Отговори
# 615
                     newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Michel Teló - Gotas de água doce

# 616
  • Още у мъглата ...

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 617
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сменям тапетитИ... hahaha

Габо, Чепиков е с паник атака...ощИ си скуби космите от носа с твойта пинсетка... Joy

# 618
  • някъде из Врачанско
 Hug здравейте пак, дебатите са на макс, темите са интересни, всичко тази вечер е като един чудесен мишмаш, традиционен огледален свят, сензационните словоизлияния "Чаатайски" или вестникарски, кой кого обичал, кой с кого си пастнал, кой от кого се страхува, маджа с грозде  е вече в главата ми  Joy Joy Joy
добре, че пуснахте линк към този фрагмант, да видя и аз селската убавица неизкачила социалната стълбичка, какво правят хората от висшето общество   bouquet
най-паче благодарско за хубавите колажи фемирски, newsm51, те са мехлем за всяка душица, нали сал за ядене си мисла, та не моа да не споделя нещо сладко с вас, апнете, ей тъй за хормони на щастието
Скрит текст:

# 619
  • Още у мъглата ...
А, да не забравя  Grinning
Ирка  Hug Дани  Hug Жани Hug
Мнооооого и мноооого и мноооого грозни колажи сте меткали днес, направо художници  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чек и аз една графичка да сложа, тя напраяо е постна работа, ама да не съм съвсем на нула  Joy Joy

# 620
Hug здравейте пак, дебатите са на макс, темите са интересни, всичко тази вечер е като един чудесен мишмаш, традиционен огледален свят, сензационните словоизлияния "Чаатайски" или вестникарски, кой кого обичал, кой с кого си пастнал, кой от кого се страхува, маджа с грозде  е вече в главата ми  Joy Joy Joy
добре, че пуснахте линк към този фрагмант, да видя и аз селската убавица неизкачила социалната стълбичка, какво правят хората от висшето общество   bouquet
най-паче благодарско за хубавите колажи фемирски, newsm51, те са мехлем за всяка душица, нали сал за ядене си мисла, та не моа да не споделя нещо сладко с вас, апнете, ей тъй за хормони на щастието
Скрит текст:

Павлинче Hug Hug Hugблагодаряяяяяяяяяяяя   bouquet  bouquet  bouquet

# 621
  • Още у мъглата ...

Габо, Чепиков е с паник атака...ощИ си скуби космите от носа с твойта пинсетка... Joy

Той да земи да ми я връща, чи да не зема да стана Веждакова  Joy Joy Joy

# 622
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма ти да не смяташ да я ползваш Гъбак  Naughty

# 623
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Той да земи да ми я връща, чи да не зема да стана Веждакова  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Абе докат не станеш Мустакова е добре... Joy Joy Joy Joy Joy

# 624
  • Още у мъглата ...
Ух, Павлинче  Hug Страхотно е сладичкото, баш си пасва с коктейлчитата по-горе Laughing и с

newsm44 newsm44

Скрит текст:

# 625
  • Още у мъглата ...
Ма ти да не смяташ да я ползваш Гъбак  Naughty

Абе спомен ми е от АФК-то  Rolling Eyes Ох  ooooh!
Ша я дезинфикцирам и обгоря в накоя пещ в Кремиковци  Mr. Green Joy Joy

# 626
 superuu superuu Hands Clap Hands Clap

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 00:09 от Jane2013

# 627
като видях вампитата и се сетих за тоя мушмул  Joy любимото ми е  hahaha hahaha
Скрит текст:

# 628
  • Още у мъглата ...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  newsm44 newsm44

# 629
А, да не забравя  Grinning
Ирка  Hug Дани  Hug Жани Hug
Мнооооого и мноооого и мноооого грозни колажи сте меткали днес, направо художници  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чек и аз една графичка да сложа, тя напраяо е постна работа, ама да не съм съвсем на нула  Joy Joy

Скрит текст:
Габи,мноу готина графика. Hug  bouquet
Една гръцка балада.
Скрит текст:

Лека нощ ви казвам аз.До утре вечер.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 00:15 от лава

Общи условия

Активация на акаунт