КГБ = Клуб на Готините Баби - 139.

• 95 708
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Привет момичета.... !!! Hug
Времето хубаво и всеки по задачи... newsm78
Янче Hug  радвам се ,че те виждам на линия ... Весело изкарване на празника при зълва ти...
Дидимити Hugдай боже на следващите срещи  да се видим....
Ти поне си опитала да си рибар , а аз никога.... и не мога и аз като теб... да хвана рибка, макар че ги обичам пържени.... Grinning
Дидимитиииии Hug Hug Hug Мир на праха на твоето Мите ! Вечна му памет !!! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Тежко е мила , много е тежко , но такъв е живота... там горе ,може би е на по -хубаво място твоята звездичка ....  love001 Hug
Маринка Hug и аз се смях заедно с водещатааааа- клипа... hahaha
фури Hug създаде ми настроение с поздравчето!  Hug
спирам ,че децата идват . Допълнително ще се включа по-късно...
приятна вечер !

# 721
  • София
Ето ме, ароматизирана на печени чушки.
Янке, Дидимити,  Hug
Днес пак се мотах из града, купих си лекарства и започнах борба с пароноднозата.  Ясно е, че не се лекува, само отлагам нещата. 10 дни няма да си пийна вино.  Cry Може пък и да позаслабна.

# 722
  • Пловдив
Ето ме, ароматизирана на печени чушки.
Янке, Дидимити,  Hug
Днес пак се мотах из града, купих си лекарства и започнах борба с пароноднозата.  Ясно е, че не се лекува, само отлагам нещата. 10 дни няма да си пийна вино.  Cry Може пък и да позаслабна.

Не се притеснявай за виното ,ами пробвай с пчелен клей .С една клечка памук мажеш докато ти изтръпне венеца .Аз бях много зле и от това видях спасение .
Успех Айша ! Hug
Танитка  да си намериш весела компания и да си починеш  Hug
Фури много хубава песен за настроение  Hug
Дидимити  лека му пръст на твоето Мите   Hug Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Луси  Hug
Лека от мен !

# 723
  • София
 jb66, благодаря за съвета. Ще го запомня за в бъдеще.
Сега антибиотика го пия профилактичо, нещо стягал и заздравявал.

# 724

Честит имен ден на всички , които празнуват днес и имат и в семействата си  именници !Живи , здрави и щастливи да са всички ! Много късмет и успехи в живота! Весел празник !

Почерпете се за здравето на моите именници-съпругът ми Митко и внукът Митко . Пожелавам им  много здраве , щастие , успехи ! Благословени да са !

Фури Hug,Дидиа HugДидка HugШпунц Hug  и всички , които съм пропуснала,честит празник !!! Желая ви да сте много здрави ,весели ,щастливи !!!  Все така жизнени,упорити,мили и чаровни! Весел празник , мили приятелки !!!   love001 newsm51

Ние заминаваме на Хисар и там ще празнуваме .
Прекрасен ден !  love001 sun sun sun lovekiss Kissing Heart Kissing Heart sun Drunk

# 725
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит празник на всички именници!
Живи и здрави , щастливи и обичани!

-------=====---------

Роси , да са живи и здрави именниците ти!
Много щастливи , обичани и най-вече живи и здрави!
Весел празник!
Хубаво изкарване на Хисар!

# 726
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !
ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ДА ЦАРИ КРАЙ ТЯХ !  bouquet  bouquet  bouquet
ПОЧЕРПКАТА Е СКРОМНА:
 cook Wine Glass 1dating Drunk
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !

Дидимити, Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за твоето момче !

# 727
  • в малка спретната къщурка
Да тропнем за настроение:

[/b]

# 728
  • София
Честит празник на всички именници! Желая ви да сте много здрави , весели и щастливи !
Фурийка, Дидиа, Шпунц, Луси - за съпруга и внука, Дидка и  ако съмм пропуснала някой -
Весел празник!
Дидимити, за твоя син  Flowers Rose Flowers Rose. Да му е светло на душата.

# 729
  • София
Нека св.Димитър закриля всички именячки и именяци,малки и големи и техните семейства. Да ги пази от болести и беди.

Благодаря за поздравите,но днес нямаме празник у дома,нямаме именяци.

# 730

Добър ден мили девойки Hug

Весел и хубав празник на Дидия и Драго,Фурийка, Диди, Дидка,голям и малък Митко на Роси,Митко на Джили и на всички ,които днес празнуват.Да са здрави, винаги усмихнати и щастливи.

Дидимити   Hug Hug за твоя Митко,да е светла паметта му  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Хубав уикенд на всички ви момичета  Hug Наздраве

# 731
Здравейте! Hug
Да са живи и здрави всички именници в групата,с гордост да си носят името !!!Наздраве!

Роси Hug да са ти живи и здрави именниците!Св. Димитър да пази и закриля теб и любимите ти хора в дома ти.

Хубави почивни дни на всички !  bouquet
Дидимити за твоя син-светла му памет Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose 

# 732
честит празник на всички именяци! много здраве, късмет и верни приятели!!!

# 733
# 734
Здравейте, готини newsm51
Весел празник на именяците и техните близки!
Дидимити, съболезнования за непрежалимата ти загуба! Flowers Rose
При мен нищо интересно. Само битовизми. Но това до някъде е добре - не си хабя емоциите Laughing

И да не забравите да преместите часовниците Joy

Общи условия

Активация на акаунт