Отговори
# 90
  • Още у мъглата ...
Е много са добри  Heart Eyes
Нашия Гришак, ако си стегне малко психиката, ич няма да им се даде  Grinning Heart Eyes

# 91
  • Още у мъглата ...
Ох, Чепика ка посреща младитИиии....пак излезна от туЙлетната...само де забрай пусни казанчитУ.... Joy hahaha Joy hahaha Joy

Па дъл си е измил кункитИ...Емко търгнал му ги цунИ Sick

Joy Joy Joy Joy
Мой да не е ходил по нужда, а да си е заглаждал перчема на огледалцето, чи гости чака  Mr. Green

# 92
  • У дома :)
Ох, Чепика ка посреща младитИиии....пак излезна от туЙлетната...само де забрай пусни казанчитУ.... Joy hahaha Joy hahaha Joy

Емко се виде у празници...кога правил цел'фанти на кунки....О, Емир Сарафоолу... Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 93

Емко се виде у празници...кога правил цел'фанти на кунки....О, Емир Сарафоолу... Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

# 94
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Joy Joy Joy Joy
Мой да не е ходил по нужда, а да си е заглаждал перчема на огледалцето, чи гости чака  Mr. Green
Преставих си...тва да го види бен Сарафоолу...ши му даде кайбетУ на късо....О, Срафоолу цуни кункитИ на кападжъка Чепиков... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 95
Елина пиши аз ша та обада  Mr. Green
Ох бе Рени, как така ша я обадиш? ooooh!
Леле, тая отпуска, как ти се отрази. Stop
Hug Joy Joy Joy

Зизу Mr. Green Joy

Гъбке smile3521 и Надал е страхотен тенисист Peace но не го дишам визуално и тиковете му Sick

# 96

убърса ги у кърпата,щот знай Емко ша цалува Mr. Green

# 97
 smile3501 Уникални са Heart Eyes

# 98
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

убърса ги у кърпата,щот знай Емко ша цалува Mr. Green
Ко' забърсал...нищо не и забърсал тоя мърляч...и кат Емко съ навеДи му удари цел'фанити тоя гледа кат прецицал и сигур си вика "Той дали е усетил да миришИ"? И прибра кунката в джобатА...вика го й срам да души пред госкето. Joy Joy Joy Joy

# 99
  • Още у мъглата ...
Елина пиши аз ша та обада  Mr. Green
Ох бе Рени, как така ша я обадиш? ooooh!
Леле, тая отпуска, как ти се отрази. Stop
Hug Joy Joy Joy

Зизу Mr. Green Joy

Гъбке smile3521 и Надал е страхотен тенисист Peace но не го дишам визуално и тиковете му Sick

smile3521 А, тиковете му не знам някой да ги долюбва, визуално си е грозничък, но е идиот на корта  Mr. Green
Преди Джоко да дръпне, чаках мачовете Надал-Федерер, но тези между Джоко и Надал просто убиват рибата, защото им е много близък стила на игра  Grinning
Няма да забравя миналата година Аустрелиън Опън финала - 6 часа +  ooooh!

Просто правят невероятна игра  smile3501 smile3501

# 100
Гъбке и аз кат теб[smilie=smile3521.gif]но тогава бях за Федерер Laughing ох тоя мач беше невероятен Heart Eyes

# 101
# 102
аз ще им се радвам след 2 месеца когато ще играят за   BarclaysATP

# 103
Надал кат опълченец на Шипка Mr. Green

Айдеееее с начале newsm44

# 104
  • Още у мъглата ...
Надал кат опълченец на Шипка Mr. Green

Айдеееее с начале newsm44

И тук ми мирише на маратонски мач  smile3521 #Crazy Laughing

Общи условия