Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 240
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Някой има ли идея колко мл е Лусията в намалението, защото ме питат. В сайта не пише нищо. Rolling Eyes А и дали е с пулверизатор, понеже директорката ми каза, че бил без (а на снимката се вижда точно обратното) Twisted Evil newsm78

# 46
Изобщо този парфюм какъв е? Аз не съм го виждала да сега, стар е и искат да си го изчистят ли, какъв е аромата?

# 47
  • Стара Загора
Да, но беше сред търсените. Уж го бяха спрели. Thinking

# 48
Изобщо този парфюм какъв е? Аз не съм го виждала да сега, стар е и искат да си го изчистят ли, какъв е аромата?

Да, и мен ме интересува същото.

# 49
Има ли някъде линк да разгледам 14 каталог ?  Hug

# 50
  • Русе
Някой виждал ли е пончото на живо? Дали си струва парите?

# 51
Има ли някъде линк да разгледам 14 каталог ?  Hug
Ако си консултант трябва да влезеш с кода си в страницата на Орифлейм.

# 52
  • Варна
А някой ползвал ли е мицеларния разтвор и какво мнение може да даде? Питам, защото чух в офиса на Червения площад във Варна една жена да казва, че бил страхотен и всяка трябвало да си го поръча. А и забелязвам, че май са доста модерни тези разтвори на други марки, та ми е интересно на Орифлейм дали е добър.

# 53
Някой виждал ли е пончото на живо? Дали си струва парите?

Една клиентка си го поръча и вчера пончото пристигна. Според мен не е практична дреха, ръцете остават под дрехата и не може да се носи чанта на рамо. Странно защо ресни има само на половината пончо отпред и на половината на гърба. То това се вижда и на снимката в каталога. "Топло пончо" не става за студено време, точно като за сега е, като за леко захладняване. Не е много стегнато изплетено и има вероятност след пране да се изкриви. Дано клиентката ми да не остане разочарована.

# 54
  • Русе
temenuga2, благодаря за отговора!

Ивченце91: Лусията в старата си версия беше с пулверизатор 50мл.
Но ако наистина е без пулверизатор както си казали, значи е 30мл. най-добре звънни да питаш.
По принцип си спомням, че е хубав и траен парфюм.

# 55
# 56
Някой има ли идея колко мл е Лусията в намалението, защото ме питат. В сайта не пише нищо. Rolling Eyes А и дали е с пулверизатор, понеже директорката ми каза, че бил без (а на снимката се вижда точно обратното) Twisted Evil newsm78

най-старата Лусия, когато излезе преди 129839843 /разбирай повече от 10/ години, беше без пулверизатор 30 мл.

# 57
Тази, която се предлага в момента е с пулверизатор и е 50мл.
Днес я гледах на живо.

# 58
  • Стара Загора

най-старата Лусия, когато излезе преди 129839843 /разбирай повече от 10/ години, беше без пулверизатор 30 мл.

Аз тогава още не бях разглеждала каталог на Орифлейм дори. Нямам си и идея, затова питам, че на моя приятелка майка и я ползваше и сега казах, че са я пуснали. Тя искаше да знае колко мл е, а в сайта никакво инфо и Blush

Тази, която се предлага в момента е с пулверизатор и е 50мл.
Днес я гледах на живо.

Супер. bouquet

Много му се чудя и аз обаче, но не съм го помирисвала. Четох във фрагрантика за сравнението му с Жадор (Диор). Някоя от Вас да познава и двата? Rolling Eyes

# 59
J'adore ми е един от любимите аромати, но той си е по-скоро летен парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт