Отговори
# 660
  • В света на мечтите... ❤
Елиту я скивах на БалконЯ ама Дианчето я гони липсата нещо,тоз Балкон не е бил скоро толкоз празен в 1:30 май  Thinking

# 661
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ми певачките дека са бе,алоооууу Дианка и Ели нали концерт готвихте, снощи цяла нощ тренирахти и днес цял ден и накрая да не отменихте концертаа,аз вече съм се настанила във ВИП-ложата ник'во отменяне  Naughty  Naughty  Naughty  Hug  Hug  Hug
Хахахаха....тия двете са заспали на бидон'ти с парцуцата...нъл там съ разпеваха... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 662
  • Още у мъглата ...
Ми певачките дека са бе,алоооууу Дианка и Ели нали концерт готвихте, снощи цяла нощ тренирахти и днес цял ден и накрая да не отменихте концертаа,аз вече съм се настанила във ВИП-ложата ник'во отменяне  Naughty  Naughty  Naughty  Hug  Hug  Hug
Хахахаха....тия двете са заспали на бидон'ти с парцуцата...нъл там съ разпеваха... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама и ти ся ни обърка, а у тая, а у оная къща и съвсем се шашардисахме  Mr. Green Joy Joy Joy

# 663
Ваййййй...ко става бе....? Mr. Green
Май утре нема да има бюлетин... Joy

Не мое без бюлетин, те са тепърва ще изпълзяват випаджийките споко  Joy Joy Joy
Зафалихме те, супер си, екипа също, ади бегам у креватчето

Дани,  Hug, мерси!   bouquet

Ми то кат гледам сама ще си конушвам бу гедже те другите випаджиики дека са  Thinking

Нищо де,аз да ти пожелая Лека и мека пък ще си конушвам тука самичка да запълня страниците  Mr. Green  Хайде мила сладки сънища  smile3524  Sleeping  smile3524

# 664

Май,май на там отива работата,пък аз цяла кофа пуканки си напуках да съм подготвена  ooooh!  ooooh!  ooooh!

Ама и ти ся ни обърка, а у тая, а у оная къща и съвсем се шашардисахме  Mr. Green Joy Joy Joy

Ааа,туй е тактика за заблуда на противника  Naughty  Joy  Joy  Joy

# 665
  • Още у мъглата ...

Ми то кат гледам сама ще си конушвам бу гедже те другите випаджиики дека са  Thinking

Нищо де,аз да ти пожелая Лека и мека пък ще си конушвам тука самичка да запълня страниците  Mr. Green  Хайде мила сладки сънища  smile3524  Sleeping  smile3524

Дани, ний с теб ся като пеперудки, а насам, а натам, тук лека, там лека, ама това е на Зизу пъкления план, да ни се завие свят по стълбите, дорде минем от едната в другата къща  Whistling Mr. Green Joy
И да врътне райбера  Mr. Green

# 666
Ади и аз да улезним у дома,чи нимой излезнам от мазето...то убава парцуца Mr. Green

# 667

Дани, ний с теб ся като пеперудки, а насам, а натам, тук лека, там лека, ама това е на Зизу пъкления план, да ни се завие свят по стълбите, дорде минем от едната в другата къща  Whistling Mr. Green Joy
И да врътне райбера  Mr. Green

Ааа,нема страшно аз имам здрав вестибуларен апарат,няма да се дадем толкоз лесно без бой  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 668
айййй,балконя многу уредял,ама нищо мен ми е таман Mr. Green

дека ви купоня,аз ощи имам торта у джоба

# 669
Ади и аз да улезним у дома,чи нимой излезнам от мазето...то убава парцуца Mr. Green

Ади бе джанъм тамън те бяхме отписали вече,ади почвайте концерта,че си презполових пуканките,а още и една песен не съм чула  Naughty  Hug  Hug  Hug

# 670
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе ко съм ви шашардисала....влизате в новата къща...зафалвате ми...и се връщате да дооцапате тая ....ко толко сложно има... Joy Joy

# 671
  • Още у мъглата ...
А, ей я и Диди  Hug

Айде, яла, чи да разметаме малко крачоли, па я да си легам, че веч ша ударя канчето утре сутрин  Mr. Green Joy Joy Joy

# 672
айййй,балконя многу уредял,ама нищо мен ми е таман Mr. Green

дека ви купоня,аз ощи имам торта у джоба

Тя мой да е мухлясала вечи таз толта  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Почвайти концертаа де,не моим чеками вече  Crossing Arms  целите сме станали на слух   154uu   154uu   154uu  

# 673
Дани Hug,Габи Hug,Ели Hug,Зиз Hug
утиам у другуто дама и ша дойда пак ,да зафалим Зиз Joy Joy Joy

# 674
Абе ко съм ви шашардисала....влизате в новата къща...зафалвате ми...и се връщате да дооцапате тая ....ко толко сложно има... Joy Joy

Да бе то зад простите неща се крие най-сложната конспирация  Naughty  Naughty  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт