Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 7

• 50 184
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
# 631
beauty_ , линковете ти не се отварят  Hug

# 632
Здравейте! Извинявам се за нахлуването в темата! Може ли да ми кажете мнение за детски център Хепи Ленд в мол Галерия. Имат ваучер в РИО.бг за детски РД , изгоден е и много се замислям, защото на 1.05.дъщеря ми има РД. Някой ако е ползвал услугите им, моля да сподели.

# 633
Скоро бяхме гости на РД там и всички останаха доволни Peace.
Децата ги забавляват двама аниматори интензивно- организирани игри, дискотека. Залата е достатъчно голяма.

# 634
  • Пловдив
И ние бяхме в събота,ама нещо вяло ми се стори...хем хората не са ползвали ваучер.И музиката и танците бяха оскъдни,а за игрите да не говорим...
Мисля,че центъра не е това което беше  Wink

# 635
  • Пловдив
Гледам пак са пуснали ваучер за автомивка Лукойл.
А защо не сте писали ги оценили и писали за проблема в отзивите?

# 636
Lov3d - да бе, видях, това е щото съм дала линк от мойте ваучери  Blush
Рачето, писах, писах, как да не съм, амъхъ. Като отвориш най-горе е моят коментар /Анна-Мария Аргирова/  Wink Wink даже исках още да пиша, ама имах ограничение на символите  Mr. Green

# 637
  • Plovdiv
Здравейте! Извинявам се за нахлуването в темата! Може ли да ми кажете мнение за детски център Хепи Ленд в мол Галерия. Имат ваучер в РИО.бг за детски РД , изгоден е и много се замислям, защото на 1.05.дъщеря ми има РД. Някой ако е ползвал услугите им, моля да сподели.
И аз купих такъв ваучер и на 19,04 преди обяд ще бъде рожденния ден на сина ми, след това ще кажа отзиви! Иначе в събота ходихме да уговорим подробностите, казваш какво меню искаш за децата /пица, тостер или палачинка/, работят с торти Чочко и направо при тях си поръчваш тортата, имат каталог с разни плата - мезета за родителите. Иначе в събота преди обяд беше фрашкано, имаше 2 или 3 рожденни дни. Освен тези 20 лв., които даваш като си купиш ваучера, никакви други пари не са ми искали, нито капаро за тортата.

# 638
  • Пловдив
Ползвах тази оферта http://grabo.bg/plovdiv/chist-domofis-07u2w. Останах супер доволна. Прозорците ми не се били никога толкова чисти. Дойдоха 3 момчета и за 30 минути приключиха. Работят много чисто.
Друг път пак бих се възползвала.

# 639
  • Plovdiv
Бях си взела ваучери за голяма тънка пица от Ориджинале и преди малко ми ги доставиха, нещо на пръв поглед не съм очарована, прекалено са малки, за да е голяма пица това и материалчето отгоре е доста рехаво. Довечера ще се опитат на вкус, но определено от към големина, тотално съм разочарована  Confused
Малко се коригирам, аз сега видях, че пишело, че пицата е с диаметър 30 см. - горе-долу е толкова, явно аз очаквах по-голяма

# 640
  • Пловдив
Рачето, писах, писах, как да не съм, амъхъ. Като отвориш най-горе е моят коментар /Анна-Мария Аргирова/  Wink Wink даже исках още да пиша, ама имах ограничение на символите  Mr. Green
Явно си подбират кои коментари да се виждат... Ето какво виждам аз...

# 641
Винаги кликвайте върху "ревюта"!Там излизат всички Peace

# 642
Аз си го виждам, не знам, хаха. Днеска пак бях - има няма минаха три седмици откакто им оставихме стопа, само лъжат, мажат, ще звънят, ще ходят до сервиза.. и нищоооооооооо

# 643
# 644
  • Пловдив
ммм, тъкмо на време ми идва Hug

Общи условия

Активация на акаунт