Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 298
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
А ти друг път плащала ли си през сайта?
Иначе един съвет - изчакай да видиш утре дали не се е отразило плащането Simple Smile
При мен веднъж се случи така и се оказа, че имам двойно плащане Simple Smile
Иначе, стандартно отнема някакви минути да се отрази плащането, не светва веднага в зелено.
Да, плащала съм и досега не съм имала проблеми. Благодаря ти за съвета, ще почакам до утре. Какво се случва, ако е станало двойно плащане?

Ако е двойно плащане - приспада се от следващи фактури.

# 556
Здравейте , въпросът ми е дали някоя от вас е ползвала уеунес пакета за жени и дали е имал някакъв ефект , абонирах се на скоро и искам да знам дали има смисъл въобще да започвам ? Simple Smile

# 557
Здравейте , въпросът ми е дали някоя от вас е ползвала уеунес пакета за жени и дали е имал някакъв ефект , абонирах се на скоро и искам да знам дали има смисъл въобще да започвам ? Simple Smile
Аз го използвам и винаги когато го пия ми се заздравяват ноктите, а косата ми започва повече да расте. Също така ми се засилва имунната система. Има дни в, които не ми се пие и не го пия, слушам организма си, има дни в които имам нужда от него Simple Smile
Винаги го пия след хранене, някои го пият преди хранене, но това довежда при повечето хора до огладняване, така че да се приема след хранене.

А когато започна да се разболявам пия ударно астаксантин - сутрин и вечер и определено дава резултат. Последния път когато бях болна не пих антибиотиците, които ми изписа личната лекарка, а сутрин и вечер по едно пакетче от комбинирания к-т за жени и си се оправих много по-бързо отколкото с антибиотика, който всяка година ми изписва и после цяла зима съм болна Simple Smile

# 558
Добре де, аз ли полудявам или току-що ми изчезна един от постовете за най-поръчваните продукти в К2 на Орифлейм?

# 559
Добре де, аз ли полудявам или току-що ми изчезна един от постовете за най-поръчваните продукти в К2 на Орифлейм?

малко Ви е по-рекламен блога, а за конкретния пост да не говорим
ще Ви помоля по-стриктно да се придържате към правилата и да разредите линковете към блога си

# 560

малко Ви е по-рекламен блога, а за конкретния пост да не говорим
ще Ви помоля по-стриктно да се придържате към правилата и да разредите линковете към блога си
Пиша от блозо година и споделям темите си тук, като нито стилът ми на писане се е променил, нито честотата на споделяне, така че не разбирам как сега стана проблем. Такава класация може да направи всеки консултант на Орифлейм, така че не виждам нищо нередно когато темата е споделена именно тук в "Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9".

И сега питането ми е, утре излиза ревюто на новите продукти с реални снимки, пак ли ще е рекламно и не за тук?

# 561
Вие сте превърнала личния си блог в комерсиален сайт за продажби на продукти и набиране на консултанти. Не водим за първи път подобен разговор, изчистете блога си от реклами и призиви за регистрации, намаления, отстъпки и всякави похвати за привличане на клиенти и бъдещи консултанти, които облагодетелстват Вас, оставете само личните си ревюта /"ТОП 5 най-поръчвани продукти в каталог 5 на Орифлейм" - лични впечатления?!?/ и пускайте линкове.

И сега питането ми е, утре излиза ревюто на новите продукти с реални снимки, пак ли ще е рекламно и не за тук?

Във видът, в който е блогът Ви в момента - да, ще бъдат рекламни. Сложете снимките от сайта на Орифлейм /не Вашия сайт, а на компанията за България/.

# 562
Много хубава тема!!!!!! Имам едно запитване кум консултантите интересуваме ексфолиантната ръкавица за баня дали още се зарежда.Искам много да си подменя моята, но като попитам консултантите, които познавам не са чували. Ако някой може да ми отговори ще съм му много благодарна.
За онази беличката ръкавичка ли питаш или за дебелата, която е като луфа? И двете ги пускат отвреме-навреме на разпродажба, но ги няма постоянно в каталога.

# 563
Да попитам какво ви е мнението за интензивния нощен крем "Спри времето" и този за околоочния контур от същата серия?

# 564
Да попитам какво ви е мнението за интензивния нощен крем "Спри времето" и този за околоочния контур от същата серия?

Те са за възраст 55+, така че ако си под тази възраст - не си ги взимай.

Иначе, майка ми ги използва и е много доволна, редува тази серия с Биоклиник и пак на Спри времето, но серията за 45+, както и серума на Спри времето за 45+ с дневно и нощно действие обожава (код 24217).

# 565
Не са за мен. Искам да знам дали наистина има резултат.

# 566
А ти какъв резултат търсиш?

# 567
Е и аз това искам да знам - има ли резултат и искам да чуя мнения от хора, които са го ползвали.

# 568
Да кажем така, ефектът при майка ми е, че няма да и даде никой 60 години, въпреки, че не се храни здравословно, не пие вода и пуши доста.
Определено съм и давала и други кремове да пробва на Ори, които са за 35 + и 40+ (цел - да пробва с нещо по-леко) и не са и били ок.
Тя сама си казва коя серия иска да използва от трите, които ти изредих според това как и се чувства кожата, като периодично е на Биоклиник, който и е любим.
Иначе, не знам колко жени на 55+ ще започната да пишат тук, за да споделят лично мнение, особено като се има предвид, че трябва да използват компютър Wink
Но да, интензивният крем от Спри времето е добър и харесван от жени след менопауза, защото запазва еластичността и плътността на кожата и е създаден да отговори на нейните нужди.

# 569
≾_Smile_≿,  по-добре е първо да се започне с някое по-леко кремче и постепенно да се премине към 55+  Peace

Общи условия

Активация на акаунт