Пазаруване от miniprix.bg - 17

• 46 654
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • ...на безопасно
Ами едва ли....в полунощ ще ни кажат.
Валиден е за съб и неделя.
В пощите нещо нямате ли?

# 646
Аз така или иначе съм си харесала даже и прибрала три чифта обувки на тази стойност Rolling Eyesс ваучер без няма за кога да чакам Laughing

# 647
  • София
Ами едва ли....в полунощ ще ни кажат.
Валиден е за съб и неделя.
В пощите нещо нямате ли?
и аз имам някакъв валчер ? обаче може ли изобщо да се използва? за 150 леи, това са около 75 лв, някой има ли идея? нямам нищо в пощата

# 648
Явно всички имаме ваучери, колко казвате е отстъпката и за каква сума?  newsm78
Не ми се мисли....днес ми падна пердето, та вместо поредния чифт обувки реших да си купя парфюм  ooooh! Има ли някой заразен от мойта болест? Как да спра да купувам обувки....помощ..... newsm45

# 649
Пробвах ваучера в румънския сайт с моя профил и ми намалява 30 леи.

# 650
http://www.miniprix.bg/produkt/1056638 - клинът е страхотен, много странна материя - нещо като тънък велур, мисля, че почти няма разтегливост. Става ми на ширина, но на дължина е доста по-къс, отколкото този на каката, която е снимана. Сестра ми го хареса, то и аз щях да си го нося къс, ама айде, че скоро има РД и отива при нея  Wink
http://www.miniprix.bg/produkt/1055021 - на тези панталони доста се почудих дали да ги върна, макар че ми стават. Просто материята е тънка, твърда и почти без разтегливост и нещо не се възприемам съвсем. Изрязан етикет
http://www.miniprix.bg/produkt/1053817 - тези са много хубави. Марката е Freequent. Някой питаше за размери. За р-р S, доколкото можах да измеря, едностранно: талия - 36 см (отпред са малко по-изрязани, така че е малко повече), дълбочина отпред - около 27 см (отзад е повече), ханш - 48 см, бедро в най-широката част - 27 см.
http://www.miniprix.bg/produkt/1023768 - тези може би най-много ми харесаха от цялата поръчка, противно на очакванията, че мога да получа някакви къси панталони. Марката е Pimkie. Много комфортни, мекичък плат, съвсем нормална дължина. Иска ми се да взема още едни за майка ми, стига да има пак намаление.
http://www.miniprix.bg/produkt/1020290 - марка Primark, много мека и приятна материя.

# 651
  • ...на безопасно
тцтцтц....сега да кудкудякаме до полунощ ли искат?
Няма ли да обявят за какво е ?
150 леи newsm78, дали и за левове ще е толкова?

# 652
Не ми се мисли....днес ми падна пердето, та вместо поредния чифт обувки реших да си купя парфюм  ooooh! Има ли някой заразен от мойта болест? Как да спра да купувам обувки....помощ..... newsm45
има лек за тази болест -безпаричието , аз страдах от същата , но неволно се излекувах  Mr. Green

# 653
и аз имам ваучер , но не разбрах къде видяхте ,че след полунощ може да се използва  newsm78

# 654
  • ...на безопасно
Ами предполагам, защото е валиден до 29,09 полунощ. Сигурно е за намаление през уикенда.

# 655
 newsm78, дали и за левове ще е толкова?
Според мен ваучерът е за 30 леи при минимална стойност на поръчката 150 леи :
Код   Описание   Количество   Стойност   Минимална стойност   Може да се комбинира с други купони   Може да се комбинира с други намаления   Краен срок
xxxxxxxxxxxxxx      1   30.00 Lei      150.00               Не                Да             29-09-2013 23:59:59

# 656
  • София
 newsm78, дали и за левове ще е толкова?
Според мен ваучерът е за 30 леи при минимална стойност на поръчката 150 леи :
Код   Описание   Количество   Стойност   Минимална стойност   Може да се комбинира с други купони   Може да се комбинира с други намаления   Краен срок
xxxxxxxxxxxxxx      1   30.00 Lei      150.00               Не                Да             29-09-2013 23:59:59
да валчера е да получиш намаление от 30 леи ,ако напазаруваш за 150, вече го пробвах в румънският сайт и става, обаче въпроса е после каква сума ще получиш в бг левове, като ти дойде поръчката и дали въобще ще те пусне да я финализираш.

# 657
Greene, сподели, моля те, малко  повече за тези бежови дънки...... http://www.miniprix.bg/product/1053817

Платът е тънък, много еластичен и стоят по крака. Според мен са по-подходящи за лятото или късна пролет и ранна есен. За другото си права - точно, както предполагаш. Относно размера - някой тук ги получи и препоръча като каза, че от дънките на Пепе джинс носи 30, а 29 ги закопчава трудно и L-размер от тези панталони му е голям. Тъй като и моята одисея с пепетките беше същата, направо поръчах М- размер и ми заспаха. От панталони нося като размер 38-40 горе-долу.

Greene , голямо благодаря  bouquet! Знаех си, че на инфото в сайта не може да се разчита, явно нищо не се е променило от преди, когато поръчвах. Бях редовна, докато не сложиха платена доставка и мин. сума за поръчка и от тогава започнах много по-рядко да надничам в темата. При 2% еластичност, обявени в сайта, човек би си казал, че материята е доста стегната, каквато ми се иска на мен да е. Така че щях да се подведа, ако не ми беше помогнал твоят коментар да се ориентирам правилно Hug. А и щом са тънички, това е още една причина да се въздържа от поръчка Crazy.

# 658
  • София
сега проверих в онлайн конвертор 150 леи =65 лв

# 659
има лек за тази болест -безпаричието , аз страдах от същата , но неволно се излекувах  Mr. Green
Вярно - като нямам не купувам, но пък падне ли ми левче за обувки е.....накрая ще го докарам до положение да тръгна само по обувки  ooooh!  Пък ми се ще да нямам определени страсти, ама пусто не успявам да си сменя приоритетите   Embarassed или може би не искам....работата е сериозна - вЕрвайте ми!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт