Отговори
# 90
  • У дома :)
Ирче, ми тоз сериал още БТВ-то не са го купили, къз!  Joy Joy Joy

Майтап!
Скрит текст:
Ами, аз още като качвах предния клип имах проблем и се наложи да си правя нов профил. Тогава разбрах, че ако искам профилът ми да е с каквото ми е кеф на мен име, трябва да е като "фирмен" профил, т.е. с търговска цел. Уточнява се в каква сфера. Не помня вече от цялото ръчкане напред-назад дали си затрих "човешкия" профил, но там не ми даваше изобщо да качвам клипове. Или поне аз не успях да го преборя, щото исках и клиповете да не се виждат с името ми. Laughing

В другата тема вече ми натриват носа за своеволието. Знаех си аз, че не ми е мястото там! Можеше да се направя на абсолютен тъпанар и да го пусна само тук, ама като не съм такъв човек ...
Сега трябва да устискам докато си изпишат темата, а в следващата няма да съм толкова глупава да драсна и ред.  Sick
Профи  Hug  ами те в другата тема явно са станали кат битвиту с тия авторски права , не стига че си го направила И ЗА ТЯХ, не мога да повярвам какви хора има  no no no

# 91
  • на вълнолома

Скрит текст:
Пейкова, благодаря! Единствената на която й се намира 52 епизод съм аз. Joy Просто му боря субовете в момента. Стигнала съм до 40-та минута. Бъдете сигурни, че качеството им ще е като на тези във фрагмана!  Laughing  А фрагманът е от новия сериал на Хазал "A.Ş.K." (Любов), който се снима в момента. Чакаме да се разбере кога ще се излъчи първият епизод по Канал Д. Засега се говори за 20 септември.

Профи, саул ти Hug
Аз нямам много време сега, че след цунамито лято, къщата ми е с главата на доло и тичане за учениците, но от другата седмица, като почнат децат съм фрии и мога да помогна ако искаш Hug

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 10:36 от peikovaaa

# 92
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ирче, ми тоз сериал още БТВ-то не са го купили, къз!  Joy Joy Joy

Майтап!
Скрит текст:
Ами, аз още като качвах предния клип имах проблем и се наложи да си правя нов профил. Тогава разбрах, че ако искам профилът ми да е с каквото ми е кеф на мен име, трябва да е като "фирмен" профил, т.е. с търговска цел. Уточнява се в каква сфера. Не помня вече от цялото ръчкане напред-назад дали си затрих "човешкия" профил, но там не ми даваше изобщо да качвам клипове. Или поне аз не успях да го преборя, щото исках и клиповете да не се виждат с името ми. Laughing

В другата тема вече ми натриват носа за своеволието. Знаех си аз, че не ми е мястото там! Можеше да се направя на абсолютен тъпанар и да го пусна само тук, ама като не съм такъв човек ...
Сега трябва да устискам докато си изпишат темата, а в следващата няма да съм толкова глупава да драсна и ред.  Sick

Добро утро, на всички  Hug Hug Hug

Благодаря много за превода, видях какви неща се изписаха след като го пусна в темаза за Хазал, но не разбирам за какво е това "леко грубо" да кажем отношение! Положила си много усилия, написала си и чий е превода, не си злоупотребила, идеята е била само да зарадваш повече хора, странна работа!

Аз съм ти много благодарна,  Hug Hug Hug

Прекрасен да е днешният ви ден, с много слънчеви емоции и приятни изживявания!  Heart Eyes

# 93
Добро утро и от мен Hug

# 94

Бонджорно Hug Hug Hug

АйдИ и бюлетина....топъл, топъл....срамувайте се... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снощи имаше момент когато в двете крила на диспансера цареше тишина и спокойствие...ей тъ на...да се разходиш небрежно по коридорЯ...и да ти е едно лекоооо на душата...мдаааааааа...илюзия.... Mr. Green
И така в тишината кат се разпениха Габа и Дани (видни випаджийки Mr. Green) кат ревнаха...че всички спели...кво било тва...По Идно време Габа дади идеята си прават двете купоня...ко толко? Обаче нямаше дежурство по ''лека нощ"...пак се разигра драма, ама тоя път вечИ се търсеха две персони...дуета "Пияните гарги" демек ЕлитУ и Дида... Whistling И кат се започнаха едни въпроси...Дани си прайла пуканкитИ за концерта, седнала на 1-ви ред чека некой да пей...ама ЙОК!!...дуета докат се разпявал цел ден до бидон'ти с парцуцата така зацапал свещитИ чИ не мой откине звук...Мирват си оня двете у мазата...ама чуха,че ги търсят и мнооу бърже се явиха за оперативкята...От първо се показа ЕлитУ, чИ тя по-яваш го дава...Дида ошИ ней успяла да я поквари достатъчно...Боцков кай, чИ ощИ има надежда за нея...ама Дида била тежък случай...ама тва е друга тема...Та яви се ЕлитУ и се прай на Дора Габе вика тук съм кой мЪ й търсил...некви нещааа....Ей ти я иде и ВеричА...добре си беше женицата...ама то с тия Випове... ooooh!
Посли се появи и Дида и зеха с ЕлитУ се разпеват...обачи през туй времИ Габа и Дани кат ги фана ИлИксИрчИтУ...кат зеа да сплитат крака по съпалите от едното крило на диспансера в другото...падаха, ставаха, търкаляха се...ама инак шанторат у крилата на диспансера... Joy
ВериЧа дади тон за песен и кат се почна един поздравителен концерт...малейййй... ooooh! ooooh! ooooh! То не бе чалгария, то не бе чудо...на мен ми се запотиха камеритИ и требеше да излезем лично да видим ко става...кат влезнах...требваше да заключим...ама кат думка култовия хит "БубУлечка-чка-чка...." и аз порипах, чИ нИ моА сЪ запра...ама тва е друга тема....ВолюметУ на макс...диспансера се тресе...Чепиков се е завил през глава и мазилкя му пада по главата...кай,чИ не издържа веке и сам си боцна ИлИксИра кат разби кабинета на Боцков щото същия беше зает и го немаше....По идно времИ дойде д-р Кукумирова да им дава МишоГътакиса...ама тия дим да ги нема и кат почна едно беганЙе из крилата на диспансера майкоооууу...и накрая ВиповИтИ победиха...ВериЧа дади ценнИ напътствия как да се загуби Кукумирова и тъй стана...Ни щеш ли идно време Дида изчезна....решила да оди в другото крило,ама нъл се е натряскала..та вместо в новото крило кат се хакнала в лабораторията на Боцков...забраненУтУ място дет си прай иликсирити...обачи оная Дида веч нъл не види от тая парцуца дет смучИ цел ден...не прочела табелкята "Дикат...не влизай...чИ БОЦ" и хоп инсайд в кабинета...естествено помисли лабораторията за библУтека...па кат виде бутилките с ИлИксИрите...пЪ кат речи чей парцуца и реши да гепи Идно шише за другото крило...Дани, Габа и Верича им дреми ко ста'а...нъл са се развъртели по дансинга...то не се кълчиха, то не рипаха...чудо голямо стана... ooooh!
ОбачИ Дида кат влей у новото крило....пъ кат се лъзна по стъпалата...пЪ кат се строши шишету с ИлИксИра дет тя го мисли за парцуца....пъ кат се усмърде...пЪ се оказа, чи тва химически иликсир за масово унищожение дет Боцков го пази за най-краен случай...кат се зарази крилото...и кат писнаха едни аларми сЪ включи защитата...трескат се аФтоматично портИтИ на крилото...и хоп...сички вън... Crazy
Ни мож сЪ влези...обачИ Дани и ВериЧа били с имунитет и се прокраднаха в заразеното крило...Дида напрай золума...ама кат я питаш нищо не знай...ни мож да влезем с инсталирам камеритИ.....аз и викам почисти си дет си нацапала...тя не чуй.... ooooh!
По идно времи защита се изключила и крилото пак отворено...и айдеее...ама вечИ след толко драма на ВиповитИ им се доспа...ама викат шЪ седат...Нищеш ли нахълтва Шефката и кат кай сичко по лИглата ....и хоп све изполегАха...само ЕлитУ седе до край да завий све да не изстинат...
Пипе се появи чак сабах...каза чИ й сърдита и неще да знай кво е ставало нощеска...ама не знай колко я търсиха ВиповИти....ама нищо..Пипе имашИ достоен заместник в лицето на ВеричА...добре си беше жената....ама БЕШЕ... Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох,туй бюлитинчи направо ме разби

# 95
Мераба  Hug Като се замислиш са прави донякъде в другата тема на никой няма да му е приятно да му вземат превода без да го питат  Peace както Ирка си вижда някой от преведените сцени в Бтв  Peace

# 96
# 97
  • на вълнолома
Мераба  Hug Като се замислиш са прави донякъде в другата тема на никой няма да му е приятно да му вземат превода без да го питат  Peace както Ирка си вижда някой от преведените сцени в Бтв  Peace
Shocked Shocked Shocked

# 98
Мераба  Hug Като се замислиш са прави донякъде в другата тема на никой няма да му е приятно да му вземат превода без да го питат  Peace както Ирка си вижда някой от преведените сцени в Бтв  Peace
Shocked Shocked Shocked
Давам пример също и тези от видеоклипа вземаха преводи от тука без да питат  Peace

# 99
  • София
Профи, и тук ще ти пиша: защо се отказваш да пишеш в другата тема. Форумът е обществен и можеш да си пишеш, ако искаш. Аз доколкото знам в този форум няма частни теми  Tired
Не мисля, че няколко думи, биха те спрели от писане в тема за сериал, който евентуално ще следиш  Peace

п.с. не си се сетила сега да попиташ, еми другият път ще питаш  Peace Попитай я, ако искаш на лични. Мисля, че Еси няма да се разсърди  Peace

relax, съгласна съм с теб  Peace Просто в 03:00ч не се е сетила, не е направила нещо непростимо. Ще се извини на момичето и готово  Peace Хора сме все пак  Peace

# 100
Профи ,  bouquet  Hug  страхотно е

Хайде аз изчезвам по късно ще намина да ви видя.

Пожелавам ви прекрасен ден на всички!! Hug Hug Hug

# 101
Зиз, пак изби рибата с бюлетина  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 102
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Релаксче, не се обиждай, ама има огромна разлика между това да вземеш чужд превод и да го представиш за свой, и това да вземеш нечий превод, да го вградиш и изрично да изпишеш, че преводът е негов. Айде не ме приравнявай на тия от видеоклип!

На останалите, благодаря че оценихте труда ми!

# 103
Релаксче, не се обиждай, ама има огромна разлика между това да вземеш чужд превод и да го представиш за свой, и това да вземеш нечий превод, да го вградиш и изрично да изпишеш, че преводът е негов. Айде не ме приравнявай на тия от видеоклип!

На останалите, благодаря че оценихте труда ми!
проблема е ,че не си питала лично момичето...то оставаше и да не напишеш от ,кой е превода  Peace просто момичето може да не иска да му се разпространява превода без негово съгласие  Peace нищо толкова фатално не е станало,ама това да ти е обица на ухото и питай друг път...иначе браво за трудъ ти ...Мисълта ми е ,че си създавате сами проблемите несъзнателно и после в тая тема кво било в онази не знам си кво  Peace

# 104
Здравейте в новата тема и благодаря  bouquet за нея.
Искам да Ви попитам нещо.
Преди около минута опитвайки се да влезна с Гугъл Хрома във форума ми излезна странно съобщение, че Хрома е блокирал достъпа до тази страница заради злонамерен софтуер причиняващ кражба на самоличността, финансови щети и необратимо изтриване на файлове. #Crazy
След прочетеното съм ей така, #Shocked защото в началото нямаше този проблем, съобщението се появи в последствие.
Имате ли представа как може да се отстрани проблема, че в момента съм с Експлоара, но ми е по-бавен и неудобен?!

Общи условия

Активация на акаунт