Отговори
# 510
ТенкЮ, пийпъл  Hug Hug Hug

Очертава се страхотен сезон, освен нашите ПО и A.SK., Чучулигата също е страхотен -  Бу е невероятен, а какви фенки има  smile3521, а каква магия има между двамата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За мен е удоволствие да си споделяме тука   love001

# 511
  • София
Джейн, премени се веднага  Heart Eyes

# 512
  • Някъде там
По мои изчисления утре ще завършат с куршума по Емко  newsm78

Аз ли не го гледам като хората или тея от Бтв-то режат сериала нещо немога да схвана.На турските серии мн време се проточи с това отвличане, а в БТВ като знам с какви темпове го дават и мн набързо ми мина  Crazy

# 513
  • Варненска клюкарка
Много лошо направен епизод...режисурата е под всякаква критика. ooooh!
Като Фера тръгне да увещава Халилчик да не прави нещо на Емко...толкова се бави, че няма на къде повече....

Зиз аз най-редовно ги дялкам, за калпавия сценарий и режисура и за един куп други неща....Абе доста наивни и необмислени моменти има ама карай...както съм казвала, добре че са нашите хора, че иначе.... ooooh! Wink Химия- нали направиха така, че да ни хвръкнат главите по тях, другото шИ гУ прИглътнИм Mr. Green

Ох, аз пък се посмях като ги видях ФЕмир, като се сетих за анализа ти и как ги овързотил перко като хамбургски салами Mr. Green и как Емко я пита за Халил и се интересува сега първи ли ще е или втори Laughing  Е за пръв път като гледах си беше драма, даже стисках очите, ама сега вече.... Crazy

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 22:10 от Беллора

# 514
# 515
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Аз ли не го гледам като хората или тея от Бтв-то режат сериала нещо немога да схвана.На турските серии мн време се проточи с това отвличане, а в БТВ като знам с какви темпове го дават и мн набързо ми мина  Crazy
Много се проточи във видеоклипа, щото клиповете бяха по 14мин...и беше много тегаво. То принципно тва отвличане си е 2 оригинални серии.

# 516
# 517
Влъх,дърт е  Mr. Green September 24, 1976 ше му пишим честитка скоро  Mr. Green
дърт дърт ама още става че и младо гадже си е хванал  Mr. Green онази пискливата от сериала е залюбил  Crazy
коя пискливата бе  newsm78
Холанд Роден ама и забравих името в сериала  ooooh!
тц тя ходи с Котан  Peace
тц тя вече не ходи с Котан а с този от началото на тази година някъде

# 518
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Много лошо направен епизод...режисурата е под всякаква критика. ooooh!
Като Фера тръгне да увещава Халилчик да не прави нещо на Емко...толкова се бави, че няма на къде повече....

Зиз аз най-редовно ги дялкам, за калпавия сценарий и режисура и за един куп други неща....Абе доста наивни и необмислени моменти има ама карай...както съм казвала, добре че са нашите хора, че иначе.... ooooh! Wink Химия- нали направиха така, че да ни хвръкнат главите по тях, другото шИ гУ прИглътнИм Mr. Green

Ох, аз пък се посмях като ги видях ФЕмир, като се сетих за анализа ти и как ги овързотил перко като хамбургски салами Mr. Green и как Емко я пита за Халил се интересува сега първи ли ще е или втори Laughing  Е за пръв път като гледах си беше драма, даже стисках очита, ама сега вече.... Crazy

Да ти кажа и аз... Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Ама верно не съм правила анализ на роклята с коланчИту и сватбята... Laughing

# 519
Влъх,дърт е  Mr. Green September 24, 1976 ше му пишим честитка скоро  Mr. Green
дърт дърт ама още става че и младо гадже си е хванал  Mr. Green онази пискливата от сериала е залюбил  Crazy
коя пискливата бе  newsm78
Холанд Роден ама и забравих името в сериала  ooooh!
тц тя ходи с Котан  Peace
тц тя вече не ходи с Котан а с този от началото на тази година някъде
ихи смятай мой ги мини всичките до края на годинта  hahaha

# 520
Джейн  HugКапризче  Hugчестити дрешки Heart Eyes

# 521
  • Някъде там

Много се проточи във видеоклипа, щото клиповете бяха по 14мин...и беше много тегаво. То принципно тва отвличане си е 2 оригинални серии.

Зиз Ами 2 оригинални серии са 6 на БТв-то горе долу така излиза нали newsm78 Аз във видеоклип не съм го гледала гледам си го от вашите преводи  Hug  Mr. Green

# 522
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,тя Капризчето не ги е гледала у видеоклипа,то и аз не съм го гледала там по принцип,мисля че го е гледала онлайн ако не бъркам  Thinking

# 523
# 524
  • Някъде там
Зизуно,тя Капризчето не ги е гледала у видеоклипа,то и аз не съм го гледала там по принцип,мисля че го е гледала онлайн ако не бъркам  Thinking

Да Ирка  Mr. Green Нали си спомняш скандала който се равихри там и не съм ги гледала там ама хичч  LaughingОх като се сетя какви безсънни нощи бяха да го гледам сериалчето  и колко вино изпиххх. А сега пак го гледам наново, само да не потретя че ще изкукам вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт