Пейкова, благодаря! Единствената на която й се намира 52 епизод съм аз.

Нъл съ госип гърл...реших да надникна оттатък....

Не мога да повярвам...как е възможно някой да е такъв брутъл....вместо да благодари....хока....
Еми тъй е...аз защо се пазя далеч от тези неща...

Проф

Но за пореден път се изумявам от "гостоприемството" в темата за Хазал. Не знам дали си спомняш, но преди около месец (към 9-10 август) половината момичета оттемата ни се изсипаха да ме спасяват от зъбите на Мариола в тяхната тема. Бяхме наречени с какви ли не епитети, само защото съм "дръзнала" да цитирам една от страничките им при нас. А аз да ме пита човек защо, но дори изтрих цитата и се извиних, незнам и аз за какво, но не беше отразено, дори ми размахаха пръст... Нарочно не постнах направо снимката, а дадох цитат за да се види от къде съм взела материала, но преди това трябвало да я питам дали можело

Между другото, заяждането с теб е направо нищо с това, което ни спретнаха на нас

пп Към другите в темата им нямам забележки- нормални хора са си...сега очаквам да ме посетят на лични и да ми набиват канчето, заради това което написах, но не можах да се сдържа, заради поредното заяждане със съвсем добронамерен човек при това поднесъл им такъв хубав подарък за да им радва очите но уви....