Отговори
# 120
Добро утро Hug Hug Hug

Благодаря за кафетата и закуските  bouquet  bouquet  bouquet

Брях Shockedи аз немога да разбера къде е проблема след като е споменато в клипа на кой е превода Rolling EyesПрофи е обяснила че Еси ще отсъства няколко дни Peaceизвинила се е и го пуснала Rolling Eyesнямам думи за някои хора ooooh!

И аз с Мозила нямам проблем Peace

Зизу Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хубав ден Hug

# 121
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Я стига сте се напрягали!
Аз там не пишем  Naughty! Не сакаме! Влезнаф само да им фъргам клипо, че да има за ко да рипат. Joy Joy Joy Сеги ке им гледаме сеирот! smile3508 Мое отнесем по некой тупаник, ама ке си накривим капата на другата страна. Joy

# 122
Дани, ЧРД на майка ти  bouquet и весело празнуване днес.
Довечера, ще са последните две серии на ОС, незнайно докога, Sickжалко за хорицата, които разчитат изцяло и само да гледат сериала по бтв.

# 123
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро  Hug
Зизу благодаря за темата,но не мога да и видя първата страница,че ми показва вирус,но съм сигурна че е много арна   bouquet
Профи,благодаря за превода   bouquet Положила си труд и трябва да си оцени независимо какво казват другите.
Надеи на мен ми излизаше така в началото,но после като се върнах и дадох на последната страница нямам проблем
Дани,Честита рожденичка.Да е жива и здрава и много да те радва
Вие може да сте ги слагали тези снимки,но аз нали все със закъснение влизам,пък и никога не е излишна красота  Mr. Green

# 124
Значи днес са последните серии.Тея направо ме убиха  #Shocked Как можаха да разкъсат този сериал така,ума ми не го побира.  ooooh!  Crossing Arms

# 125
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я стига сте се напрягали!
Аз там не пишем  Naughty! Не сакаме! Влезнаф само да им фъргам клипо, че да има за ко да рипат. Joy Joy Joy Сеги ке им гледаме сеирот! smile3508 Мое отнесем по некой тупаник, ама ке си накривим капата на другата страна. Joy
То, Проф, кат че ли проблемО иде, чИ ний сме го гледали...сещаш ли съ...ни мой гледамИ ний ХазалчИтУ... Joy
Аз лично нема пристъпим прага на оная къща...ше си коментирам тукя....и ОС...и ПО..и Ашк...све... Whistling

# 126
  • София
Значи днес са последните серии.Тея направо ме убиха  #Shocked Как можаха да разкъсат този сериал така,ума ми не го побира.  ooooh!  Crossing Arms

Те дано да завършат подобаващо т.е. с края на оригиналния епизод, да не скочим малко и в другия, че финалът ще е на никъде  Tired

# 127
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ganu6ka, сакън! Преводът не е мой, мои са субтитрите. В клипа си пише на кой е преводът.

Зизу, ми то затуй сме в тая къща, че можем све да си коментираме. Peace Я и в къщата на приливите не пишем. Mr. Green

# 128
Добре де а защо на войо има още 2 епизода newsm78 50 и 51  Peace

Мише Hug днес свършват на 20 мин от 44 еп Mr. Green

Ганушка Hug

# 129
  • Още у мъглата ...
Добър ви ден, хухавелки  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Мали, пак страсти са се разиграли в Хазалкината тема, ама изрично ша са изкажа в следващ пост  Crossing Arms

Първо да ливна малко кафенце за втора и половина смяна  Laughing

Скрит текст:

И да ви метна една рисунка за ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Усмихнат ден със задължителното апчи "Майната му"   Laughing Heart Eyes

# 130
ganu6ka, сакън! Преводът не е мой, мои са субтитрите. В клипа си пише на кой е преводът.

Зизу, ми то затуй сме в тая къща, че можем све да си коментираме. Peace Я и в къщата на приливите не пишем. Mr. Green
Аз па там не се вписаФ Whistling И нечем да пролазям по техния двор. Crossing Arms

# 131
Рени,нали на войо се плаща  и те там си дават бонуси  Laughing

# 132
  • У Диспансера ...♥♥♥
А Зизуно,не мой си замълчим аз така,за човек дето си е бол очите,а тя ни превода нейн,ни нищо де си отваря устата ,а ма ха ,а да не се мисли за модератор тука ,кога преведе тя нещо тогава да си мрънка  smile3516
Па кат лалаш некой мигар ще чуй...само си хабиш нерваците...нъл тъй беше?
Алоооо, личния ми психиатър...противоречиш си... Whistling
Ама тука става въпрос да упреква,а труда за превода не е нейн,с какво право е решила да кастри човек,който си е мислил че ще ги зарадва като видят ,ако момичето което го беше направило каже нещо,тогава ще си замълча,ама тя от предния път ми се наби в полезрението ,даже се и изказах вече  Mr. Green

# 133
  • Още у мъглата ...
Дани  Hug
Да ти е живо и здраво майчето ти Heart Eyes Дълги години да сте заедно и да се подкрепяте   Grinning

Скрит текст:

# 134
А Зизуно,не мой си замълчим аз така,за човек дето си е бол очите,а тя ни превода нейн,ни нищо де си отваря устата ,а ма ха ,а да не се мисли за модератор тука ,кога преведе тя нещо тогава да си мрънка  smile3516
Па кат лалаш некой мигар ще чуй...само си хабиш нерваците...нъл тъй беше?
Алоооо, личния ми психиатър...противоречиш си... Whistling
Ама тука става въпрос да упреква,а труда за превода не е нейн,с какво право е решила да кастри човек,който си е мислил че ще ги зарадва като видят ,ако момичето което го беше направило каже нещо,тогава ще си замълча,ама тя от предния път ми се наби в полезрението ,даже се и изказах вече  Mr. Green
Чей да видим и язе... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт