Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 286
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
≾_Smile_≿,  по-добре е първо да се започне с някое по-леко кремче и постепенно да се премине към 55+  Peace
Ами то до достигане на възраст 55+ се предполага, че си използвал кремове... Simple Smile

# 571
Иначе, не знам колко жени на 55+ ще започната да пишат тук, за да споделят лично мнение, особено като се има предвид, че трябва да използват компютър Wink

Не разбрах какъв е проблема на 55+ да използват компютър?  newsm78

# 572
Иначе, не знам колко жени на 55+ ще започната да пишат тук, за да споделят лично мнение, особено като се има предвид, че трябва да използват компютър Wink

Не разбрах какъв е проблема на 55+ да използват компютър?  newsm78

Ами когато започнеш да администрираш потребители от всякакви възрасти ще разбереш  Wink
Разбира се, възрастта не е определяща, но все пак е един от факторите, участващ във формирането на това кой колко и как използва компютрите, но темата не е в тази насоченост, така че е добре да не се отклоняваме Simple Smile

# 573
Добро утро! Аз приключих К2 с ново ниво и Машата-сешоар на Ремингтън.Много съм хепи  Heart Eyes
Пожелавам ви много успехи през К3!!!

# 574
Момичета, здравейте!

Някой да е срещал из нета ревю на новите червила от К3?
Харесала съм си Fresh Beighe , но се чудя дали няма да е мн бледо, а пък розови хич не искам... newsm78
Та ако мога да ги видя, мн ще се радвам.  Simple Smile
Благодаря ви и слънчев ден!  bouquet

# 575
Момичета, здравейте!

Някой да е срещал из нета ревю на новите червила от К3?
Харесала съм си Fresh Beighe , но се чудя дали няма да е мн бледо, а пък розови хич не искам... newsm78
Та ако мога да ги видя, мн ще се радвам.  Simple Smile
Благодаря ви и слънчев ден!  bouquet
Качени са в блога ми снимките им, линк не мога да ти дам, виж в профила ми.

Иначе, Fresh Beige е телесен цвят, а самите червила са с консистенцията на другите Pure Colour , само че тези имат много леки бляскави частици, които почти не се забелязват.

# 576
Аз погледнах в блога Ви, но ако може да напишете номерата над червилата моливи. И ако не ви затруднявам да направите и така наречените суочове на ръка как стоят. Предполагам ще са полезни на всички Embarassed

# 577
sladullka,

видях ги. Явно това не е моят цвят. От каталога бях с друга представа...
Нито едно,  като гледам не е моя цвят. Sad

# 578
За мен лично стават само тези с телесен цвят на Pure Colour и на моливите за уста. Другите цветове са ми много цветни и не ми отиват Sad

Иначе за номерата, на всички червила са сложени без на моливите, но довечера ще гледам да добавя и тях. Снимки на ръка умишлено не правя, защото се снимам сама и стават ужасно размазани, но за следващия път ще се постарая да ги направя.

За по-лесно ориентиране:
Pure Colour - са със слаба покривност
Моливите за уста - силна покривност
на GG - както при другите червила от серията за обемни устни - средна.

# 579
офф: използвайте функцията "макро" на фотоапарата /за близки снимки/ и ще станат чудесни суочове
добър вариант е една снимка на слънчева светлина и една на затъмнено помещение със светкавица, защото цветовете стават много различни според светлината

# 580
офф: използвайте функцията "макро" на фотоапарата /за близки снимки/ и ще станат чудесни суочове
добър вариант е една снимка на слънчева светлина и една на затъмнено помещение със светкавица, защото цветовете стават много различни според светлината
Да де, то проблема не е във функцията, а в треперенето на ръката ми.
Иначе, винаги правя по доста кадри под различна светлина, за да мога да подбера след това онези снимки, които са с действителен цвят.

# 581
ясно, защото аз известно време не знаех за съществуването на функция "макро"  Mr. Green
по една в ревю имах предвид, понякога и от 20 направени снимки няма и една добра  Crazy

# 582
Да, иначе с макрото стават много хубави неща Simple Smile
Следващия път ще пробвам да наглася нещо по така и на нечия чужда ръка, само да намеря и доброволец   Sunglasses

# 583
А, ето ги и последните новини за чашите за капучино и чинията за пица, които чакаме вече доста време (копирам директно съобщението на Орифлейм):

"След няколкомесечно изчакване, чашите за капучино от есенната програма за лоялност Dolce Vita най-сетне пристигнаха в склада на Орифлейм. За съжаление установихме, че получените продукти са много под стандартите за качество на Орифлейм. Въпреки изпратените от производителя предварителни мостри и уверенията му, че чашите ще бъдат доставени в срок и качествено, това не се случи. Подведени многократно за датата на доставка, накрая бяхме неприятно изненадани и от крайния продукт.
Затова компанията взе решение да прекрати взаимоотношенията си с този производител и да потърси правата си по законен ред.
Междувременно възлагаме изработването на чашите за капучино и на чиниите за пица на производител в чужбина, който ни предостави мостра с отлично качество. Очакваме новите количества да пристигнат към края на м. март, като допълнително ще ви уведомим за точната дата.
Надяваме се да проявите още малко търпение в името на отличното качество!"

На кратко - края на март наближава и аз толкова ги чаках, че аз мога още малко да ги почама, но ми се иска да ги имам тези чаши, много ми харесаха на картинката, дано и в реалностт ги догодят Grinning

# 584
Как да разбера кога ще има от зелената спирала? За втори път ми я поръчва момичето и все я няма...не знам защо не ми се е запазила като чакаща...

Общи условия

Активация на акаунт