Отговори
# 345
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Искам да имам аптека близо до Халилудко.  Mr. Green Само от консумативите му бая печалба шъ навъртя. Mr. Green

# 346
  • в подножието на планината
Ирка, Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Мен питаш ли ме как ги мразя?!... Sick Имам чувството, че вече са навсякъде и живея в някакъв ад... #2gunfire

# 347
  • У Диспансера ...♥♥♥
Щял да си изпълни функцията тоя Дявол,божкееее къде му е смисъла на това  Whistling

# 348
Заби му иглата,тая твар недна  Sick  Халил,якма само повтаря Фера,а Джейн по му повярвах на него,при положение,че живота му е в опасност много спокойно го дава  ooooh!

Както казах на мен тези моменти са ми гадни, и много тежки за актьорите, видяхме как избиват стреса  Joy Joy Joy

# 349
  • София
Ох, да приключва това и да излизат от там, че нямам нерви  Confused

# 350
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Мен питаш ли ме как ги мразя?!... Sick Имам чувството, че вече са навсякъде и живея в някакъв ад... #2gunfire
То държава,то чудо ,нагла твар,ненужна  #Cussing out Ама тоя дето им дава баницата,той е за бой ,ще предпочете една ,ох да не казвам каква,пред човек,който си плаща всичко ,не чака на помощи ,и ще си върши съвестно работата  smile3515

# 351
  • У Диспансера ...♥♥♥
Заби му иглата,тая твар недна  Sick  Халил,якма само повтаря Фера,а Джейн по му повярвах на него,при положение,че живота му е в опасност много спокойно го дава  ooooh!

Както казах на мен тези моменти са ми гадни, и много тежки за актьорите, видяхме как избиват стреса  Joy Joy Joy
Да ,жертва съм жертва  Joy Joy Joy

# 352
И на моя човек по нова тв му биха иликсирче Mr. Green

# 353
Ирка, Hug Heart Eyes

Скрит текст:

Скрит текст:
Не вярвам да се оправим, честно казано  #Cussing out

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 21:31 от Jane2013

# 354

Да ,жертва съм жертва  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

# 355
Щял да си изпълни функцията тоя Дявол,божкееее къде му е смисъла на това  Whistling

Има си нещо наум човека, за него си говори. Аз, като още не съм гледала тези серии с наш превод, този на БТВ не ме дразни чак толкова. По-добре е отколкото на турски и нищо да не разбираш. Каквото съм възприела е било само въз основа на емоциите предадени от актьорите. Ех, колко беше хубаво като в тубата си ги имаше всички бьолюми! Аксой беееей   smile3514   #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

# 356
Давайте походното легла на Джансу....
Много глупава ....Добре че Лара дойде.....
Еми Ръза спиш спиш всичко се случва пред него и той не вижда....

# 357
Ииии на каптана веднага му светна!

Скрит текст:
Девойки не ми напомняйте, че заради подобен наш човек вече трета година съм без работа.  Sad

# 358
Здравейте  Hug  Hug  Hug

Най-накрая да си открадна малко време и де се върна сред вас   love001

Ренииии  Hug пак си тук. Знаех си аз, че няма как някой да излезе задълго от диспансера  Mr. Green

Нали утре от 20:00 ще гледаме Чаги? Надявам се да няма промяна  newsm78

# 359
ИИ Каптана изслуша Джансуто.

Общи условия

Активация на акаунт