Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 493
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета ,искам да попитам
има ли парфюм който да си прилича с класическата миризма на крем Нивея
Не точно, но нещо такова е този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Essence-5321.html

# 181
  • някъде под слънцето...
mili13
моето предложение е
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Hiris-20.html

# 182
  • на една крачка от Дунав Мост
Мерси,но тези намират ли се в тукашните парфюмерии или онлайн трябва да се поръчват

# 183
Този, който sl е посочила не се намира, другия - да. Освен това аз лично не усещам никакъв аромат в Hiris, за мен е просто нещо мокро. Rolling Eyes

# 184
  • София
Здравейте момичета ,искам да попитам
има ли парфюм който да си прилича с класическата миризма на крем Нивея

Самите Нивея имат ето този: http://www.ivis.bg/products_images/Nivea-Fresh-Natural-Deo-Pump- … n__35030955_0.jpg

# 185
Лошото е, че трайността му е 15 минути, иначе е съвършен!

# 186
  • на североизток от Рая
Лошото е, че трайността му е 15 минути, иначе е съвършен!

При мен този трае повече от 15 минути. Включих се по въпроса, защото обожавам чистия аромат на Нивеа. Вече толкова години я харесвам, но не я ползвам...

Този дъщеря ми го има и си позволявам да го ползвам понякога.  Flutter

А от NR - Essence се чудя дали да не потърся в темата за размени малка проба. Често го споменавате, сега ми стана още по-интересен.

# 187

Shash,И аз давам един плюс за Tresor in love,понеже и аз обичам нежни аромати мога да предложа Eclat d`Arpege Lanvin-за мен е уникален и е траен,а също така и YELLOW DIOMOND VERSACE

# 188
  • София
Цитат
Аз цял дан ухая прекрасно на три вида Мерве-та Crazy Май трябва пак да започна да смесвам парфюми Mr. Green
И аз сега смесвам - Ветивер тонка на врата, който ми е съвършен за хладно слънце и един мазутено-бензиново-кожен ужаст (Noir de Mars), който слава богу и Денси хареса, да не се чувствам като екстремист.

А за нещо в духа на Tresor in love - може би Dolce&Gabbana Pour Femme? Има сладост, има плод, има и кадифена мекота. Базата обаче е по-различна, не е кедър, ами нещо по-сандалово. Или пък Marry Me Lanvin?

# 189
И аз сега смесвам - Ветивер тонка на врата, който ми е съвършен за хладно слънце и един мазутено-бензиново-кожен ужаст (Noir de Mars), който слава богу и Денси хареса, да не се чувствам като екстремист.
Ох страшно ми харесва този парфюм, уникално много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова е хард, толкова е странен.

# 190
  • София
Щом има бензин много искам да го пробвам - запази 1 капка  Flutter

# 191
Здравейте!
Доволни ли сте от парфюмите на Ейвън?  Praynig

# 192
За мен всичките имат някаква нотка,която ме дразни много Confused пък и не са никак трайни,нито пък ме впечатляват с нещо

# 193
  • Варна
един мазутено-бензиново-кожен ужаст (Noir de Mars)

Вече и на мен много ми харесва, нищо, че идея нямам за какво говорите  Grinning

# 194
Здравейте!
Доволни ли сте от парфюмите на Ейвън?  Praynig
Ами, не съвсем. Предполагам, че като аромат все ще ти хареса някой, но за мен са доста нетрайни. За има-няма 3 или 4 часа са изветрели и не се усещат.

Общи условия

Активация на акаунт