Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 279
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Как да разбера кога ще има от зелената спирала? За втори път ми я поръчва момичето и все я няма...не знам защо не ми се е запазила като чакаща...
Дай в "справки при пазаруване" и потърси  Simple Smile

# 586
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Бих искала да си купя околоочен крем, но се чудя какъв. На 32г съм и в момента ползвам серията за лице Skin Youth с лилава капачка. Кожата ми е комбинирана и имам леки наченки на сенки и торбички по очите.

# 587
Здравейте. Бих искала да си купя околоочен крем, но се чудя какъв. На 32г съм и в момента ползвам серията за лице Skin Youth с лилава капачка. Кожата ми е комбинирана и имам леки наченки на сенки и торбички по очите.
Аз съм на 27 и ползвам диамантената серия.За мен е уникална,но не знам каква е тая възраст,която са писали (+45)  Rolling Eyes

Peace Скоро на едно обучение на Орифлейм ,на което присъствах,казаха,че мицералния разтвор е за всяка възраст,специално нощния серум бил за по-зряла кожа.Аз го имам съдържа няколко коселини и избистря тена,не е за всеки ден.
 Peace В следващия каталог ще има нов крем на Еколаген за комбинирана кожа.

# 588
  • София
Здравейте! Simple Smile Някой може ли да ми обясни какво означава "ухание на фокус" - има го на стр. 87 за тоалетната вода Дивайн. Да не би дивайн да е за последен път в брошурата или съм  в заблуда. Надявам се да е второто, тъй като го харесвам този аромат Simple Smile

# 589
  • Някъде по Дунава
Аз съм на 27 и ползвам диамантената серия.За мен е уникална,но не знам каква е тая възраст,която са писали (+45)  Rolling Eyes

Peace Скоро на едно обучение на Орифлейм ,на което присъствах,казаха,че мицералния разтвор е за всяка възраст,специално нощния серум бил за по-зряла кожа.Аз го имам съдържа няколко коселини и избистря тена,не е за всеки ден.
 Peace В следващия каталог ще има нов крем на Еколаген за комбинирана кожа.
Благодаря за съвета  Simple Smile

# 590
Момичета,а Еколагена дали е хубав,заслужава ли си да си взема мини комплекта или е чиста загуба на пари.Аз по принцип имам светла и чиста,хубава кожа,т.е не търся изчистване,омекотяване,матиране и т.н. търся по-скоро нещо което наистина овлажнява и стяга кожата,разглажда бръчици тип пачи крак и така.

# 591
Момичета,а Еколагена дали е хубав,заслужава ли си да си взема мини комплекта или е чиста загуба на пари.Аз по принцип имам светла и чиста,хубава кожа,т.е не търся изчистване,омекотяване,матиране и т.н. търся по-скоро нещо което наистина овлажнява и стяга кожата,разглажда бръчици тип пачи крак и така.
Мини комплекта е загуба на пари. По-добре да се вземат нормалните опаковки. Иначе, дали е подходящ за теб е сложно да се каже, тъй като не е ясно кожата ти какъв тип е и на каква възраст си. Също така, винаги препоръчвам - първо с мостра Simple Smile

# 592
благодаря за отговора,но така или иначе се отказах т.к. си спомних че бях взела едни мостри на околоочен на еколаген 3Д и  се изприщих от страни на  едното око,спрях го и ми мина.Някоя съставка не ми понесе.

# 593
Може някоя съставка да те дразни, но е хубаво да се наблюдаваш и ако можеш да установиш коя е, ще ти спести следващи проблеми. Иначе 3D е различен от този еколаген. Този е от лятото на пазара и е със съвсем нова формула, така че пробвай мостри Simple Smile

# 594
Гледам, че има доста продукти за грижа под очите, пробвали ли сте някои от тях? Имат ли ефект?

# 595
Гледам, че има доста продукти за грижа под очите, пробвали ли сте някои от тях? Имат ли ефект?

Аз съм доволно от диамантеният и ecobeauty.

# 596
Здравейте!Миналата година е имало една чанта за пикник с принадлежности.Някой от вас ако я има и не я е ползвал,нека да ми пише на лс,че от доста време я търся. Hug

# 597
  • Перник

Аз съм доволно от диамантеният и ecobeauty.

+1 глас за Екобюти.

# 598
Здравейте!Миналата година е имало една чанта за пикник с принадлежности.Някой от вас ако я има и не я е ползвал,нека да ми пише на лс,че от доста време я търся. Hug

Защо държиш да е точно тази от орифлейм? Тя не е по-различна от другите, които се предлатат.

# 599

Защо държиш да е точно тази от орифлейм? Тя не е по-различна от другите, които се предлатат.
Защото тези,които са подобни ги гледах по 60 лв,а ми е много за чанта за пикник Peace

Общи условия

Активация на акаунт