Отговори
# 135
  • София
Добре де а защо на войо има още 2 епизода newsm78 50 и 51  Peace

Мише Hug днес свършват на 20 мин от 44 еп Mr. Green

....

Нали войо са 1 излъчване напред, сигурно затова  Hug

Ти ме отчая  ooooh! Как ще прекъснат техния си сезон наникъде  ooooh!

# 136
Сега пък влезнах чрез Хрома. newsm78 ooooh!
Поне да свърши както оригиналната 43 серия, а тооооо в нищото. Tired

Информация за епизод - 47 и 48 тази вечер от 20 до 22 часа.
Не пропускайте...
Емир и Фериа успяват да избягат от къщата на Халил.
Фериа и Халил, ще са облечени като младоженци.
Гюлсум се опитва да се обеси, но Корай успява да я спаси....
Фериа казва на Емир, че не може да гледа как Халил го тормози. Халил влиза в този момент и носи закуска на Фериа. Халил отново е подготвил инжекция за Емир. Бие я в рамото.
Халил отново ляга до Фериа. Казва й че му липсва и започва да я милва. Фериа му казва да не я докосва. Емир също му вика. Халил му връзва устата с тиксо. После развързва Фериа, изправя я пред Емир и започва да я прегръща. Емир се вбесява и се опитва да крещи.
Мехмет споделя своите чувства към сестра си на Левент. Казва му че никога не са били близки с Фериа. Левент му отговаря, че никога не е късно да се сближат. Изразява увереност пред Мехмет, че Фериа, ще се върне, все едно нищо не се е случило. Мехмет се връща и успокоява баща си, че всичко с Фериа, ще бъде наред.
Халил влиза в стаята, където са Емир и Фериа и ги вижда двамата да спят един до друг. Ядосва се и започва да бие Фериа. Емир му крещи, че, ще го убие. Емир се опитва да се развърже. Халил отново му слага инжекция.
Сахер отново се опитва да разбере от Гюлсюм какво се е случило за нова година.

Епизод 48

Емир е с вързани очи. Пита дали Фериа спи. Фериа и Халил влизат в стаята облечени като младоженци. Халил вади пистолет и го насочва към Емир. Вдига превръзката от очите на Емир и той вижда Фериа в булчинска рокля. През това време си идва стопaнина на къщата. Халил го застрелва. Емир се опитва да накара Фериа да не гледа действията на Халил. Емир продължава да се развързва. Халил отновo казва на Фериa, че всички са им врагове и искат да провалят сватбата им, но няма да успеят. Емир се преструва че е под въздействието на наркотика. Халил с насочен пистолет води Емир в другата стая. Кара го да седне на масата, където, ще се състои "сватбата" на Халил с Фериа. Слага булото на Фериа и я води на същата маса. Като гости на "сватбата" сочи жената и детето, а Емир щял да бъде свидетел. Халил пуска музика и започва да танцува с Фериа, разбулвайки я. Емир ги гледа отчаяно. Фериа също танцува отчаяна. Хaлил започва да води "сватбеното тържество" и се подписва в един тефтер. Дава на Фериа да се подпише. Тя моли Халил да я развърже, за да сложи подписа си. Разписва се. Халил кара Емир да свидетелства и да се подпише. Емир иска Халил да го развърже, за да се подпише, като го убеждава че е упоен. Халил пита Фериа какво мисли. Фериа отговаря, че брака, ще е невалиден, ако няма подписан свидетел. Халил се съгласява и развързва Емир. Емир се обръща и започва да бие Халил. Фериа освобождава жената и детето, но остава при Халил и Емир. Халил я удря и тя припада. Свестява се и намира телефона на Емир.
Сахер звъни на Емир, за да му съобщи че полицията има следа. Фериа вдига телефона на Емир. Казва на Сахер, че се намират в бившата къща на Халил. Сахер веднага уведомява Мехмет.
Ръза казва че не може повече да крие от Зехра случилото се с дъщеря му. От полицията се обаждат, че са открили Фериа.
Гюлсюм се радва че Фериа ще се спаси. Излиза и се качва в апартамента на Емир. Корай отваря апартамента на Емир и вижда, че Гюлсюм се е обесила.
Халил взима пистолета и го насочва към Емир. Фериа чува че полицията идва. Взима един нож и заплашва Халил, че ако направи нещо на Емир, ще се самоубие. Халил се плаши да не би Фериа да го направи. Тя го удря. Емир също удря Халил. Той припада, Емир грабва Фериа на ръце и двамата излизат от къщата. Халил се свестява и стреля по Емир. Полицията стреля по Халил и спасява двамата отвлечени. Арестуват Халил отново.
Откарват Емир и Фериа в болницата.
Сахер отива към полицейския участък, но вижда че си е забравила ключа. Връща се да го вземе и на входа на блока среща Корай, който носи Гюлсюм на ръце. Корай моли Сахер за помощ и й казва, че Гюлсюм е направила опит за самоубийство.
Сахер отново се дразни с Гюлсюм. Корай ги кара до блока. Скарва се на Сахер, която им казва че ако останалите разберат какво се е случило между Корай и Гюлсюм ще стане лошо. Айсун идва в болницата и среща Ръза и Фериа. Настоява да види Емир. Хатидже се прибира вкъщи. Вижда Гюлсюм и я пита какво е станало с нея.

# 137
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ШШШШиииуууу, къде фукнафте бре?! Я си стойте тука на д-тата! Вий къща нямате ли си, че ходите по чуждите? Аммммахха! Mr. Green

# 138
  • Pleven, Bulgaria
Профи,разбрах че само клипа е твой,а превода на друг,но това не омаловажава тмоя труд.Не се ядосвай,както се казва това са бели кахъри.
Тези от БТв наистина са убиване и заслужават да ни ги гледаме.Как може да го прекъсват тоя филм през 3 месеца,не че им е за първи път,но прекаляват.48 еп ще свърши както Ферия се прибира от болницата,по-интересен  финал на сезон не могат да направят  ooooh! Макар,че във ВОЙО има и 50,там може да го продължат  newsm78  
И четох някъде,че БТВ се отказвали от турските сериали и за това се подготвят повече реалити формати и български филми.Да видим дали и тая простотия ще направят.От една страна добре да има български,но те и тях окепазяват със спиране през 10 епизода.Само не ме линчувайте и мене,че не знам къде съм г четала и колко е достоверно  Mr. Green
Аз докато го напиша...

# 139
А Зизуно,не мой си замълчим аз така,за човек дето си е бол очите,а тя ни превода нейн,ни нищо де си отваря устата ,а ма ха ,а да не се мисли за модератор тука ,кога преведе тя нещо тогава да си мрънка  smile3516
Па кат лалаш некой мигар ще чуй...само си хабиш нерваците...нъл тъй беше?
Алоооо, личния ми психиатър...противоречиш си... Whistling
Ама тука става въпрос да упреква,а труда за превода не е нейн,с какво право е решила да кастри човек,който си е мислил че ще ги зарадва като видят ,ако момичето което го беше направило каже нещо,тогава ще си замълча,ама тя от предния път ми се наби в полезрението ,даже се и изказах вече  Mr. Green
явява се като адвокат  Joy

# 140
  • У Диспансера ...♥♥♥
То за турските сериали,че ще ги спирали отдавна се говореше,ама сега май са решили да ги преместят към след обед,абе тая телевизия за нищо не става вече ,аз още съм възмутена,че на моите клипове останаха,ами дайте го как требва филма и няма да ви нарушават авторските права бе,какво е това 2 години ще го влачат,все едно в реално време го дават при заснемането  ooooh!

# 141
От фейса е, но мисля, че е вярно, защото видях с очите си преди дни статията и на турски.

Уважаеми фенове на сериала "Огледален Свят" днес получихме още една новина за вашата любима актриса Хазал Кая.
Хазал Кая и Мете Хорозоулу (Мете от "Времето лети") ще бъдат водещи на гала вечерта на фестивала на турските филми в Рим, който ще се проведе от 26 до 29 септември в италианската столица. Двамата артисти са избрани заради участието си в новите проекти "Името "Любов" (A.S.K.) и "Изгубени" (Kayip). Мете ще води на турски език, а Хазал на италиански, тъй като е завършила Италианска гимназия.

# 142
  • У Диспансера ...♥♥♥
А Зизуно,не мой си замълчим аз така,за човек дето си е бол очите,а тя ни превода нейн,ни нищо де си отваря устата ,а ма ха ,а да не се мисли за модератор тука ,кога преведе тя нещо тогава да си мрънка  smile3516
Па кат лалаш некой мигар ще чуй...само си хабиш нерваците...нъл тъй беше?
Алоооо, личния ми психиатър...противоречиш си... Whistling
Ама тука става въпрос да упреква,а труда за превода не е нейн,с какво право е решила да кастри човек,който си е мислил че ще ги зарадва като видят ,ако момичето което го беше направило каже нещо,тогава ще си замълча,ама тя от предния път ми се наби в полезрението ,даже се и изказах вече  Mr. Green
явява се като адвокат  Joy
newsm62 smile3534

# 143
Дани честит рожден ден на майчето ти  Hug

абе дишайте бе какво само рИвете тука  ooooh!
1-во за сериала ..ама налис те го гледали вече ко ви бърка Бтв-то пък тия дет не са..ами да са  Crossing Arms да се оправя кой как знае.

2-ро стига им придавахте на съседната тема голямо значение оставете си ги да си приказват там излишно се дрънкате една друга. тя Профчето е рекла и отсекла вече  Naughty
а и при положение че в нашатата тема се пише за всичко и всички чиЙ го дирите по другите теми... а и повечето знаят какво става в Хазалкината тъй че се очакваше подобно нещо. аз там не влизам защото не ми харесва отношението.посещавам само една тема за мъжо оти тука не се коментира и това е  Crossing Arms ДиспансерО форевър  newsm44

# 144
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аууууу,какъв беше тоя вирус кво беше това нещо,направо тука ми се появи един с една торба и вика назад,назад,харсъзи дебнат тука  Mr. Green

# 145
  • София
От фейса е, но мисля, че е вярно, защото видях с очите си преди дни статията и на турски.

Уважаеми фенове на сериала "Огледален Свят" днес получихме още една новина за вашата любима актриса Хазал Кая.
Хазал Кая и Мете Хорозоулу (Мете от "Времето лети") ще бъдат водещи на гала вечерта на фестивала на турските филми в Рим, който ще се проведе от 26 до 29 септември в италианската столица. Двамата артисти са избрани заради участието си в новите проекти "Името "Любов" (A.S.K.) и "Изгубени" (Kayip). Мете ще води на турски език, а Хазал на италиански, тъй като е завършила Италианска гимназия.

Дано има някакви клипчета после от това събитие. Ще ми е интересно да видя Хазал в ролята на водещ  Peace

# 146
Оффф бе,искам да се регистрирам в един сайт,но не мога да избера профилно име.Всъщност избирам ,ама всичко заето.  ooooh! Кажете някакво,да е на английски  Praynig  Laughing

# 147
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Спешъл поздрав за Влъх-3.... tooth tooth tooth tooth tooth

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 148
Рени,нали на войо се плаща  и те там си дават бонуси  Laughing
Да им има бонусите Laughingмоя абонамент свърши и сега немога да ги видя да знам какво става по нататък Mr. Green

# 149
Оффф бе,искам да се регистрирам в един сайт,но не мога да избера профилно име.Всъщност избирам ,ама всичко заето.  ooooh! Кажете някакво,да е на английски  Praynig  Laughing
Roni newsm78

Общи условия

Активация на акаунт