Отговори
# 540
  • Варненска клюкарка
С риск да си изям боя newsm43 newsm43 newsm43 ама аз виждам голяма химия в новия трейлър на Хазал и май и  голяма интрига ни очаква там... ще мачкат с рейтинг.  Peace Това момиче залепва като марка, до когото и да я сложат, хубав или грозен, тя някак си постига страхотно въздействие и върху партньорите си и върху зрителя. Уникална е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

пп Олее, сега видях- първият фрагман е минал 2 млн. гледания Shocked Shocked Shocked

# 541
вай бе  Wink чок кротки сте бе Blushмен ми бъгна компа баш кога не трябваше Blushни фрагмент видях,ни нищу Blushама шЪ го гледам по някое време Blushщото и тези линкове дето ги има навсякъде едвам отварят Blushкамо ли да се гледа нещо Blushаз шЪ си го чакам в YouTube Blush

много сладка Хазалчииииииии Hug Hug Hug

# 542
  • София
С риск да си изям боя newsm43 newsm43 newsm43 ама аз виждам голяма химия в новия трейлър на Хазал и май и  голяма интрига ни очаква там... ще мачкат с рейтинг.  Peace Това момиче залепва като марка, до когото и да я сложат, хубав или грозен, тя някак си постига страхотно въздействие и върху партньорите си и върху зрителя. Уникална е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

пп Олее, сега видях- първият фрагман е минал 2 млн. гледания Shocked Shocked Shocked

smile3521

# 543

# 544
Пепи,  Hug, някой ми беше откраднал КюЛатите, амя си обух резервните  hahaha

Дикси,  Hug Hug Hug

Феичка  Hug Hug Hug

Абе VIP Гъбка и Дани нерде са, притесняяям се за тях   ppp

Бел, и тама ще фърчи перушина  Joy, мисля, че ще е хита на сезона, въпреки че ПО яко се лансира и в медиите и реклама навсякъде, тези са заложили на звезден екип от професионалисти, които няма да участват в случаен проект  Peace

# 545
  • София
Ех, дано и Ча "залепне" така за Серенай пред екрана, че иначе лоша работа  Tired

# 546
Абе коя е Дикси бе? Само я споменавате, а не сте ме въвели в сюжета. Mr. Green
Моля да бъда отразена !

Аз Crazyне ми е приятно  Mr. Greenма да са запознаем  friendship

Вани smile3521
Ми кат не ти е приятно...що да се запознаваме? Mr. Green
Неможе нал си Шефффка требе те отразим Mr. Green

Ко ми се радвате Naughtyкога дойдох и любезничих ма плюхте пък сега ма ловите Shocked

Вани Hug Релакс Hug

Илдааа Hugслезни и рекни джанъм кво става с новата работа Rolling Eyesтя пък изчезна Rolling Eyes

# 547
  • Варненска клюкарка
Пепи,  Hug, някой ми беше откраднал КюЛатите, амя си обух резервните  hahaha

Бел, и тама ще фърчи перушина  Joy, мисля, че ще е хита на сезона, въпреки че ПО яко се лансира и в медиите и реклама навсякъде, тези са заложили на звезден екип от професионалисти, които няма да участват в случаен проект  Peace

Оооо, за перушината съм убедена, даже бях казала, вече забравих в коя тема Crazy че във втория и партньор усещам много огън, въпреки че няма вид на типичния красавец.... направо ми е фатален момъкът....шЪ горят и пушек шИ сА вдига Mr. Green

# 548
  • У Диспансера ...♥♥♥
Я пък не се радвам те видя Диксо  Mr. Green

# 549
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Първо не съм ШЕФКАТА....После спокойно можеш да си излезнеш от прикритието РенУУУУ... Mr. Green

Може да съм проста, ама не съм елементарна....ко ме зехте на мезе тукя.... Whistling
Нарочно питах, да видя какво ще направите...ама инак те разконспирирах още докато беше в отпуска.

Не ям доматиту с колеца... Laughing

# 550
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
По магистралата се движи вехта кола, в нея се возят възрастен мъж и жена му.
Жената е полуглуха, но за сметка на това кара колата.
Спира ги полицай.
Полицаят: - Госпожо, карате с превишена скорост..
Бабата: - Кво каза тоя?
Дядото /крещи/: - Каза, че караш много бързо..
Полицаят, оглеждайки документите на бабата пита:
- О, вие сте от Смолян!!??
Бабата: - Кво вика тоя?
Дядото: - Пита, дали сме от Смолян..
Полицаят: - Имам силни спомени от Смолян. Преди много години там правих най-отвратителният секс в живота си...
Бабата: - Кво вика?
Дядото: - Вика, че те познавал...Wink))
hahaha hahaha hahaha

# 551
Първо не съм ШЕФКАТА....После спокойно можеш да си излезнеш от прикритието РенУУУУ... Mr. Green

Може да съм проста, ама не съм елементарна....ко ме зехте на мезе тукя.... Whistling
Нарочно питах, да видя какво ще направите...ама инак те разконспирирах още докато беше в отпуска.

Не съм се съмнявала в теб Laughingкато видях това Mr. Greenслед въпроса ти  Laughingа и си ШЕФКА Naughtyне бегай Laughing

Някои имаме двойна самоличност Mr. Green

# 552
Скрит текст:
По магистралата се движи вехта кола, в нея се возят възрастен мъж и жена му.
Жената е полуглуха, но за сметка на това кара колата.
Спира ги полицай.
Полицаят: - Госпожо, карате с превишена скорост..
Бабата: - Кво каза тоя?
Дядото /крещи/: - Каза, че караш много бързо..
Полицаят, оглеждайки документите на бабата пита:
- О, вие сте от Смолян!!??
Бабата: - Кво вика тоя?
Дядото: - Пита, дали сме от Смолян..
Полицаят: - Имам силни спомени от Смолян. Преди много години там правих най-отвратителният секс в живота си...
Бабата: - Кво вика?
Дядото: - Вика, че те познавал...Wink))
hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy

# 553
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Не съм се съмнявала в теб Laughingкато видях това Mr. Greenслед въпроса ти  Laughingа и си ШЕФКА Naughtyне бегай Laughing

Някои имаме двойна самоличност Mr. Green
smile3534 smile3534

Аз имам поЙче...и не съм шефка...ти си си шефката...аз съм си просто ЗИЗУ... Naughty

# 554

Общи условия

Активация на акаунт