Отговори
# 150
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оффф бе,искам да се регистрирам в един сайт,но не мога да избера профилно име.Всъщност избирам ,ама всичко заето.  ooooh! Кажете някакво,да е на английски  Praynig  Laughing
Roni newsm78
Diksi hahaha

# 151
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,я не ме бъзикай  Joy Joy Joy Joy  Аз се изказах компетентно и няма да и удисам за продължаване на спора  Mr. Green
Да пробвай с Рони,както е казала Ренку Peace

# 152
Рени и това заето  Crossing Arms  Mr. Green Ааа Дикси няма да го ползвам аз,тя си ми е приятелче  Grinning

Не е казано да е свързано с романти4ка, даже пробвах и sunshine, ама йок  Joy

# 153
Рени и това заето  Crossing Arms  Mr. Green Ааа Дикси няма да го ползвам аз,тя си ми е приятелче  Grinning
Мое ти дадем моЙту... Laughing

# 154
Искам да е нещо на английски,че е такъв сайт-а  Thinking Все нещо ще стане,ще пробвам...

# 155
Сис,пробвай rony84

# 156
  • Още у мъглата ...
Чай ся и аз да се изходя по сагата "Що си направила добро, та да изядеш л...но Mr. Green"

Ама първо: Профиииии  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes страхотно е направен клипа със субтитрите, ти май си скрит професионалист, ма нещо тук ни мажеш очите  Grinning Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51

Профи го е направила възможно най-коректно, като е поставила името на преводача в клипа и то не един път. Значи, уважила е труда на преводача!
Тича по нощите, сваля програми, реди субове, за да зарадва хилядите фенове на Хазал в България, е добре бе момета от Хазалкината тема, ами това е за благодаря бре и то за голямо благодаря, кви са тези изблици (всъщност още не съм се метнала там да видя една ли е с изблици или са се нароили)  ooooh! ooooh!

Честно, аз като човек, който "твори", така да се каже, разни неща, за мен е удоволствие да се разпространяват нещата, които съм надробила, да се използват в направата на други неща (например колажите-"снимки" на Чаги иХазал, които в последно време спретвам, като ги използват момичетата за направата на колажи, си се кефя определено  Laughing).
В крайна сметка, както казахте, ако не искаш никой да не ги вижда или да се използват за да се радват и други хора, няма да са извадени на бял свят.  newsm78

Ох, нещо ми е много ядно и не ми върви мисълта  Joy Joy

Божкеееееееееее, се едно пари ша вземе Профи от туй нящо  ooooh! Mr. Green

# 157
  • У Диспансера ...♥♥♥
Искам да е нещо на английски,че е такъв сайт-а  Thinking Все нещо ще стане,ще пробвам...
Пробвай моето,почти винаги става или Рони с някакви цифри,ако позволява такива,а моето дето винаги става е yori  Mr. Green

# 158
пробай с hurricane (ураган) Mr. Green

# 159
Систърче,стана  Hug  newsm51

Ооо Зиз и твоето ми хареса,язък  Crossing Arms ,но благодаря все пак  Hug

# 160
  • У Диспансера ...♥♥♥
Или yokamura  Mr. Green

# 161
  • Още у мъглата ...
Дани честит рожден ден на майчето ти  Hug

абе дишайте бе какво само рИвете тука  ooooh!
1-во за сериала ..ама налис те го гледали вече ко ви бърка Бтв-то пък тия дет не са..ами да са  Crossing Arms да се оправя кой как знае.

2-ро стига им придавахте на съседната тема голямо значение оставете си ги да си приказват там излишно се дрънкате една друга. тя Профчето е рекла и отсекла вече  Naughty
а и при положение че в нашатата тема се пише за всичко и всички чиЙ го дирите по другите теми... а и повечето знаят какво става в Хазалкината тъй че се очакваше подобно нещо. аз там не влизам защото не ми харесва отношението.посещавам само една тема за мъжо оти тука не се коментира и това е  Crossing Arms ДиспансерО форевър  newsm44

Ха така, Верче  Hug ДИСПАНСЕРО ФОРЕВЪР  newsm18 newsm18 newsm18

# 162
Или yokamura  Mr. Green
сссссссссссссссссссссссссссссссссссссс....мой и fırtına... Mr. Green

# 163
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак,на и аз като тебе мисля,ама някой от мухата слон направиха,не искам да задълбавам,че доста неща мога да кажа в дадената тема  Whistling

# 164
офф бе Зиз с тоя ураган ме подсети за Ахмедчо ей голям смяхх  Joy Joy Joy
http://vbox7.com/play:3d51ac00

Общи условия

Активация на акаунт