Отговори
# 705
  • Още у мъглата ...
аз сакам нещУ упътване към клипа на Влъха оти гледах 5-6 страници и не го намерих  Crossing Arms

Ето го http://www.youtube.com/watch?v=Q3A1uatPrbc&feature=youtu.be  Heart Eyes Heart Eyes

# 706
# 707
  • В света на мечтите... ❤

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  newsm44  newsm44  newsm44

# 708
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Габче к'во ти пука за стила бе къз Blushважното е да ни е весело бе,пък кой к'во му 'аресва Hug Hug Hug

# 709
# 710
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Габче к'во ти пука за стила бе къз Blushважното е да ни е весело бе,пък кой к'во му 'аресва Hug Hug Hug
newsm44 newsm44 newsm44
Ама то щото аз се кандилках какво да пусна и рекох да ме насочите  Joy Joy Joy Joy

# 711
  • У дома :)

Чай се наредим и  аз  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 712

ooo  newsm44 newsm44 newsm44 и тая ми е много любимаааааааа  Hug

Габче
мерси за клипа  Hug

# 713
  • По света и в нас.
Момичета,виждах я изрезанабез Тодорка,но сега не мога да я намеря.може ли някой да ми я подхвърли.

# 714
  • Още у мъглата ...
 newsm44 newsm44 newsm44
Скрит текст:

# 715
Медена, така и предположих, че си била гост.
Ако може да ми кажеш с две, три думи какво ти е мнението за Пътя на Емир, просто ей така, информативно те питам, защото например на мен много ми допадна като замисъл.
[/

И на мен ми хареса като замисъл . Не може мъката да е вечна . Всеки има право на втори шанс .

Дразнещи ми бяха повтарящите моменти с Фериха и времето за което го накараха да се влюби сценаристите . Можеха поне да го довършат , иначе ОК .

Между другото играта на Гизем беше по - Добра в Пътят , отколкото в новия и сериал сега.

Мое мнение quote]

# 716
  • У дома :)

Много го обичам  Heart Eyes

# 717
# 718
Здравейте, момичета,
минавам само да ви видя, че в последно време не ми остава време от тръстика, дори и в къщи работя и не съм даже и надвиквала да видя какво се случва  newsm45 newsm45 newsm45
Нямам идея какво си правите, какви са новостите и т.н, но се радвам да ви пиша. Като се освободя ще се върна да ви изчета.
Тази вечер ми е ужасна, подготвях презентация, че утре имам съвещание и тъкмо беше готова и нещо се случи, заби ми компа от вирус и ми изчезнаха половината слайда и трябваше да я правя отново   hit hit hitИзгубих 2 часа, които можех да си бъбря с вас #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ирка, отново страхотен клип си направила  Hug Hug Hug

# 719
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ЕДИННИ В РАЗНООБРАЗИЕТО!

Не са чак толкова разностилни. Всички са в категорията "приятна музика". Peace

Градски, не вярвам да дойда на панаира. Далече си ми.  Wink
Виж Филибето ми е на 40 минути и ако ми се ходеше на театър щях да припна до там. Утре ми предлагаха да отскоча, ама свързано с болници и без право на шопинг турове, с ограничено времетраене, то ... е*ати предложението.

Скрит текст:
Да уточня - Неси сама си прави клипове (или има кой да й ги прави) на преводите към фрагманите. Качва ги във вбокса. Написа, че ще липсва няколко дни малко преди да пуснат новия фрагман. Малко след като го пуснаха Еси постна превод. Реших, че мога да помогна в отсъствието на Неси и да ги зарадвам. Много са им тесни душиците на някои от тях. Как живеят в разбирателство със самите себе си направо не знам. То там няма място за половин човек камо ли за цял! Shocked Проблемът си е техен. Аз въпреки хулите съм доволна, че субките станах екстра, и че зарадвах в пъти повече хора от тези, които се нацупиха. Grinning

Ирче, мисля че за тубата трябва някак да вкарваме начален черен кадър за няколко секунди/милисекунди. На мойто клипче все едно запецва в началото. Звукът тръгва, а кадрите леко заяждат. На повечето ютубски клипове жълтата им точка във времевата лента не е в началото, а е малко отместена. Не съм проучвала как се постига.  Thinking

Колко ли нови отговора сте избълвали докато кълва по копчалъка? newsm78
Аха - 11. hahaha Оп, станаха 12.

Общи условия

Активация на акаунт