 4-5 дни на преглед. След това през ден.

Моята първа инжекция беше в събота (21.09.) - вторник сутринта (24.09.) в 08.00 ч. ми беше следващия преглед... Дадоха ми само две инжекции - за неделя и понеделник.

# 564
  • София
Здравейте и от мен, и аз да дам отчет, в крайна сметка в събота д-ра ми спря стимулацията, естрадиола беше паднал още, на  16 и съответно нямах нито един фоликул. Утре съм пак на преглед да ме погледне, че можело понякога като се спре стимулацията да тръгнели фоликули  newsm78, каза, че съм втората за деня на която се е случило същото. Честно казано, почувствах се облекчена, че ми я спря, а не продължи с още по-високи дози. Да се надявам, че занапред ще си продължа с ЕЦ.

# 565
Мака може би така е по-добре HugТази сутрин ембриолозите ме забравиха................ще ми се пръсне сърчицето.

# 566
На мен ми се обаждаха все към 13:00, има още време Simple Smile

# 567
Songi, привет, спокойно ще се обадят, най-редовно вече звънят между 12 и 14 часа, защото има много момичета. Мен също ми изкараха акъла миналия месец, но винаги се обаждат. Успех!

# 568
Ще чакам къде ще ходя Simple SmileВ събота звъннаха в 10.00,в неделя в 11.00 явно днес ще е към 13.00 Grinning.

# 569
Здравейте, стискам палци всичко да е наред. И благодаря за отговора Simple SmileHug

Общи условия

Активация на акаунт