Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 230
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
мерси за пердположението, като че ли друго беше шишето и по-сплескано .... но май е най0добре да не гадая и да я помоля да го снима  Peace

пирамидата ми звучи достоверна, да е подобен или този  Peace

Възможно е, щом е много стар. Peace
Аз само за този с блестящи частици се сещам, но най-добре питай за всеки случай. На дъното трябва да има стикер и там да пише. Peace

# 31
  • в 1001-та нощ
о, благодаря много  Hug не би ми хрумнало да питам за дъното  Blush

виждам, че в доста аромати има кехлибар, сладки са .... много обичам, но с ароматите наЕйвън не мога да свикна - на картинката - ми харесват, взема ли ги - не ги ползвам, страхувам се и тук да поръчвам  Sad

# 32
  • Стара Загора
о, благодаря много  Hug не би ми хрумнало да питам за дъното  Blush

виждам, че в доста аромати има кехлибар, сладки са .... много обичам, но с ароматите наЕйвън не мога да свикна - на картинката - ми харесват, взема ли ги - не ги ползвам, страхувам се и тук да поръчвам  Sad

Amber Elixir трябва да пробваш щом обичаш кехлибар, той е с амбър, но мисля е от този тип.

http://www.fragrantica.com/perfume/Oriflame/Amber-Elixir-6843.html

На мен този Прешъс класическия ми е много сладък и ретро, както и Дивайн Сеншуъл.

С мостри е най-добре, аз вече също не поръчвам на сляпо, че съм се затрупала. Освен, ако не е много евтин и да рискувам по описанието.
Но сега е възможно обонянието ти да се промени /покрай бременността/ и най-добре да оставиш за след това май. Laughing Има вероятност да намразиш някои аромати. Предполагам, че е индивидуално, но от доста хора имам такива спомени. Blush

# 33
  • в 1001-та нощ
 Hug мерди, в момента може да се каже, че нямам обоняние за аромати, а при храните е кошмар  ooooh!

# 34
  • Стара Загора
Hug мерди, в момента може да се каже, че нямам обоняние за аромати, а при храните е кошмар  ooooh!

Hug
Парфюмите са лесни, излизат нови и по-хубави, но ти гледай да си добре. Peace Heart Eyes

# 35
  • в 1001-та нощ
 Hug  bouquet

# 36
  • Стара Загора
Ето моето мнение за GG Incontro & Rose of Dreams, на който му е интересно и се чуди още на Giordani. Simple Smile

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/09/oriflame-gio … incontro-edp.html

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/09/oriflame-ros … au-de-parfum.html

# 37
Много е хубаво розовото Джордани и много трайно! В началото ми беше малко тежък, докато премина от летен към есенен аромат, но вече му свикнах и е страхотен. Леко като на тютюн ми ухае, освен споменатите съставки. Препоръчвам го, за есента е супер.

# 38
Момичета, може ли да ми кажете дали след като смениха опаковката на парфюма FIRE ( огън) са запазили аромата или вече е с друг аромат?

# 39
  • Стара Загора
Момичета, може ли да ми кажете дали след като смениха опаковката на парфюма FIRE ( огън) са запазили аромата или вече е с друг аромат?

Еднакъв е аромата, т.е. няма промяна. Само опаковката е нова. Цялата серия е така (за Air и Ice говоря). Peace

# 40
iv4enceto_91, мерси!

# 41
здравейте,имам нужда от  помощ,ако може някой по опитен консултант да ми помогне.аз също съм консултант на  Орифлейм отскоро.проблема ми е следния,в събота сутринта платих фактура на орифлейм в офис на изи пей,имах и глоба за забавяне,всичко съм си платила,но проблема е че в сайта фактурата ми все още стои със статус неплатена и не мога да си обясня защо не е обновена информацията при положение че всичко е платено.по принцип винаги си плащам фактурите в пощенска банка,но този път ми се наложи да платя  в изи пей,нещо повече миналия месец отново платих в същия офис на изи пей и нямаше никакъв проблем,още на следващия ден всичко беше обновено,а сега фактурата си седи със статус неплатена,и  по този начин ме бави защото не мога да си пусна поръчка от каталог 13.моля ако някой може да ми помогне,какво да направя и към кого да се обърна.

# 42
Като си платила в събота, все едно си платила тази сутрин.
Обади се все пак в ЦО, ако това ще те успокои.
http://bg.oriflame.com/customer-service/show.jhtml?tag=Contact

ПП: Слагай интервали, главни букви ... трудна си за четене Wink

# 43
Благодаря!

# 44

някой може ли да ми каже чанта"Дантелени цветя" от есенното намаление каква е отвътре,има ли разделения,или е обща?

Общи условия

Активация на акаунт