Отговори
# 75

бугедже купоня е бил на макс Blush Blush Blushцяла нощ ни'мой сЪ спи от вас BlushКО стИ пощръклели Laughing Laughing Laughing
Проф Hugтака хубаво ме зарадва рано сабах Blushсупер си къз Heart Eyesашколсун  Blushевала......
Дани Hugмама да ти е живичка и здравичка другото само си идва на мястото Blush Blush Blush
Скрит текст:
До твоето сърце

До твоето сърце голямо
живея,
расна всеки ден.
С поклон благодаря ти,мамо,
и с лик,от тебе озарен.

Опора ми е твойто рамо
при всяка
радост или жал.
С любов благодаря ти,мамо,
и с взор,за тебе засиял.

Дори в усмивката ти само
усещам
ласка на крило.
С цветя благодаря ти,мамо,
пред тебе в почит свела съм чело.

В сърцето си,от радост мамо,
аз твойте
нежни песни скрих.
Благодаря ти,мила мамо,
с поклон,с любов,с цветя и стих!

Николай Зидаров

днес ще се опитвам да ви надничам от време на време Partyще си взема лаптопа на работа Simple Smile
хубав и слънчев да е денят ви къзлар  Hug Hug Hug Hug Hug
                    txtloves txtloves txtlovesФЕМИР ФОРЕВЪР  txtloves txtloves txtloves

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 09:05 от Zhana Georgieva

# 76
Добро утро в новия ден!  Hug

Скрит текст:

Пазете и ценете хората в своя живот! Казвайте им, показвайте какво означават те за вас! Бъдете смели в чувствата и в действията си! Казвайте "обичам те" колкото се може по-често! И бъдете щастливи!  Peace

Скрит текст:

Дани, да е жива и здрава майка ти!   bouquet

Профи, и от мен похвали и благодарности за труда ти!  Hug   bouquet

Хубав ден от мен!

П.П. И аз ще имам нужда от късмет, за да Ви изчета!  Heart Eyes

Опс, Зизу, забравих да ти благодаря за темата!   bouquet  bouquet  bouquet

Гюле, гюле и ФЕМИР ФОРЕВЪРnewsm03

# 77
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро Hug Hug
Ама много сте ненормални,нали знаете  Joy Joy Joy
Проф,ашкосум  smile3501 smile3501 Само да ми кажеш ,как аджеба го качи в тубето и не са го изтрили,за да си наместя и моите произведения там  newsm78
Аз едно главоболие ме тресе от снощи,та за това ме хвана липсата ,не се красотна Гъбке,то от толкова красене ,ей на почнаха да ни урочасват  ooooh!
Дани,честит рожден ден на майчето ти,да е още много години до теб,здрава и подкрепяща те  Hug Hug

# 78
изчезвам Hug Hug Hugдядо Абдуррахман Балджълар пак е писал за наш'то момче Blush Blush Blush
  http://blog.milliyet.com.tr/cagatay-ulusoy-anne-evinde-ptt-/Blog/?BlogNo=401052

Хубав ден на всички  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 79
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бонджорно Hug Hug Hug

АйдИ и бюлетина....топъл, топъл....срамувайте се... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снощи имаше момент когато в двете крила на диспансера цареше тишина и спокойствие...ей тъ на...да се разходиш небрежно по коридорЯ...и да ти е едно лекоооо на душата...мдаааааааа...илюзия.... Mr. Green
И така в тишината кат се разпениха Габа и Дани (видни випаджийки Mr. Green) кат ревнаха...че всички спели...кво било тва...По Идно време Габа дади идеята си прават двете купоня...ко толко? Обаче нямаше дежурство по ''лека нощ"...пак се разигра драма, ама тоя път вечИ се търсеха две персони...дуета "Пияните гарги" демек ЕлитУ и Дида... Whistling И кат се започнаха едни въпроси...Дани си прайла пуканкитИ за концерта, седнала на 1-ви ред чека некой да пей...ама ЙОК!!...дуета докат се разпявал цел ден до бидон'ти с парцуцата така зацапал свещитИ чИ не мой откине звук...Мирват си оня двете у мазата...ама чуха,че ги търсят и мнооу бърже се явиха за оперативкята...От първо се показа ЕлитУ, чИ тя по-яваш го дава...Дида ошИ ней успяла да я поквари достатъчно...Боцков кай, чИ ощИ има надежда за нея...ама Дида била тежък случай...ама тва е друга тема...Та яви се ЕлитУ и се прай на Дора Габе вика тук съм кой мЪ й търсил...некви нещааа....Ей ти я иде и ВеричА...добре си беше женицата...ама то с тия Випове... ooooh!
Посли се появи и Дида и зеха с ЕлитУ се разпеват...обачи през туй времИ Габа и Дани кат ги фана ИлИксИрчИтУ...кат зеа да сплитат крака по съпалите от едното крило на диспансера в другото...падаха, ставаха, търкаляха се...ама инак шанторат у крилата на диспансера... Joy
ВериЧа дади тон за песен и кат се почна един поздравителен концерт...малейййй... ooooh! ooooh! ooooh! То не бе чалгария, то не бе чудо...на мен ми се запотиха камеритИ и требеше да излезем лично да видим ко става...кат влезнах...требваше да заключим...ама кат думка култовия хит "БубУлечка-чка-чка...." и аз порипах, чИ нИ моА сЪ запра...ама тва е друга тема....ВолюметУ на макс...диспансера се тресе...Чепиков се е завил през глава и мазилкя му пада по главата...кай,чИ не издържа веке и сам си боцна ИлИксИра кат разби кабинета на Боцков щото същия беше зает и го немаше....По идно времИ дойде д-р Кукумирова да им дава МишоГътакиса...ама тия дим да ги нема и кат почна едно беганЙе из крилата на диспансера майкоооууу...и накрая ВиповИтИ победиха...ВериЧа дади ценнИ напътствия как да се загуби Кукумирова и тъй стана...Ни щеш ли идно време Дида изчезна....решила да оди в другото крило,ама нъл се е натряскала..та вместо в новото крило кат се хакнала в лабораторията на Боцков...забраненУтУ място дет си прай иликсирити...обачи оная Дида веч нъл не види от тая парцуца дет смучИ цел ден...не прочела табелкята "Дикат...не влизай...чИ БОЦ" и хоп инсайд в кабинета...естествено помисли лабораторията за библУтека...па кат виде бутилките с ИлИксИрите...пЪ кат речи чей парцуца и реши да гепи Идно шише за другото крило...Дани, Габа и Верича им дреми ко ста'а...нъл са се развъртели по дансинга...то не се кълчиха, то не рипаха...чудо голямо стана... ooooh!
ОбачИ Дида кат влей у новото крило....пъ кат се лъзна по стъпалата...пЪ кат се строши шишету с ИлИксИра дет тя го мисли за парцуца....пъ кат се усмърде...пЪ се оказа, чи тва химически иликсир за масово унищожение дет Боцков го пази за най-краен случай...кат се зарази крилото...и кат писнаха едни аларми сЪ включи защитата...трескат се аФтоматично портИтИ на крилото...и хоп...сички вън... Crazy
Ни мож сЪ влези...обачИ Дани и ВериЧа били с имунитет и се прокраднаха в заразеното крило...Дида напрай золума...ама кат я питаш нищо не знай...ни мож да влезем с инсталирам камеритИ.....аз и викам почисти си дет си нацапала...тя не чуй.... ooooh!
По идно времи защита се изключила и крилото пак отворено...и айдеее...ама вечИ след толко драма на ВиповитИ им се доспа...ама викат шЪ седат...Нищеш ли нахълтва Шефката и кат кай сичко по лИглата ....и хоп све изполегАха...само ЕлитУ седе до край да завий све да не изстинат...
Пипе се появи чак сабах...каза чИ й сърдита и неще да знай кво е ставало нощеска...ама не знай колко я търсиха ВиповИти....ама нищо..Пипе имашИ достоен заместник в лицето на ВеричА...добре си беше жената....ама БЕШЕ... Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 09:46 от ~Зизу~

# 80
Ай ся по същество... Laughing

Ашколсун Профи...справила си се чудесно!  bouquet Hug

Дани, да ти е живо и здраво майчето...много щастие и късмет й желая!  bouquet Hug

# 81
  • У дома :)
Бонджорно Hug Hug Hug

АйдИ и бюлетина....топъл, топъл....срамувайте се... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снощи имаше момент когато в двете крила на диспансера цареше тишина и спокойствие...ей тъ на...да се разходиш небрежно по коридорЯ...и да ти е едно лекоооо на душата...мдаааааааа...илюзия.... Mr. Green
И така в тишината кат се разпениха Габа и Дани (видни випаджийки Mr. Green) кат ревнаха...че всички спели...кво било тва...По Идно време Габа дади идеята си прават двете купоня...ко толко? Обаче нямаше дежурство по ''лека нощ"...пак се разигра драма, ама тоя път вечИ се търсеха две персони...дуета "Пияните гарги" демек ЕлитУ и Дида... Whistling И кат се започнаха едни въпроси...Дани си прайла пуканкитИ за концерта, седнала на 1-ви ред чека некой да пей...ама ЙОК!!...дуета докат се разпявал цел ден до бидон'ти с парцуцата така зацапал свещитИ чИ не мой откине звук...Мирват си оня двете у мазата...ама чуха,ч е ги търсят и мнооу бърже се явиха за оперативкята...От пътво се показа ЕлитУ, чИ тя по-яваш го дава...Дида ошИ ней успяла да я поквари достатъчно...Боцков кай, чИ ощИ има надежда за нея...ама Дида била тежък случай...ама тва е друга тема...Та яви се ЕлитУ и се прай на Дора Габе вика тук съм кой мЪ й търсил...некви нещааа....Ей ти я иде и ВеричА...добре си беше женицата...ама то с тия Випове... ooooh!
Посли се появи и Дида и зеха с ЕлитУ се разпеват...обачи през туй времИ Габа и Дани кат ги фана ИлИксИрчИтУ...кат зеа да сплитат карака по съпалите от едното крило на диспансера в другото...падаха, ставаха, търкаляха се...ама инак шанторат у крилата на диспансера... Joy
ВериЧа дади тон за песен и кат се почна един поздравителен концерт...малейййй... ooooh! ooooh! ooooh! То не бе чалгария, то не бе чудо...на мен ми се запотиха камеритИ и требеше да излезем лично да видим ко става...кат влезнах...требваше да заключим...ама кат думка куптовия хит "БубУлечка-чка-чка...." и аз порипах, чИ нИ моА сЪ запра...ама тва е друга тема....ВолюметУ на макс...диспансера се тресе...Чепиков се е завил през глава и мазилкя му пада по главата...кай,ч И не издържа веке и сам си боцна ИлИксИра кат разби кабинета на Боцков щото същия беше зает и го немаше....По идно времИ дойде д-р Кукумирова да им дава МишоГътакиса...ама тия дим да ги нема и кат почна едно беганЙе из крилата на диспансера майкоооууу...и накрая ВиповИтИ победиха...ВериЧа дади ценнИ наптрствия как да се загуби Кукумитова и тъй стана...Ни щеш ли идно време Дида изчезна....решила да оди в другото крило,ама нъл се е натряскала..та вместо в новото крило кат се хакнала в лабораторията на Боцков...забраненУтУ място дет си прай иликсирити...обачи оная Дида веч нъл не види от тая парцуца дет смучИ цел ден...не прочела табелкята "Дикат...не влизай...чИ БОЦ" и хоп инасайд в кабинета...естествено помисли лабораторията за библУтека...па кат виде бутилките с ИлИксИрите...пЪ кат речи чей парцуца и реши да гепи Идно шише за другото крило...Дани, Габа и Верича им дреми ко ста'а...нъл са се развъртели по дансинга...то не се кълчиха, то не рипаха...чудо голямо стана... ooooh!
ОбачИ Дида кат влей у новото крило....пъ кат се лъзна по стъпалата...пЪ кат се строши шишету с ИлИксИра дет тя го мисли за парцуца....пъ кат се усмърде...пЪ се оказа, чи тва химически иликсир за масово унищожение дет Боцков го пази за най-краен случай...кат се зарази крилото...и кат писнаха едно аларми сЪ включи защитата...трескат се аФтоматично портИтИ на крилото...и хоп...сички вън... Crazy
Ни мож сЪ влези...обачИ Дани и ВериЧа били с имунитет и се прокраднаха в заразеното крило...Дида напрай золума...ама кат я питаш нищо не знай...ни мож да влезем с инсталирам камеритИ.....аз и викам почисти си дет си нацапала...тя не чуй.... ooooh!
По идно времи защита се изключила и крилото пак отворено...и айдеее...ама вечИ след толко драма на ВиповитИ им се доспа...ама викат шЪ седат...Нищеш ли нахълтва Шефката и кат кай си чко по лИглата ....и хоп све изполегАха...само ЕлитУ седе до край да завий све да не изстинат...
Пипе се появи чак сабах...каза чИ й сърдита и неще да знай кво е ставало нощеска...ама не знай колко я търсиха ВиповИти....ама нищо..Пипе имашИ достоен заместник в лицето на ВеричА...добре си беше жената....ама БЕШЕ... Mr. Green

Зизке  Hug па ни разби   rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Добро утро и от мен! Hug
Профи  newsm20
Прекрасен ден на всички!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 82
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ирче, ми тоз сериал още БТВ-то не са го купили, къз!  Joy Joy Joy

Майтап!
Скрит текст:
Ами, аз още като качвах предния клип имах проблем и се наложи да си правя нов профил. Тогава разбрах, че ако искам профилът ми да е с каквото ми е кеф на мен име, трябва да е като "фирмен" профил, т.е. с търговска цел. Уточнява се в каква сфера. Не помня вече от цялото ръчкане напред-назад дали си затрих "човешкия" профил, но там не ми даваше изобщо да качвам клипове. Или поне аз не успях да го преборя, щото исках и клиповете да не се виждат с името ми. Laughing

В другата тема вече ми натриват носа за своеволието. Знаех си аз, че не ми е мястото там! Можеше да се направя на абсолютен тъпанар и да го пусна само тук, ама като не съм такъв човек ...
Сега трябва да устискам докато си изпишат темата, а в следващата няма да съм толкова глупава да драсна и ред.  Sick

# 83
Здравейте  Hug Благодаря за новата тема,Зиз    bouquet

Скрит текст:

Дани да ти е жива и здрава и дълго време да сте заедно  Hug   bouquet

Профи, благодаря ти за труда,че си качила превода на фрагмана   bouquet

# 84
  • Някъде там
Здравейте  omm

# 85
  • на вълнолома
Гюнайдън Hug
Честито на майка ти и от мен, Дани, весел празник Hug smile3525
Профи, супер са субсовете, все едно професионалист ги е редил,  bouquet, аз така и не се научих да ги редя Cry, а филмчето с Хазал кое е newsm78
Скрит текст:
да му се намира на някой 52 епизод, а 51 отдавна съм го забъркала, ама незная Криси дали го е редила , че не съм влизала на скайп отдавна

# 86

В другата тема вече ми натриват носа за своеволието. Знаех си аз, че не ми е мястото там! Можеше да се направя на абсолютен тъпанар и да го пусна само тук, ама като не съм такъв човек ...
Сега трябва да устискам докато си изпишат темата, а в следващата няма да съм толкова глупава да драсна и ред.  Sick
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 87
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не се хващай за главата Зиз!  hahaha Хора разни!   33uu

Пейкова, благодаря! Единствената на която й се намира 52 епизод съм аз. Joy Просто му боря субовете в момента. Стигнала съм до 40-та минута. Бъдете сигурни, че качеството им ще е като на тези във фрагмана!  Laughing  А фрагманът е от новия сериал на Хазал "A.Ş.K." (Любов), който се снима в момента. Чакаме да се разбере кога ще се излъчи първият епизод по Канал Д. Засега се говори за 20 септември.

# 88
Не се хващай за главата Зиз!  hahaha Хора разни!   33uu

Пейкова, благодаря! Единствената на която й се намира 52 епизод съм аз. Joy Просто му боря субовете в момента. Стигнала съм до 40-та минута. Бъдете сигурни, че качеството им ще е като на тези във фрагмана!  Laughing  А фрагманът е от новия сериал на Хазал "A.Ş.K." (Любов), който се снима в момента. Чакаме да се разбере кога ще се излъчи първият епизод по Канал Д. Засега се говори за 20 септември.
Тойбе, тойбе... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Нъл съ госип гърл...реших да надникна оттатък.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Не мога да повярвам...как е възможно някой да е такъв брутъл....вместо да благодари....хока....
Еми тъй е...аз защо се пазя далеч от тези неща... Wink

# 89
Добро утро,
 Hug bouquetHug bouquet Hug bouquet за всички,

Кво ми е хубаво да си пиЙвам кафенце, кавалтЪ и бюлетИнчИ  Kissing Heart, благодаря!  bouquet

Профи, мерси много!  bouquet

Дани,
Скрит текст:
на майка ти! Пожелавам и много здраве, щастие и късмет! Весел празник и поздрави за нея, че има прекрасна дъщеря! Heart Eyes

Много ми е готено, ама треа се прая на красотнааа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт