Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 7

• 50 141
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Да ми препоръчате оферта за педикюр, от която сте доволни. Става въпрос за стандартен педикюр с обикновен лак. Аз ще разгледам, но освен Енигма за процедури, друг козметичен салон не посещавам и нямам никаква идея къде.  Thinking

Това или Това.....

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 14:02 от razel_dazel

# 706
Да ми препоръчате оферта за педикюр, от която сте доволни. Става въпрос за стандартен педикюр с обикновен лак. Аз ще разгледам, но освен Енигма за процедури, друг козметичен салон не посещавам и нямам никаква идея къде.  Thinking

Това или Това.....

В салон Мелани ходих на маникюр с гел лак. Момичето, което ми направи ноктите е много внимателно, изпипва си нещата. Има и още едно момиче, което се обучава в момента и малко бавно работи. За другия салон не мога да дам отзиви, но при мен SNB лаковете не издържат и един ден.

# 707
  • Пловдив

Това или Това.....

И аз ходих в салон Мелани вече 2 пъти. Правих маникюр с гел лак, педикюр с обикновен и кола маска. От всичко съм много доволна. Работят добре и условията са много приятни. При мен нямаше обучаващо се момиче.  Peace

# 708
  • Пловдив
Днес с децата бяхме на басейн тук - взех ваучери и за утре Mr. Green

# 709
  • Пловдив
А на колко км. от Пловдив е Rolling Eyes Не ми е познато селото...

# 710
  • Пловдив
Има оферта за плаж Нептун. 3 лв за събота и неделя.

# 711
  • Пловдив
на Нептун последно съм била 2007 - не бих си го причинила... 3 месеца след това лекувах поражения #2gunfire

Мистик, 20-25 километра източно (Скутаре-Рогож-Маноле-Манолско конаре)

# 712
  • Майничка
Още един глас за педикюра в салон Мелани.

# 713
Вчера бяхме на езда в конна база "Стела" с ваучер от Грабо.Страхотно беше,много ни хареса!Въпреки че ме боли зверски цялото тяло,пак бих отишла Rolling Eyes Laughing

# 714
  • Пловдив
Аз пък взех ваучер за https://grabo.bg/plovdiv/hapni-obilno-0hn3gb
Дано да е вкусно .Някой дали е ходил ?

# 715
  • о`майна лунна нощ е
Ползвах три ваучера от офертата на масажист Силвия Николова - 3 антицелулитни процедури - http://grabo.bg/plovdiv/poslaba-0sw3k

По мнението й нямам целулит, но аз си виждам неравностите по кожата и портокаловия вид на места. Както й да е. Процедурите като цяло бяха много болезнени. Не съм лигла, нося на болка, обаче е имало моменти, в които наистина не се трае. Това, което ме ядоса всъщност, беше, че при последното посещение, процедурата не се направи от Силвия Николова, а от някво друго момиче. Първоначално настрои апарата с ужасен вакуум, при което се наложи да я накарам да спре и да оправи силата на вандузата. Отвратително беше. Напълно съм наясно, че при такъв тип масажи и процедури е нормално да излезнат синини, поради самата специфика на въздействието им върху тъканите и възможността да се спукат малките кръвоносни съдове по кожата. След третата процедура обаче освен с няколкото синки се сдобих и с мрежа от накъсани капиляри с кръвоизливи по цялото бедро, което Силвия преди това не беше допускала да стане. Момичето се опита да ме "успокои", че за да имало ефект, кожата трябвало да се затопли и зачерви. Кожата! ... все пак, а не да почервенее от скъсаните тъкани и изливи на кръв помежду тях.  Angry
Някак по подразбиране е, че няма да повторя и за мен това бяха най-лошо изхарчените пари за ваучер.
В същото време от Силвия има и много доволни момичета. Дали, защото наистина са имали нужда от такива процедури и при тях са били ефективни, дали те са били различни от тази, която ползвах аз .... не знам. Като отношение не мога да се оплача. Имаше дребни неща, но на всеки се случва, та тях не си ги слагам на сърце. При мен обаче подобрение не усетих, но за сметка на това сега ще съм като петниста хиена с елементи на смайдъруомън поне две седмици. А слънцето изпече.  Crossing Arms Sad

# 716
  • Пловдив
Момичета скоро да сте виждали оферта за преглед на колата т.е. годишен тех.преглед да е на оферта ?

# 717
Наскоро ползвах: http://rio.bg/oferta/5232/kola-maska-na-zona-po-izbor-na-tsena-o … -za-krasota-tiara
Как все на мен ми се падат такива не знам.. всичко много хубаво, с момичето дъра-бъра, докато не ми каза, че тя всъщност била масажистката, а самата козметичка напуснала още когато предложили ваучерите  Whistling Whistling малко брутално ме пооускуба, но поне не ме посини  Mr. Green

# 718
Нямаш късмет явно. Какво стана със злополучния стоп?

# 719
Ами кво да стане, моят мъж беше помолил поне като ще го лепят, а няма да го плащат да го залепят така, че да може да си сменя крушката и след месец мотане и лъжи по телефона накрая ни го дадоха, залепен сигурно с каниколит, и естествено залепен така, че да не може да се сменя крушката  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт