Един различен рожден ден!?

• 9 182
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
И аз тук с дечица с РД октомври и януари  Wink
Дъщеря ми в събота става на 6. Досага РД винаги е бил вкъщи с торта в детската. Канили сме и много и малко хора. Тази година обаче си имаме други грижи на главите и някакси не можехме, а и честно казано не искахме да се занимаваме с организации и приготовления като друг път. Не ми допадат еднаквите партита в клубовете, а и за 2 часа не се наиграват. От друга страна не е честно спрямо детето изобщо да не отчетем празника, голяма е, чака го разбира и така ...
Първо решихме, че ще й подарим подаръка за който мечтае от известно време, а именно таблет. Все пак не е евтин подарък, а и като е мечтан  Heart Eyes Купили сме билети за цирк, което тя също отдавна иска да види, решили сме да отидем през деня някъде навън, вероятно Коколандия, мисля че там ще й хареса, ще хапнем, вероятно пица, сладолед, тората. Мисля сутринта да я изненадам с надути балони в стаята. Купила съм й и нова дрешка. За детската за понеделник ще има торта, само се чудя какво друго, дали сокчета например. Напоследък всяко дете носи шапки и свирки  newsm78
Ще следя с интерес и за януарчето  Laughing

# 16
И ние през ноември! Запис!  Simple Smile
И моята дама.
В нашия град няма клуб, има заведение, в което се събираме с катерушки, но ако е хубаво времето... За вкъщи да събера 10-ина бебешондели не ми се струва мн добра идея Tired.

# 17
minana, не знам какви са интересите на принцесата Flutter, но моята например много обича стикери, тату и т.н. Ако са разрешени подобни "почерпки", ще е интересно за децата според мен Peace

# 18
Галче, това със стикерите е добра идея, трябва да погледна  Wink

# 19
Хайде и аз в Темата с декемврийска принцеса,която става сега на 3.

Първите две години си бяхме вкъщи в семеен кръг,баби,дядовци,без деца.Тя не ходи още на градина.Някак си не си представях да поканя 30 приятели,които имаме с татко й,с деца повечето...Просто не беше дорасла за такива масовки.

Сега вече виждам,че е готова.Играе си с дечица,по-големи най-вече.Simple Smile

Та сега и аз се чудя и се мая..9 декември..студ...Мисля го за клубче...И мен са ми малко еднообразни,но като не е празнувала така...Но пък ще имаи по-големки деца,до към 6 годинки.Има и по-бебешори от нея..на 2 и нещо.Та малко ми е странно деца с такава голяма разлика..Но не мога да поканя детето на един приятел,само защото е по-близко по възраст,а на друг не..Та чуденката ми е огромна.Плюс стават много хора...За вкъщи не става един вид.Хайде ако каним само няколко..ама не е така.

Сега сме канени на РД на 4-годишен младеж в Плей парк в мола на Бългрия.Но нещо тия молове не ми лежат на сърцето.

Та ще следя и аз с интерес!Някакви отзиви за клубчето Цветна градина в Лозенец?Иска ми се да е някъде,където да мога да си декорирам аз,или те с мои идеи и материали...да мога да внеса кетъринг какъвто искам.Също ми се ще да измислим свежи игри,но пак тази разлика във възрастта ме тормози..

Споделете опит,моля ви:)Особено за рд с различни по възраст деца.

# 20
  • Русе
Въобще не е кой знае каква разликата, не се притеснявай изобщо. Ние редовно сме на рождени дни на деца по на 10-11 г. Винаги групата ни е между 2 и 11г. В клубовете има занимания и за малки и големи. Ходим на рд от съвсем малки. Само първият ни рд правихме у нас с десетина деца докъм 7-8г. Оттогава в клубове. Ние също сме на 9.12., за съжалени е в Русе има само 3-4 клуба и сега съм в голяма чуденка.

# 21
Meggysan, аз също съм от Русе.Малката е на 05.12 и сме решили да го правим с аниматор от Веселяци и да сме в Империал в Здравеца. Имаш ли някакви наблюдения за тези "Веселяци". Не ми допадат клубове а и те са на 5 години. Тези аниматори ги занимават около 1 час и половина. Това е за сега, естествено и празник в ДГ с торта и песнички.

# 22
  • Русе
Веселяците са супер. Много пъти сме били с тях някъде, няма да съжаляваш. Ако си решила да са те, може да измислиш нещо тематично и да говориш с тях. Съобразяват игри, прически, тоалети с тематиката.
Клубовете стават за 5г, но просто са само няколко и няма голям избор. Аз се колебая за този в Рояла, но ще видим. Ние сме много разнородна група както писах, но това не ме притеснява. Дори и големите се включват в заниманията на малките.
В Империала какво има, има детски кът или не, само заведение си е? За детската градина правя картонена торта, а те какво правят там всъщност не знам. Изпяват им някоя песничка и така.

# 23
Проблемът с различните рождени дни е, че аха да измислиш какво и със сигурност 2-3 майки ще кажат, че вече са го пробвали. Това, което тази година избрахме беше рожден ден с повече спорт (и после децата спят като къпани Grinning ). Има такъв парти център в Парадайс на третия етаж с детски стени за катерене - Funtopia. Първо отидохме като посетители, за да видим дали няма малката да я е страх от високото, но това бързо мина, и после си резервирахме дата за рождения ден.

# 24
И дъщеря ми е октомври, а сина ми март, но втора година успяваме да направим РД на вън - бяхме в конна база, Дендрариума на Витоша и Камбаните и в НИМ. Страхотни рождени дни станаха, с много игри, смях. Е, организацията е малко трудоемка, но пък си струва и определено не е стандартен РД. Всеки път се притеснявам заради времето, но пък така свалям по някое килце от притеснение и тичане.  Grinning

# 25
И дъщеря ми е октомври, а сина ми март, но втора година успяваме да направим РД на вън - бяхме в конна база, Дендрариума на Витоша и Камбаните и в НИМ. Страхотни рождени дни станаха, с много игри, смях. Е, организацията е малко трудоемка, но пък си струва и определено не е стандартен РД. Всеки път се притеснявам заради времето, но пък така свалям по някое килце от притеснение и тичане.  Grinning

Ще ни разкажеш ли малко повече Simple Smile Тъй като детенцето ми е родено в края на Август, и определено ме вълнува въпроса с рожден ден навън. В конната база децата само яздят или може да се извика и аниматор примерно, който да ги организира, да има игри/ весели занимания? И много важно: за колко големи деца би могъл да е този вариант, предполагам не по-малки от 5-6 годишни деца? Защото нашите гости ще са там някъде като възраст и се притеснявам да не са прекалено малки.
Относно рожден ден на Дендрариума на Витоша- и там как стоят нещата организационно? Трябва просто същия ден да се отиде рано там ли, за да си "запазиш" местенцето? Или как? Притеснява ме и момента с лошото време, ако случайно завали... всичко ще се провали...
А в НИМ как празнувахте, за там не съм чувала нищо?

# 26
Здравейте, мами,

Аз искам да кажа, че с детските рождени дни вече и аз съм вдигнала ръце! И като идеи и като сметки, откровено казано...а и обслужването на места...:X То един път детски клуб, втори път кът, ама после...?! То става тъпо и за самите деца. И тази година рождения ни ден (станахме на 6) празнувахме в клуб. Странно звучи, колежката като ме заведе да го видя най-напред щях да я убия, защото е по принцип билярден клуб и хич не ми се стори ок за 5-6-7 годишни деца...Обаче само първоначално! Уникално се получи. Благодаря от все сърце на целия екип на Emotion Club!!!! Това е много приятно място в Младост 1 със страхотна кухня, обслужване и естествено рай за всички майки - X Box залата - ако не знаете какво е това (както аз не бях много осведомена) ето тук можете да видите - http://emotionclub.bg/blog/podarete-na-deteto-si-disni-prikljuch … -na-polovin-cena/
Много е готино, децата си играха там през цялото време, забавляваха се и бонус - след рождения ден бяха супер изтощени, та всички се наспахме в неделя сутринта!  Grinning Занесох само балони и шапки и всичко бяха направили от заведението! Много съм доволна от този рожден ден, ама много! Ако нямате идея - препоръчвам горещо! Има много игри за деца и ми казаха, че можело и за по-малки деца, ама...не запомних, да си призная, защото не ме интересуваше  Rolling Eyes

Айде, успех със следващото детско парти-тормоз за всяка майка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт