Отговори
# 105
  • Варненска клюкарка
Не се хващай за главата Зиз!  hahaha Хора разни!   33uu

Пейкова, благодаря! Единствената на която й се намира 52 епизод съм аз. Joy Просто му боря субовете в момента. Стигнала съм до 40-та минута. Бъдете сигурни, че качеството им ще е като на тези във фрагмана!  Laughing  А фрагманът е от новия сериал на Хазал "A.Ş.K." (Любов), който се снима в момента. Чакаме да се разбере кога ще се излъчи първият епизод по Канал Д. Засега се говори за 20 септември.
Тойбе, тойбе... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Нъл съ госип гърл...реших да надникна оттатък.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Не мога да повярвам...как е възможно някой да е такъв брутъл....вместо да благодари....хока....
Еми тъй е...аз защо се пазя далеч от тези неща... Wink

Проф Hug и аз съм много благодарна за превода,друго си е да го видиш със субтитри, вместо да го чегтеш отделно  ;-
 Но за пореден път се изумявам от  "гостоприемството" в темата за Хазал. Не знам дали си спомняш, но преди около месец (към 9-10 август) половината момичета оттемата ни  се изсипаха да ме спасяват от зъбите на Мариола в тяхната тема. Бяхме наречени с какви ли не епитети, само защото съм "дръзнала" да цитирам една от страничките им при нас. А аз да ме пита човек защо, но дори изтрих цитата и се извиних, незнам и аз за какво, но не беше отразено, дори ми размахаха пръст... Нарочно не постнах направо снимката, а дадох цитат за да се види от къде съм взела материала, но преди това трябвало да я питам дали можело Crazy Crazy Crazy.... аз и Ирчето, която най- много се намеси тогава, бяхме направени на...сещайте се... Това поведение ми намирисва на нещо дето няма да го кажа, потребителката си знае какво и има ooooh! От темата за приливите също ми писаха две момичета за да ми обяснят, че не бива да и обръщаме внимание, и че не и е за пръв път, и преди са имали сблъсъци с нея- конфликтна била нещо....така че не го взимай навътре.
Между другото, заяждането с теб е направо нищо с това, което ни спретнаха на нас Wink
пп Към другите в темата им нямам забележки- нормални хора са си...сега очаквам да ме посетят на лични и да ми набиват канчето, заради това което написах, но не можах да се сдържа, заради поредното заяждане със съвсем добронамерен човек при това поднесъл им такъв хубав подарък за да им радва очите но уви....ooooh!

# 106
  • В света на мечтите... ❤
Гюнай дън сладуранкии  wavey  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Дианче,Ели,Ренка,Профи,Жанка,DiBoDa,Ирче,Зиз,Вани,Пейкова,Джейн, огромно благодаря за пожеланията ви милички  

Зиз бюлетина ме разби направо,ама как добре си ни отразила  smile3532  Hug  Heart Eyes  Hug

Профи  spoko  поздравления за субовете,аз не виждам къде е проблема,след като си написала чий е преводът,но хора всякакви  Rolling Eyes Иначе на мен страшно ми хареса,страхотно си го напаснала   bouquet  Heart Eyes   bouquet

Желая на всички прекрасен,слънчев и усмихнат ден  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 107
Наде,май и други момичета се оплакват от този проблем с хрома.Нямам представа как може да се отстрани,аз съм с Мозила и нямам проблем.  newsm78

# 108
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте в новата тема и благодаря  bouquet за нея.
Искам да Ви попитам нещо.
Преди около минута опитвайки се да влезна с Гугъл Хрома във форума ми излезна странно съобщение, че Хрома е блокирал достъпа до тази страница заради злонамерен софтуер причиняващ кражба на самоличността, финансови щети и необратимо изтриване на файлове. #Crazy
След прочетеното съм ей така, #Shocked защото в началото нямаше този проблем, съобщението се появи в последствие.
Имате ли представа как може да се отстрани проблема, че в момента съм с Експлоара, но ми е по-бавен и неудобен?!

Наде, ако си се опитала да цитираш някой от 2стр. на темата си е появило това съобщение. Там има заразен файл с почерпки. Прескачай направо на 3стр. и давай с хрома.
Според мен проблема е само на 2-ра стр. Ние нощес имахме същия проблем, но като се прехвърли 2-ра стр. пороблем вече няма.

# 109
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,аз съм блокирала да ми изкачат такива неща с една програма на хрома,въобще нито реклами ми изкачат нищо и нямам такъв проблем Peace
Влъх,мен ме е яд на бтв-то,че трият от всякъде ,а те самите се възползват,лично аз смятам ,че щом се споменава чии е превода и е положен труд за благото на всички,проблема е никакъв ,какво е това издребняване,какво е това чудо не знам,те там какви са такива егоисти,за една статия Белорчето дето я копна и я сложи и каза от къде я е взела,щяха да я линчуват,сега искат пак да ги посетя,че много ме нервят такива правежи и стойки  smile3515

# 110
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Релаксче, превод, който е качен в интернет е вече разпространен! Който не иска да му се разпространява превода си го държи на компа или си превежда наум. А и това, че дадена потребителка го е постнала дали е гаранция, че е автор на самия превод? Глей как ме караш да загрубявам излишно!  ooooh! Аз самата, качвайки клипа в тубата, съм напълно наясно, че всеки може да го вземе от там. Е, и? Кое е по-важно - че аз съм му сложила субтитрите, или че повече хора ще могат да го видят на български и да го разберат? Щото според мен е второто! Иначе изобщо нямаше да се хабя да го правя! Цялата тази вманиаченост по авторствата е прекалена. Всеки стана едно малко БТВ. Mr. Green

Пейкова, мерси, ама нищо няма да ти дам! За мен си е удоволствие да си работя серийката. Grinning

Момичета, не се тревожете! Имам такъв тренинг от десетилетия работа с граждани, че не могат да ме стреснат с размахване на пръст.  hahaha

# 111
Добро утро  Hug

Зизунко  Hug разсъни ме още преди кафето значи  hahaha hahaha hahaha

Профче перфектен е станал клипа  Hug да не ти пука какво говорят

# 112
Здравейте в новата тема и благодаря  bouquet за нея.
Искам да Ви попитам нещо.
Преди около минута опитвайки се да влезна с Гугъл Хрома във форума ми излезна странно съобщение, че Хрома е блокирал достъпа до тази страница заради злонамерен софтуер причиняващ кражба на самоличността, финансови щети и необратимо изтриване на файлове. #Crazy
След прочетеното съм ей така, #Shocked защото в началото нямаше този проблем, съобщението се появи в последствие.
Имате ли представа как може да се отстрани проблема, че в момента съм с Експлоара, но ми е по-бавен и неудобен?!

Наде, ако си се опитала да цитираш някой от 2стр. на темата си е появило това съобщение. Там има заразен файл с почерпки. Прескачай направо на 3стр. и давай с хрома.
Според мен проблема е само на 2-ра стр. Ние нощес имахме същия проблем, но като се прехвърли 2-ра стр. пороблем вече няма.
Наде,аз имах снощи същия проблем,неможах да вляза в новата тема  постоянно ми даваше това съобщение,та използвах  друг браузер за да мога да пофаля Зиз  Simple Smile  и по късно деинсталирах хрома и сега пак съм с него и нямам проблем

# 113
Голям майтап, ooooh! в другите теми във форума влизам с Хрома без проблем, само в тази, не мога. ooooh!
Няма 2, няма 5 страница, не ме пуска с Хрома и това си е. Shocked
Ирче, добре ми изскачат такива надписи, че миналата година си вкарах аз вирус на домашния компйютър просто от неразбиране. Лепна ми се вирус като антивирусната програма и аз си го инсталирах без да се замисля, че тя си е инсталирана вече, но вируса я имитираше 1 към 1 и аз се подведох за момент, а после беше късно.

# 114
  • София
Не знам, аз лично съм помагала с превода на няколко сериала от англ. език и след като ми е написано името вътре, ми е било приятно да се гледа от повече хора. Сега ще чакаме и становището на Еси по въпроса, защото то е най-важно  Peace

Иначе не мога да разбера, защо не пишете в темата за ASK? Това е обществен форум и всеки може да си пише където иска, когато иска и каквото иска, стига да се спазват някакви норми на поведение  Peace Това означава ли, че ще следите сериала, но няма да го коментирате?  Tired

# 115
Ако искате да пишете в темата на Хазал не правете такива неща като да се прави нещо без да се пита щот става голям проблема  Peace

# 116
Наде,аз съм блокирала да ми изкачат такива неща с една програма на хрома,въобще нито реклами ми изкачат нищо и нямам такъв проблем Peace
Влъх,мен ме е яд на бтв-то,че трият от всякъде ,а те самите се възползват,лично аз смятам ,че щом се споменава чии е превода и е положен труд за благото на всички,проблема е никакъв ,какво е това издребняване,какво е това чудо не знам,те там какви са такива егоисти,за една статия Белорчето дето я копна и я сложи и каза от къде я е взела,щяха да я линчуват,сега искат пак да ги посетя,че много ме нервят такива правежи и стойки  smile3515
Дур ма... Mr. Green
Ти понеже не излива нощеска плюнка в диспансера...давай сега по другите дворове. Сама знаеш как ще се осмърдят нещата ако се разровят с пръчката. В края на краищата за кво се завирате по другите къщЯ да се дразните? Имате си къща, стойте си тукя... Whistling

Ама хааааа....неква станала с лице към възглавката и решила си излива злобата върху БЕЗПЛАТНИЯТ труд на хората... #Cussing out
Я игнор и тва е...Профи вече ще се замисли дали да прави добри неща на неблагодарни хора.
Много мразим така...ем консумират, ем се карат...егати... #2gunfire
Кат са толкова етични да не бяха гледали фрагмана бе...ей такива попари сърбах в едно друго дворче...гледаха преведения епизод...пък после по-големи плюнки от твойте... Crazy
Напрегнах се 'начи....бей да ходим си теглим един душ да охладим страстите, че аз ако влезна там ще им  срутя темата на главата...че ме натаснахте баш по мазола... #2gunfire

# 117
  • У Диспансера ...♥♥♥
А Зизуно,не мой си замълчим аз така,за човек дето си е бол очите,а тя ни превода нейн,ни нищо де си отваря устата ,а ма ха ,а да не се мисли за модератор тука ,кога преведе тя нещо тогава да си мрънка  smile3516

# 118
А Зизуно,не мой си замълчим аз така,за човек дето си е бол очите,а тя ни превода нейн,ни нищо де си отваря устата ,а ма ха ,а да не се мисли за модератор тука ,кога преведе тя нещо тогава да си мрънка  smile3516
Па кат лалаш некой мигар ще чуй...само си хабиш нерваците...нъл тъй беше?
Алоооо, личния ми психиатър...противоречиш си... Whistling

# 119
  • на вълнолома
Скрит текст:
Релаксче, превод, който е качен в интернет е вече разпространен! Който не иска да му се разпространява превода си го държи на компа или си превежда наум. А и това, че дадена потребителка го е постнала дали е гаранция, че е автор на самия превод? Глей как ме караш да загрубявам излишно!  ooooh! Аз самата, качвайки клипа в тубата, съм напълно наясно, че всеки може да го вземе от там. Е, и? Кое е по-важно - че аз съм му сложила субтитрите, или че повече хора ще могат да го видят на български и да го разберат? Щото според мен е второто! Иначе изобщо нямаше да се хабя да го правя! Цялата тази вманиаченост по авторствата е прекалена. Всеки стана едно малко БТВ. Mr. Green
Пейкова, мерси, ама нищо няма да ти дам!За мен си е удоволствие да си работя серийката. Grinning

Скрит текст:
Момичета, не се тревожете! Имам такъв тренинг от десетилетия работа с граждани, че не могат да ме стреснат с размахване на пръст.  hahaha
[/quote]
Здраве да е  bouquet, лека работа  Hug
Хубав ден на всички момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт