Отговори
# 390
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Може да не ми отговаряте...аз за себе си съм си отговорила, но е хубаво да бъдем реалисти. Проектът на Чачи е почти невъзможно да падне. Все пак е продукция на "Ай Япъм" , което е достатъчно показателно. Така, че ще ги гледаме двамата и този факт трябва да се приеме. Peace

Ооо Ззизунко споко бре Mr. Green Кой е казал, че ще пада... Даже момичетата често ми цитират думите, че перушина ще хвърчи между Ча и Се. И за Ай Япъм съм писала- мнението ми е като твоето Peace
 Но не се отказвам от горните си думи- едва ли е казал Чаатай подобно нещо. Дори и да му минава подобна мисъл, преди да каже каквото и да е, най- вероятно ще изчака реакциите от излъчването на първата серия на приливите( ама що ли си мисля, че и тогава ще се покрие) А и  да добавя....подобни думички уроки-муроки, хич не са в негов стил нямам спомен да съм чувала подобни неща от него Peace
Преди време Чаатай говореше страшно много, не подминаваше  микрофон или фен, усмихваше се на всяка камера с която се срещаше по пътя си- но сега има огромна разлика в поведението му...както казах много е обран откъм изяви извън сета Crazy това му поведение не е от сега, а датира от февруарските събития- доста време вече и не ми изглежда да има намерение да се променя - до сега не е удостоиил никой журналист с персонално внимание, само е драснал общо около 20 думи в туитър и то за 3 месеца Wink
Добре де...не се фащай за думата сега...приеми го като  "лоши очи" уруки ми дойде на мене и го записах така...ама то е същото. Laughing

# 391
Гюлсума трепе коня с лопатата...ся рони сълзи с дръжки...посли шЪ сЪ беси на чаршафа на Емко...му проба колку му здраво пулилейчитУ Joy Joy Joy

# 392
  • В света на мечтите... ❤
Опп,д-р Боцков на хоризонтЯ иии рекламаа  Mr. Green да не ни фаща много стаф кат го гледаме за по-дълго.Ама не знаят,че ние тука сме имунизирани от страф  Mr. Green

# 393
  • В света на мечтите... ❤

# 394
оахаа,апдал Халил,боцка ли му кунките кат неслушка Mr. Green.

# 395
Е и Халил дадоха изплакнете си очите....

# 396
Тая Санем пък с тоя чарлстон кърти мифки  Mr. Green

# 397
Влъхи четох ви досега и за Серенай ще се въздържа тоя път. Но за Гизем просто много и куца играта добре че е Берк иначе си е отишла. значи веднъж го прегледах в ютюб и незнам къде го видяхте това подобрение в нея. за мен си остава некадърна актриса и толко. ти понеже го гледах ще ти кажа къде точно я видях и бях потресена - става дума за дето Хакан я остави пред тях мисля и някакъв тръгна да го напада и тя истеряса. е не ми хареса отново беше много изкуствена и ме отврати честно и затова не го погледнах 2-ри път сериала  Peace неискам да споря с излишни неща тук но колкото и да я възхвалявате повечето тук не я харесват и не мисля че ще си променят мнението. нека има пийс  Peace и неискам да се заяждам

# 398
Влъх,дека си има рожден ден

# 399
Не са толкова важни актъорите визията им ...дали си пасват а у,а самия сценарий,защото не във всички филми актиорите са хубави ,но стават пак хитови продукций  Peace Давам пример Гизем ква ли не беше бездарница ич не мойла да играй,а сега да я видите  Whistling Ей тоя главния от 10001 нощ ми е супер грозен ,ама филма е хитов  Mr. Green
Аз винаги така избирам какво да гледам Peace

# 400
Влъх,дека си има рожден ден
вайй  smile3534 гледай го бееееее  Blush
къде видя че има ден ден  newsm78

# 401
Халилчик...милото ми агънце.... Laughing

# 402
В туйтъра му честитят  Peace

# 403
# 404