Отговори
# 570
Зизунке Hug Hug HugнИ мЪ гледай чИ вися на балконя джанъм Blushаз духом съм бурда,ама мисловно съм на няколко подпрозореца  #Crazy #Crazy #Crazy

ей сЯт'ва е   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Cagatay Ulusoy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.magazinhayatim.com/UserVideo/1346335657112039575

# 571
хаха Зизуно  Mr. Green все някой ще го преведе и ме е яд че няма да е конкуренция на вашата Сера  Joy

Джейни аз е сега ще я чета темата  Mr. Green май май верно ще протече оная кукумявка  Joy тя за тва по цял ден кисне там да го държи изкъсо че му шарят очичките  Joy Joy  ще загледа Фахрието по палавите кунки както казва Зизу  hahaha hahaha

# 572
  • Варненска клюкарка
С тая кака били гаджета Laughingтъй са пишеше Peaceможе да се е върнал при нея Laughing

Да не излезе, че Джейдата е дежурния отдушник на Ча Mr. Green И в АФК-то я спрягаха за главна въздействаща на душевния му мир, нищо че той отричаше, сякаш живота му зависеше от това  Crazy а сега дали същата кака пак ще влиза с Чаатай в роля зад кадър Mr. Green

# 573
  • София
С тая кака били гаджета Laughingтъй са пишеше Peaceможе да се е върнал при нея Laughing

Да не излезе, че Джейдата е дежурния отдушник на Ча Mr. Green И в АФК-то я спрягаха за главна въздействаща на душевния му мир, нищо че той отричаше, сякаш живота му зависеше от това  Crazy а сега дали същата кака пак ще влиза с Чаатай в роля зад кадър Mr. Green

Той ги сменя като носни кърпи и след употреба пак се връща при тях след време  Mr. Green

# 574
Охххххх манджа newsm53

Лава Hug

вАНИ HugПепи Hugлека Laughing

# 575

Той ги сменя като носни кърпи и след употреба пак се връща при тях след време  Mr. Green
е тя тая кърпа остаря вече  Mr. Green да си вземе някоя по нова  Joy как изхвърли оная хавлия така и тая да я махне  hahaha hahaha hahaha

# 576

aaaaaa сус бе WinkниЙе верно туй нЯщУ  Blushто нийе та'коЗ момчето Hug Hug Hug

# 577
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те пък кво им стана последно време,все гледат го гаджосат или него или Хазал с някой  ooooh!

# 578
Почвайте да си миете зубките с паста Сигнал Mr. Green

# 579
Те пък кво им стана последно време,все гледат го гаджосат или него или Хазал с някой  ooooh!
То това е от край време Laughing не в последно Laughing

# 580
  • У Диспансера ...♥♥♥
Почвайте да си миете зубките с паста Сигнал Mr. Green
Моята е такава,сякаш съм знаела значи  Mr. Green

# 581
Скрит текст:
Зизунке Hug Hug HugнИ мЪ гледай чИ вися на балконя джанъм Blushаз духом съм бурда,ама мисловно съм на няколко подпрозореца  #Crazy #Crazy #Crazy

ей сЯт'ва е   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Cagatay Ulusoy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.magazinhayatim.com/UserVideo/1346335657112039575
Жани, нищо не разбрах от този репортаж, какво общо има с Чаатай, newsm78не го видях, само кадър от АФК!?!
Ивче, въобще не си за бой и аз мисля като теб, даже и написах, че Хазал и с "мъртвец" да играе, ще му вдъхне живот и, ще го съживи.
Отдават и се всякакви роли, защото момичето просто си го може и е родена за актриса.
Честито на преоблеклите се, Джейн, твоичките парят още. Heart Eyes

# 582
тая пИпИруда пък репликите била си забравила Blushалелемайкооооуууу

Joy Joy Joy

# 583
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Joy Joy Joy

# 584
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия