Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 365
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
аз да питам за серията за тяло мед и мляко много ли е хубава?

Много Laughing Flutter

Да,супер е,много приятна.Искам да пробвам и продуктите за коса от серията. Heart Eyes

# 76

И аз нищо не си избрах от намалението. Получих обаче вчера, Giordani Gold Incontro, тъй като не го взех в предишния каталог, сега го поръчах, за да не изпусна и аз промоцията, та да попитам - прилича ли ви като аромат на By Marcel или само на мен така ми се струва? Много ми харесва, и все съм се чудила, дали да не си вема един Марсел, но не стигах до него, и сега от този съм много доволна. Хем подобен аромат, хем по-евтин. А трайността не е по-слаба.

За мен не прилича на Марсел. Намирам го за доста по-различен. M познавам само от мостра, доста се чудех дали да го взема като го намалиха веднъж, но нещо ме подразни в него. Интересен аромат е, но Джорданито е в пъти по-добро и трайно. Снощи ми се отдаде възможност да го пробвам и съм много впечатлена. По-късно ще пиша за него в блога и ще пусна статията. Определено си заслужава парите. За любителите на роза и пачули е един път. Peace
Пръснах снощи 3 пъти на сгъвката (на ръката) в 19 часа, до момента още се усеща, макар и леко вече. Веднага се обадих да си поръчам. Ако нямах няколко нови, бих взела и крема за тяло, но по-натам. Всичките им парфюмни кремове, а и не само са страхотни. Heart Eyes
Инкотро и Марсел имат известна прилика.Марсела е в пъти по-траен и силен, не препоръчвам покупка без предварителна проба, защото е труден за харесване.Или се влюбваш в него , или те ужасява  Mr. Green. И двата аромата са "мои", Инконтрото дори може да се приеме за по-носима версия на Марсел-а.По-лек, по-сладичък, по-лесен за харесване.Марсел го обожавам - по-сила и наситеност мога да го сравня с Агент Провокатор - дори имат някаква "роднинска връзка" между тях Heart Eyes за моите възприятия.
Имам и Розите, чудесен аромат, но ми е някак недостатъчен.Липсва му сила и замах, а с тези съставки очаквах да е на нивото на Марсел-а.

ПП: отивам да чета ревюто на Ивчето  Hug

# 77
А някой ползвал ли е мицеларния разтвор и какво мнение може да даде? Питам, защото чух в офиса на Червения площад във Варна една жена да казва, че бил страхотен и всяка трябвало да си го поръча. А и забелязвам, че май са доста модерни тези разтвори на други марки, та ми е интересно на Орифлейм дали е добър.
Чудесен е мицеларния разтвор, препоръчвам горещо, ако е на намалена цена  Peace.Скоро беше на много изгодно промо, запасих се и съжалявам, че не си взех поне 5 бр.Надявам се, че пак ще е на разумна цена по-нанатък.Препоръчвам и околочния крем от същата серия - приятна консистенция, не дразни очите( не щипе, не люти), има дискретни отразяващи частици, които на мен ми харесват като ефект (мини-миниатюрни - не вярвям да са диаманти  Mr. Green).Сега съм си поръчала серума + околоочния на безумно ниска цена, така че ще имам мнение и за серума.((Възможно е да става въпрос за следващия каталог, не знам дали е започнал.))                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Като недостатък на мицеларния разтвор отчитам помпичката.Някак "приплюва" и е малко  дразнещо  Crossing Arms.Но е чудесен продукт, не дразни очите, не ми изсушава кожата.Има лек аромат.Съжалявам, че не мога да направя сравнение с друга марка. 

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 11:52 от martinidan

# 78
В следващия, К15, ще е намален.

# 79
  • София
Момичета, много моля за съвет относно околоочния крем против тъмни кръгове:
цък
Хубав ли е и действително ли повлиява тъмните кръгове?

# 80
Този крем за лице на Амазонията заслужава ли си?
Антиоксидантeн е.

Скрит текст:
Антиоксидантен крем за лице с лека формула, който хидратира кожата и я прави сияйна. Успокояващата му формула носи комфорт и мекота и дава усещане за свежест.

# 81
Този крем за лице на Амазонията заслужава ли си?
Антиоксидантeн е.

Скрит текст:
Антиоксидантен крем за лице с лека формула, който хидратира кожата и я прави сияйна. Успокояващата му формула носи комфорт и мекота и дава усещане за свежест.

Попива бързо, оставя я мека и свежа.
Мнение на човек, който харесва Nature серията.

# 82
  • Русе
Дами, видяхте ли новият начин за онлайн-поръчки от Орифлейм. Чрез персонален линк на консултанта, клиентът разглежда каталога и си поръчва онлайн. Консултанта получава уведомителен имейл, а поръчаните продукти автоматично се добавят във формата за поръчки на втора стъпка. от там се вижда името, адреса и телефона на клиента. Дано сработи добре, похвалете се ако получите и осъществите такава поръчка.

Ето и моят е-каталог: http://ecatalogue.oriflame.bg/DilyanaMilanova?per&pStartPg

# 83
  • София
Много моля да ме извините, че проявявам такова упорство! Наистина имам нужда от компетентното ви мнение, опит и съвет, затова си позволявам да попитам отново... предстои ми поръчка Simple Smile

Препоръчвате ли Дневен/нощен крем за околоочния контур BioclinicB ioclinic Circulation Eye Power Accelerator Day/Night

# 84
  • Варна
А някой ползвал ли е мицеларния разтвор и какво мнение може да даде? Питам, защото чух в офиса на Червения площад във Варна една жена да казва, че бил страхотен и всяка трябвало да си го поръча. А и забелязвам, че май са доста модерни тези разтвори на други марки, та ми е интересно на Орифлейм дали е добър.
Чудесен е мицеларния разтвор, препоръчвам горещо, ако е на намалена цена  Peace.Скоро беше на много изгодно промо, запасих се и съжалявам, че не си взех поне 5 бр.Надявам се, че пак ще е на разумна цена по-нанатък.Препоръчвам и околочния крем от същата серия - приятна консистенция, не дразни очите( не щипе, не люти), има дискретни отразяващи частици, които на мен ми харесват като ефект (мини-миниатюрни - не вярвям да са диаманти  Mr. Green).Сега съм си поръчала серума + околоочния на безумно ниска цена, така че ще имам мнение и за серума.((Възможно е да става въпрос за следващия каталог, не знам дали е започнал.))                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Като недостатък на мицеларния разтвор отчитам помпичката.Някак "приплюва" и е малко  дразнещо  Crossing Arms.Но е чудесен продукт, не дразни очите, не ми изсушава кожата.Има лек аромат.Съжалявам, че не мога да направя сравнение с друга марка. 

Много ти благодаря, явно ще се пробва! А да питам служи като дегримьор и след това се измива, после пак ли се нанася?

# 85
scalestone, сам по себе си миц. разтвор е достатъчен за почистване и премахване на грим.Но всеки сам решава кое му е най-удобно и удачно, според типа кожа.Ако използваш тежък грим е добре първо да измиеш, а после да премахнеш останалото с миц. вода.                                                                                                                                                               
mimeime , ползвам този околоочен едва от няколко дни.Приятно се нанася, не щипе и не люти.Усещам някакво затопляне за около минута, след като го поставя.Съжалявам, че не мога да съм ти максимално полезна.Нямам сериозен проблем с тъмните кръгове, така че и от повече време да го ползвах.....Ако ти е добре откъм цена - купувай.Така или иначе само с проба можеш да откриеш "твоя" продукт.Мострите не са достатъчни за да се види ефект, а само дали ти понасят добре на кожата. Аз го взех на много голямо намаление ( не мога да устоявам на супер- изгодни оферти и трупам запаси като катеричка), но едва ли ще има скоро такова.

# 86
  • София
scalestone, ...                                                                                                                                                           
mimeime , ...

Много благодаря!  bouquet

# 87
Търся мнения за новия аромат на Деми Мур - My Red. Ваучера изобщо не ме впечатли, като ухание, както и това от страницата в каталога. Ако някой го е помирисвал от самия флакон, нека да сподели впечатленията си и има ли общо с ароматизираните хартии. Благодаря!

# 88
  • Стара Загора
Търся мнения за новия аромат на Деми Мур - My Red. Ваучера изобщо не ме впечатли, като ухание, както и това от страницата в каталога. Ако някой го е помирисвал от самия флакон, нека да сподели впечатленията си и има ли общо с ароматизираните хартии. Благодаря!

Представянето на новите продукти не става ли през последната седмица от текущия каталог? newsm78

# 89

Представянето на новите продукти не става ли през последната седмица от текущия каталог? newsm78

На директорите им пращат новите продукти много по-рано. И за това се чудех дали има някой, който вече го е пробвал.

Общи условия

Активация на акаунт